Članek
osamosvojitvena tlačenka
Objavljeno May 18, 2016

po domače pumpa.

ovadili (no ja, saj vsi vemo da v bistvu za tem stoji đejđej, če ne zaradi drugega zato, ker se tako nič v "domoljubni" sferi ne zgodi brez njega, vrhovnega poveljnika, Kimovega izgubljenega brata - brother from another mother) so kučana. in to za veleizdajo. on se do sedaj (sreda zjutraj) še ni izjasnil, jaz se na njegovem mestu sploh ne bi. tudi če je vse res (v kar iz izkušenj katerekoli medijsko odmevne zgodbe) dvomim, je čisto vseeno. prvič, ker kazenski zakon, na katerega se ovaditelji sklicujejo ni veljaven, takrat je namreč veljal še star jugo zakon in drugič, ker so očitana dejanja po vseh merilih že zastarala. vprašljivo mi je tudi, kako veleizdati nekaj, kar sploh še ne obstaja?!

torej zakaj? pompozna objava vsekakor ne škodi đejđejevi "medijski" hiši, za katero bi, tako od oka rekel, da ne laufa glih najbolj po pričakovanjih ustanoviteljev. fak, pa kdo, razen "hardcore vernikov" bo to sploh spremljal vsakodnevno?! teh pa ni niti približno dovolj (nekaj tisoč), da bi laufal en normalen medij, sploh pa ne na takšnem nivoju, kot je bil zastavljen.

ne morem tudi mimo občutka, da se princ domoljubov z napadom na bivšega predsednika postavlja nad njega, s čimer mogoče meri tudi na lasten predsedniški mandat v prihodnosti. ker predsednik vlade več ne bo, drugo je pa že bil, ostala je le še ta prestižna funkcija. pa če jo je imel vladimir veliki, zakaj ne bi tut ivan janez kranjski. jaz bi hotel to videt, če ne zaradi drugega, da vidim tiste 3 sprane gubave penzionerke kako padajo v trans, kako se v njih prebuja sla, ščemenje, mravljinci, stvari, ki so jih reve tako dolgo tlačile, hranile.

mogoče ga pa, po vseh teh letih, še vedno boli, ker ni mogel še več zaslužiti v trgovini z orožjem, pa to, ker zdej drkajo Krkoviča za tist helikopter, kar je tut en navaden kretenizem.

mene bolj zanima, kaj se dogaja tam nekje zadaj, tam, kamor nočejo da preveč gledamo, poslušamo in razmišljamo. ker če ne, potem je to samo poceni marketinški trik enkratne povečane izpostavljenosti. kar je malo potrata "dobrega materjala.," ker enkrat bo zmanjkalo "komunistov," kaj pa potem?!