Članek
Izšla je knjiga Svobodno srce - življenjske lekcije Eve Žontar, ki se je tragično ponesrečila v Peruju
Objavljeno Mar 06, 2021

Mineva že tretje leto od tragične smrti Eve Žontar, navdušene ljubiteljice narave, ki je navduševala s svojo strastjo do življenja in pozitivnim pogledom na svet. Neizmerno radost bivanja izžarevajo tudi motivacijski zapisi, zbrani v knjigi 'Svobodno srce', ki so nastali med njenim potovanjem s kombijem po Južni Ameriki, kjer se je smrtno ponesrečila. Njene globoke misli lahko navdihujejo in opogumljajo tudi v tem zahtevnem in nepredvidljivem času. Knjiga 'Svobodno srce' je njej v spomin, nam pa za spomin in v opomin, da je življenje prekratko, da bi ga živeli kar tja v en dan.

Eva Žontar je vedno sledila svojemu srcu, ki jo je nazadnje vodilo na najlepšo goro sveta, Alpamayo. Ob vzponu na njen vrh, 30. junija 2018, je alpinistično odpravo, katere del je bila tudi Eva, presenetil snežni plaz, v katerem je izgubila življenje. Tam so se njene življenjske sanje končale. Odšla je v večnost.

O Evi:
Eva Žontar (1991-2018) je bila certificirana svetovalka za rastlinsko prehrano, diplomirana biologinja in avtorica številnih prispevkov na temo zdravega načina življenja. Največ znanja in idej so ji prinesle večletne izkušnje z rastlinskim načinom prehranjevanja, življenje pa so ji bogatili narava, joga, potovanja in vsakodnevno ukvarjanje s športom. Je tudi avtorica knjige Simpl sladice. Več o Evi in zdravem življenjskem slogu lahko izveste na www.evkaliptus.si.

 

Več o knjigi na strani: https://www.zalozba-planet.si/index.php?module=shop&op=product&subop=show&productID=5042