Članek
Knjiga Črne bukve s številnimi dokazi popolnoma razgali delo komunistične OF proti slovenskemu narodu, 4. del
Objavljeno Jan 11, 2018

Komunisti so med vojno najprej oropali in pobili na tisoče slovenskih civilistov. To je najhujša možna izdaja. Da so se lahko še živeči svojci obranili pred pošastnimi plenilci iz OF, so bili prisiljeni prositi okupatorja za pomoč (za razliko od komunistov, ki so prostovoljno sodelovali z okupatorji). Ti ljudje so namreč v partizanskih komunističnih zverinah videli veliko večje zlo od okupatorja. Žalostno je, da večina Slovencev sedaj te ljudi, ki so bili zaradi komunističnih ogabnih zločinov potisnjeni v kot, vidi kot izdajalce in tudi na volitvah izbira ideološke naslednike komunistov, ki še naprej siromašijo Slovenijo. Številne dokaze za delo komunistične OF proti slovenskemu narodu ponuja knjiga Črne bukve, katero celotno vsebino lahko preberete na strani: http://www.safaric-safaric.si/knjige/1944%20Crne%20Bukve.pdf 

Četudi je vsa propaganda Osvobodilne fronte od začetka temeljila na laži, vendar ni ta laž dosegla tako gorostasnih oblik in obsega, kakor v uradnih« vojnih poročilih, ki jih je priobčevalo podtalno uradno glasilo Osvobodilne fronte »Slovenski poročevalec«. Pa teh poročilih je »slovenska narodno-osvobodilna vojska« v 23 mesecih italijanske okupacije v Ljubljanski pokrajini nažela več neprimerljivih uspehov, pobila več nasprotnikov in jim naredila več škode kakor katera koli vojska na svetu. Ker so »vojaški« nastopi »Osvobodilne fronte« proti italijanski vojski trajali od oktobra 1941 pa do septembra 1943, to je 23 mesecev, ali 702 dni, je »narodno-osvobodilna vojska« po uradnih poročilih vrhovnega poveljstva pobila v tem času vsaj 70.000 italijanskih vojakov, da ranjencev ne omenjamo. Tem »uradnim« številkam odgovarja tudi obseg druge neposredne ali posredne vojaške škode, ki jo je po teh poročilih »narodno-osvobodilna vojska« povzročila Italijanom.

 

 

Resnica je pa docela drugačna. Iz uradnega seznama uprave pokopališča v Ljubljani, kjer je italijanska vojska na lastnem grobišču pokopavala vse umrle in padle vojake, ki so jih iz vse Ljubljanske pokrajine vozili v Ljubljano, je razvidno, da so od 11. aprila 1941, ko je italijanska vojska zasedla Ljubljano in pokrajino, pa do 8. septembra 1943, to je v 29 mesecih, tam pokopali vsega 588 italijanskih vojakov, 30 pa jih je bilo prepeljanih v Italijo. To so vojaki, ki so padli pri zasedanje pokrajine leta 1941, ki so umrli zaradi bolezni in pa tisti, ki jih je pobila v 23 mesecih vojaških nastopov slovenska »narodno-osvobodilna vojska«. Prav ta razlika tudi dokazuje, da se Osvobodilna fronta sploh ni borila proti okupatorju, temveč samo proti slovenskemu narodu, katerega je hotela pripraviti - ker je politično revolucionarna vojska - do revolucije in ga narediti zrelega za boljševiške politične in socialne načrte.

Osvobodilna fronta je začela pobijati Slovence, ker je potrebovala, izdajalce« za svojo propagando in pa, ker se je pod geslom, da hoče uničiti izdajalce, hotela otresti najprej vseh tistih ljudi, ki bi mogli s svojim vplivom pri ljudstvo njeno delo ovirati, ali ki hi bili sposobni organizirati odpor proti komunističnim revolucionarnim načrtom. Ko tudi to ni pomagalo in ni ljudstva mogla prepričati o pravilnosti svojega programa ter ga pridobiti zanj, je hotela njegov tihi, a žilavi odpor in nezaupljivost omajati s propagando o tako imenovani »beli gardi«.

Propaganda z »belo gardo« spada med najbolj podle laži, ki jih politična zgodovina pozna. Davno poprej, preden je sploh kdo med Slovenci mislil na samo obrambo pred komunističnimi tolpami, je Osvobodilna fronta začela gonjo proti »beli gardi«. »Bela garda« je bila umetno ustvarjena pošast, ki jo je Osvobodilna fronta potrebovala kot propagandno opravičilo za začetek svojega krvavega boja proti vsemu slovenskemu narodu. Da vodstvo Osvobodilne fronte k »beli gardi« prišteva ves slovenski narod, ki komunizma ne mara, priča še bolj zgovorno razprava, ki se je na omenjeni konferenci začela glede tega, kdo je kriv »bele garde« med Slovenci. Član Centralnega komiteta Komunistične partije Slovenije »Djuro« je docela odkrito povedal, da je »bela garda« »napaka vseh Slovencev. Če bomo (proti njej, op. pis.) nastopali tako ostro (kakor so zahtevali drugi govorniki, op. pis.), se bo zgodilo, da bomo morali postreliti cele vasi ...«

Vir: https://www.zalozba-planet.si/14/show/blogID=873