Članek
Obvestilo o udeležbi in opozorilo bankama pred ovadbo zaradi njune udeležbe v dejavnosti mednarodne hudodelske združbe
Objavljeno Oct 27, 2023

Razširitev ovadb v več zadevah: 20. 10. 2023 (z dopolnitvami 27.10.2023)

Obvestilo o udeležbi in pozorilo bankama pred ovadbo zaradi njune udeležbe v dejavnosti mednarodne hudodelske združbe v kategoriji zločinov proti človeštvu

Uvod

Parkirnino na Poljanskem nasipu za 4 do osem ur v Ljubljani lahko poravnate le na daljavo in prek posredovanja dveh osebnih podatkov. Ob izpolnjevanju implicitne dolžnosti doslednega vnašanja osebnih podatkov v pametne naprave to pomeni popolno sledenje vašega digitalnega ID, to pa je enako sledenju vas. Nobenih težav ne pričakujte, če ste zvesti podpornik agend Svetovnega gospodarskega foruma, redno cepljeni, dobro "plačani", sprejemate discipliniranje globalne globoke države.

Our Mission | World Economic Forum (weforum.org)


https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=klaus%20schwab%20davos%20bugs&mid=C72F30D6291A9A9200D1C72F30D6291A9A9200D1&ajaxhist=0

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?&q=klaus+schwab+davos+bugs&&mid=886B8AC6B7518F913A99886B8AC6B7518F913A99&&FORM=VRDGAR

https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

Če se ne strinjate z izgubo anonimnosti na jankovičevih parkiriščih, ko enako kot zgornji koristniki, želite tam parkirati več kot 4 ure, tega ne morete storiti, razen če po štirih urah pešačite do avtomobila in skrijete prejšnji listek (da niste v prekršku) ter namestite novega s ponovnim plačilom. Če ob začetku parkiranja plačate 4ure plus npr. 2 uri ali plus 4 ure, ste v povsem enakem prekršku, kot če parkirnine sploh ne plačate. Stane vas isto. Če se strinjate s postopki MOL, lahko tudi v tej fazi še vedno pristanete na diskriminacijo in v obeh primerih plačate dnevno karto za 12 ur parkiranja, ker ste storili prekršek. To je postopna digitalna agenda Klausa Schwaba, o kateri vsi govorijo, tj. digitalizaciji vsega Zemljinega "inventarja". Digitalizacija vam pomaga, da ne storite prekrška, če ste "članski".

Namen digitalizacije pa ni varnost inventarja pač pa "selektivna depopulacija" zemljine površine, v polnem teku, po presoji globalistov in s pomočjo umetne inteligence. In ne obratno. Umetna inteligenca je še kako programirana. Tudi ta ima oprane možgane. Deluje v interesu globalistov in ne v interesu svetovne populacije. Tak je vsaj bil načrt, na dan ko je bil ustanovljen FB, in ukinjen tajni program vohunjenja vsej svetovni populaciji. Medtem je FB postal dedek. Kdor misli, da nas zakonodaja varuje pred zlorabami "UI" pri hranjenju OP, naj se vpraša kdo jo je napisal. Zato vlagam naslednje dopolnitve kazenskih ovadb.

(Zamahnite z roko čez vse to, kar je očitno in preverjeno nešteto krat, in že ste sodelavec agende v vašo škodo, ki pomeni na svojem koncu tudi konec vašega rodu.)

Razširitev ovadb v več zadevah: 20. 10. 2023

nezakonito zbiranje vodenje, izsiljevanje osebnih podatkov ter nagrajevanje izgube zasebnosti - odpovedi lastni zasebnosti in


udeležba bank ************** in ***********, ter FURS-a v organiziranem kriminalu po mednarodni agendi kriminalne združbe SGF (iz prejšnje alineje) in partnerskih premožnežev in multinacionalk

Udeležba obeh bank v izvršbi nad premoženjem lastnice avtomobila: četudi sem v ovadbi jasno navedel, da sem voznik tega avtomobila vedno jaz, kar izhaja iz internih poslovnih evidenc JPLPT, in da sam odklanjam – od uvedbe kazenskih prijav in predloga kazenskega pregona z dopolnitvijo naprej – kakršnokoli poslovanje s kriminalno združbo funkcionarjev in javnih uslužbencev MOL, ki na kazniv način upravlja javno imetje MOL, je v tej zgodbi precendens, ki bo v primeru ene same ponovitve podlaga za kazenski pregon odgovornih oseb obeh bank pred ustreznim mednarodnim in nacionalnim sodiščem zaradi aktivne udeležbe v nadaljnjem snovanju evgenične globalistične agende pod okriljem SZO in SGF v kategoriji zločinov proti človečnosti in človeštvu. To dopolnitev ovadb pošiljam tudi obema bankama kot edino opozorilo pred vložitvijo predloga kazenskega pregona, kar ne bo prva vložitev ovadbe proti kateri od bank.

FURS je bil v tej zadevi v naprej ovaden kot potencialni storilec terminalne faze agende MOL, Mestnega sveta Ljubljana in Zorana Jankoviča-župana

Glede na to da se Tožilka (ovadena v dopolnitvi ovadbe) spreneveda glede resnosti zadeve in želi razdrobiti moja prizadevanja med različne upravne in pravdne postopke s tem tudi laže glede tega, da se sam lahko spopadam z Redarstvom in Informacijsko pooblaščenko pri razčiščevanju osnovnih pojmov. Vendar je povsem očitno to, da je Tožilka obvestila vse ovadene in pristojne za presojo zakonitosti dejanja MOL, in so ti od izvršb vseh nezakonitih glob, izrečenih na nezakonit način do datuma vložitve ovadbe, odstopili do nadaljnjega ali dokončno. S tem je potrjeno, da so MOL, Redarstvo, MSL in ZJ- Župan nadaljevali izvrševanje spornih glob, ki so nastopile po spornih dejanjih uslužbencev in funkcionarjev, vseh naštetih po datumu ovadbe, in so bili torej vsi o ovadbi obveščeni, saj so prejšnje postopke zadržali. FURS je bil dodatno ovaden po začetku njegovih dejavnosti izvrševanja nezakonitih glob v praksi za nezakonito poslovanje in postopanje MOL, MRLJ, JPLPT v povezavi z istim avtomobilom, katerega voznik nisem pripravljen več poslovati s hudodelsko združbo mednarodnih razsežnosti, od trenutka, ko mi je v povezavi z avtomatično diskriminacijo glede na (ne-)varstvo oz. pogojevanje osebnih podatkov pri doplačilu, podal informacijo uslužbenec LPT. Mestno redarstvo je vpleteno v kazniva dejanja nezakonite diskriminacije in prisilne digitalizacije, ki krši mednarodne konvencije in nacionalno zakonodajo. To, da EU podpira kriminalno dejavnost pa ni nič novega ali nenavadnega, glede na splošno kriminalno dejavnost znotraj EU institucij.
MOL-u priporočam, da lastnici avtomobila, ki ga vozim, nemudoma in najkasneje v 5-ih dneh povrne vse stroške in glavnice, ki jih je ustvaril/povzročil s kaznivim dejanjem izvršbe nezakonitih terjatev prek FURS-a, domnevno nastalih po dejavnosti mednarodne hudodelske združbe, katere aktivni del je Mestna uprava MOL.

Zahteva po uvedbi preiskave ali je šlo zgolj za zlorabo bank s strani kriminalne organizacije - hudodelske združbe zaposlenih FURS, MOL, MSL in Župana (proti katerim sem že vložil predloge kazenskega pregona, tako organizacije kot storilcev, ki jih zaposluje).

V primeru NLB sem že dokazal njeno udeležbo v organiziranem kriminalu SGF. Uporabila je COVID omejitve in prisiljevanje za onemogočanje vplačila v račun, s tem pa z zlorabo nezakonitih praks za namene zločinske agende proti človeštvu samovoljno ustvarila pogoje za ukinitev mojega računa. Državljan brez računa ni zmožen biti del družbe, ki jo SGF načrtuje, in sicer to je družba brez gotovine, za katero se že več let zanima celoten politično-upravni, zlorabljajoči, nedemokratično vzpostavljen zgornji sloj družbe, da bi globalno hkrati uvedli sistem socialnih kreditov, izsiljevanja preživetvene udeležbe v samomorilski cepilski propagandi z biološko, kemično, tehnološko evgeničnimi cepivi (vir: Bill Gates, you tube), uvedli popoln nadzor nad ljudmi in posredno upravljali njihova življenja znotraj t.i. "15-Minute City"The Downsides of a 15-Minute City - Bloomberg . Digitalizacija vsega je avtocesta do njih.
Moja začetna terjatev kazenske odgovornosti banke v primeru udeležbe v organiziranem kriminalu iz te dopolnitve ovadb znaša 10 milijonov evrov po posamezni banki. Za izvedbo KD se šteje vsako dejanje v zvezi z zadevo, v smeri oškodovanja žrtve kaznivega dejanja, od trenutka prejema tega elektronskega sporočila na elektronski naslov banke, objavljen na njeni uradni strani na spletu ali dokumentu.
V povezavi z mojimi navedbami v ovadbi z dne 15. september, za primer nadaljevanja KD, so se vse moje zahteve iz poslane ovadbe s ponovljenim KD podvojile. Kazni uslužbenci LPT še vedno pišejo.

Jedro sistematične nezakonite dejavnosti MOL:

Izsiljevanje osebnih podatkov in nagrajevanje posredovanja OP, v zameno za bonbončke, kot je podaljšanje parkiranja za podvojen čas parkiranja in to na daljavo, prek posredovanja dveh osebnih podatkov, a šele po preteku prve polovice parkirnega časa, dostopnega anonimnim uporabnikom parkirišča. Torej izsiljevanje OP od tistih, ki ne uporabljajo za plačilo elektronskih naprav, pa jih sistem k temu nagovarja, trikraten čas dovoljenega anonimnega parkiranja pa je mogoče plačati le kot kazen za neubogljivost, v okvirjih prvih dveh opcij. V omejenem roku. Izsiljevanje OP in hkrati nagrajevanje odpovedovanja anonimnosti pri uporabi javnih servisov je zamegljeno v ultra top, "oh in sploh" ponudbi "easy park" in poskusi vseh vmesnih stopenj izsiljevanja OP po celem svetu, zagotovo pa v Evropi.

Ne gre nikakor le za poslovni trik pridobitve OP za potrebe trženja. Gre za javne površine, usluge in pravice iz državljanstva RS. Pogojevanje uporabe na diskriminatoren način je KD, saj vidimo, da vodi v absolutno pogojevanje po sistemu "easy park". Kdor zaupa, se lahko prepusti. Sam imam 40 let izkušenj podtalnega neo-udbaškega zarotniškega nasilja s strani javnih sistemov zoper vse člane moje družine po akterjih: javnih uslužbencih, funkcionarjih in vplivnežih. Slovenska uprava za kmetijstvo je zavestno uničila pretežni del kmetov, pri čemer je desetletja zbirala podatke pod prisilo in s podkupninami (enake metode kot pri parkirnini in parkiranju), da bi to lažje in ciljano izvedla. Ker sem bil očitno na seznamu mnogih neo-fašističnih ostrostrelcev v upravi, imam ogromno dokumentacije in zadev ekonomsko-upravnega nasilja proti meni. DTRS je noče brati, jo izgublja in v drugo vrača kar po nekomu v leglu storilcev, češ da je o izgubljenih 15.000 dokumentih že odločil, ko jih ni našel.

V Kopru imamo parkirišče, kjer ne morete poravnati parkirnine s kovanci, če ne vnesete podatka o svoji registrski tablici javnemu servisu,

ki ob tem sicer že neomejeno razpolaga z dostopom do vseh podatkov o imetniku avtomobila, zaradi domneve verjetne kršitve z ne-parkiranjem. Ker mi med parkiranjem (še) niso izrekli kazni, podajam tu le prijavo kaznivega dejanja izsiljevanja osebnih podatkov. Če bo prišlo do izreka kazni, bo začetna kazenska odgovornost, ki jo bom zahteval od mesta Koper vredna 1 MIO evrov.

V Strunjanu se mi je delilec kazni na ravni ljubljanske LPT krohotal v obraz, češ: " ... ne, ne, jaz nisem javni uslužbenec, ... Nič mi ne moreš! " (Pa smo v kategoriji lovcev, ki izvajajo kriminalno dejavnost, v okviru vračila škod pa je njihova kazenska odgovornost enaka fizičnim osebam, torej zanemarljiva.) Res pa je, da je po tem, ko je nekaj šaril po parkomatu, ta začel sprejemati kovance.
Njegova utemeljitev pravilnosti trenda digitalizacije pobiranja parkirnine je bila »uveljavljena praksa po celotni Italiji«.

MOL vnaprej razpolaga z vsemi podatki, zanje pa jih dodatno zbirajo kontrolorjiJPLPT, ki to počnejo anonimno. Kontrolorji niso uradniki ali uradni predstavniki kateregakoli organa, so le pogodbeni ali redni zaposleni javnega podjetja, ki tako sistematično izvaja kriminalno dejavnost prikritega kopičenja podatkov prek izsiljevanja OP in sistematičnega nagrajevanja odpovedi pravici do zasebnosti. Vendar se Redarstvo nanje sklicuje kot na tiste, ki so začeli postopek prekrška. Četudi so po moji zavrnitvi plačila parkirnine javnemu servisu zaradi njegove kaznive prakse podane v ovadbi, pri kateri še vedno vztraja, ni postopkov začelo Redarstvo po uradni osebi, pač pa po anonimnih "Mojcah in Janezih," kar ni osnova za upravni postopek. Ti sicer ne izkazujejo dostopa do osebnih podatkov onkraj številke tablice, vendar je za neuradno osebo sporno že to, da zbira katerekoli osebne podatke, za namene uradnega postopka.

FURS-ove zaposlene sem v naprej ovadil skupaj z MOL-om, kot zelo verjetno podporo v izvajanju opisane agende MOL-a, Z. Jankoviča, ki intenzivno podpira vse možne razvpite evgenične projekte SGF v okviru MOL. Zdaj vidim, da Občina Koper za Z.J. nič ne zaostaja v proSGF evgeničnem razmišljanju, ko gre za izsiljevanje OP prek javnega servisa, očitni pa so tudi obsesivni nadzorni sistemi, ki so jih, tako kot na Ljubljanski Tržnici, namestili na javnih mestih med COVID hudodelstvom skupaj z Li-Fi osvetlitveno opremo in 5G repetitorji, za večplasten popis digitalnega ID prebivalstva, v povezavi s pametnimi telefoni in prepoznavanjem biometričnih podatkov ljudi, npr. na promenadi Izola -Koper. Verjamem, da je za globoko državo Paraslovenijo velika težava vsaka nejasnost v zvezi s povezavo med osebnim telefonom, e-poštnim predalom, telefonsko številko in raznimi profili na družbenih omrežjih, ter obrazom silhuete, ki jo kamera prepoznava. Če nisi digitalno povsem sledljiv, si sumljiv sam po sebi. Kdor se zaradi objave več deset dokumentiranih kaznivih hudodelskih dejavnosti funkcionarjev in uslužbencev Slovenije d.o.o. nahaja v še večjem fokusu slovenske globoke države, je v primeru popolne sledljivosti podvržen neizogibno tudi neskončnim napadom slovenske globoke države.

Ponovna ovadba vseh, ki stojijo za konstantnim povečanjem jakosti EMS v RS in tudi v celotni regiji: zanje zahtevam dosmrtno izločitev iz javnega življenja in dosmrtno zaporno kazen. Kdor bo zavestno opustil dolžan kazenski pregon storilcev, sodi v to isto skupino ovadencev.

Tako, kot se EMS povečuje v jakosti, intenziteti, nihanju in pestrosti frekvenc v celotni EU regiji, gotovo najbrž pa tudi po vsej celini, hkrati z implementirano COVID agendo in obenem intenzivno in vseobsegajočo umestitvijo 5G telefonije in Li-Fi javne razsvetljave in podporne optične povezave, ki zmorejo veliko več, kot se nam sanja in oglašuje koristi, predvsem škodujejo zdravju in dolgoživosti, ter povzroča resne zdravstvene težave s predčasnim smrtnim izidom kot tudi trajne epigenetske poškodbe dednega materijala, posebno pri zarodkih in pri majhnih deklicah, se poriva tudi agenda splošne lastne odpovedi ljudi-lastnim človekovim pravicam na področju osebnih podatkov in zasebnosti. Zdaj imam glede FURS tudi številne dokaze o udeležbi v mednarodni agendi kriminalne združbe, med njimi izvršbo parkirnine na računu lastnice avtomobila, ki ga vozim.

Naj še pojasnim zakaj ne vozim svojega avtomobila:

Že dve desetletji si– zaradi izkazanega organiziranega kriminala kmetijske uprave in načrtnega dampinškega izčrpavanja kmetov prek usmerjanja politike subvencioniranja – ne morem privoščiti vplačevanja v pokojninsko blagajno iz lastnih dohodkov. Ti so zdesetkani po kriminalni dejavnosti MKGP in EU, posledično divjadi, turizmu v gozdu, po ilegalnih kohezijskih vlaganjih v uničenje ekosistema v celoti, tradicionalnega kmetijstva in preferiranja monokultur. Tako sem bil – zaradi obsežno opisane in objavljene kriminalne dejavnosti SKZGRS, KSS, IKC (še pride na vrsto), IRSKGP, MKGP, UVH, VURS, FURS, številnih ministrstev zoper samooskrbnost in ekološko pridelavo v Sloveniji – podvržen tudi rednim režiranim finančnim obremenitvam in izvršbam, posledično sem moral vse premičnine (pro)dati v last drugim ter jih zaprositi za najem in souporabo. Tako je bilo tudi z avtomobilom. Logika sistemskega upravnega nasilja v kmetijstvu od osamosvojitve dalje je: nihče od kmetov ne sme biti samozadosten(vzvod so subvencije) pri kmetovanju sicer se ga ne da izsiljevati in spodnesti. (Vse že vložene ovadbe in dopolnitve so objavljene na BPW,)

Ne glede na vse to sem kako leto pred datumom dogodka izvršbe na računih lastnice vložil kazensko ovadbo zoper vsakega storilca Mestnega redarstva Ljubljana in njihove laične obveščevalne službe pri podjetju LPT d.o.o., v kateri sem jasno izkazal, da sem vsakokratni voznik tega avtomobila(oz. obeh v lasti iste lastnice ob istem terminu), in sem stranka z izkazanim pravnim interesom za pregon naklepnega organiziranega kriminala javnih uslužbencev v tej ponavljajoči zadevi, kar izhaja tudi iz evidence istega podjetja. Prijavo kaznivega dejanja neprisotne uradne osebe in pogodbenikov, zaposlenih pri koncesionarju, ki niso uradne osebe in delujejo anonimno, ko začenjajo postopke, sem napovedal v zvezi s prvo zadevo v ovadbi samemu storilcu, ki se ni želel legitimirati ob dejanju in ni prevzel nikakršne odgovornosti za svoje poseganje v moje pravice. Ta me je pred tem obvestil, da imam pravico, da sprejmem izsiljevanje osebnih podatkov s strani MOL v zameno za podaljšano parkiranje.

E plačila za telekomunikacijske storitve

so laž in blamaža telekomunikacijskih ponudnikov brezžičnih omrežij, ki so nosilci infrastrukture in vojni zaslužkarji evgeničnega projekta uničenja civilizacije prek zlorabe vojaške tehnologije z EMS po zlasti 4G,5G,6G na zemlji ob siceršnjem vojaškem, radarskem, HAARP in orbitalnem EMS onesnaženju celotnega planeta, ki je brez precedenčen in je že povzročeno eno najtrajnejših in najusodnejših poškodb mnogim živim organizmom/vrstam na planetu in naravnemu ekosistemu.

Dolgotrajno povečano škodljivo EMS prek vseh naštetih virov povzroča številne zdravstvene težave ki so že sto let javno dostopno znanstveno dokazano vedenje. Poškodbe živčevja, imunskega sistema, črevesne flore, poškodbe in bolezni povezane z oksidativnim stresom, poškodbe genskega in dednega materijala, motnje mišljenja, osredotočenosti in pomnjenja, neposredno in posredno povzroča številne somatske bolezni, ki lahko vodijo tudi v zgodnejšo smrt in trajne poškodbe. Izsiljevanje E-plačevanja in oteževanje poslovanja po tradicionalnih poteh, je le znak pridružitve bank in telekomunikacijskih podjetij zgoraj opisani mednarodni globalistični agendi.

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=HAARP%20Controlling%20the%20Ionosphere%20(Weather%20Control)&mid=AFC5118FAEAB8531D1CCAFC5118FAEAB8531D1CC&ajaxhist=0#:~:text=8%3A01-,HAARP%3A%20Controlling%20the%20Ionosphere%20(Weather%20Control,-)


HAARP: Controlling the Ionosphere (Weather Control) - YouTube

prijava suma udeležbe DTRS in pristojnih služb Policije v opustitvi kazenskega pregona v zadevi notranjega kriminala

na najvišji ravni in mednarodnega kriminala in priprave izvedbe novega zločina proti človeštvu s podporo nezakonite digitalizacije parkiranja za sledenje prebivalcem prek telefonov, wi-fi-ja li-fi-ja, zbiranja vseh vrst osebnih podatkov prek prisilne ali izsiljevalske uporabe ter nagrajevanja izgube zasebnosti iz javnih virov prek ne-nujnih vzvodov zbiranja podatkov o državljanih po dejavnosti javnih inštitucij in zasebnih koncesionarjev. Iz tega tudi sledi, da vsa dejanja in sredstva javnega nadzora s kamerami – povezane v velike javne sisteme nadzora in zbiranja podatkov – so kvečjemu namenjene zlorabi in je zagotavljanje varnosti le postranska korist, če ne celo le prikazan potencial.

ponovni postopek po vinski inšpekciji

Neka nadomestna inšpektorica iz druge regije trdi, da "želi", da prijavim (pod grožnjo z globo, ena od mnogih v sti zadevi je npr. v rednosti 1. 125,00 evrov(DT 4933-187/2022-3)s strani njenega predhodnika - se že izvršuje prek FURS-a, ki ponovno želi da predložim seznam imetja, ne pa dobroimetja pri FURS in pri RS d.o.o. ) pridelek vina in grozdja že dokazano kriminalnim organizacijam IRSKGP in MKGP ter s tem vsem povezanim članom hudodelske združbe, med tem, ko je jasno, da je MKGP prilagodil višino izsiljevalskih zneskov glob zaradi posameznih primerov (nisem več edini kmet, ki to ve), saj mi je Darko Cerkvenik v telefonskem pogovoru izrecno priznal, da sem edini, ki ne prijavljam pridelkov. To se je zgodilo sočasno z začetkom kohezijske zarote proti meni, z eno besedo poimenovane "Uživajmo podeželje II" 2014- 2021(v katerem naj bi homo-turisticusi za zaslužek mojih pohlepnih sosedov uživali v mojih nepremičninah), v režiji širšega kroga hudodelske združbe, opisane v osnovni ovadbi in vseh dopolnitvah objavljenih na spletu (BPW )

Primer sinergije med člani hudodelske združbe

Izvršiteljeva(SKZGRS) družina Slavec, prijateljska mojim sosedom Kodarinom(Turistična kmetija Medljan)(40 let poskušajo prevzeti moja zemljišča), je prejemala od Cerkvenika("vinski") in drugih članov komisij v Izolskih Občini (OI)v času projekta (UP 2014 -2021) nesorazmerno številne nagrade. Obenem je OI v tem času povsem neodzivna na prijavo 3 od 6-ih poplav in na predložitev izvedenske študije o razlogu: črnogradnji- javni cesti Šared -Medljan, ki poplavlja mojo hišo, kmetijo in odnaša zemljo, in ceste na moji kmetiji. V odziv na mojo izvršbo škode na računu OI, pa se je Slavec odzval s predčasno izvršbo za SKZGRS, pred iztekom tožbenega roka, (kar je izdalo številne vpletene na sodiščih v zadevi BPP,) da bi me prestrašil na pot pravnih postopkov uveljavljanja ustavnih pravic in me prisilil v nadaljnje samoizčrpavanje). Obenem ni nobenega upanja, da bi obstajala v Parasloveniji kakršnakoli možnost povrnitve milijonskih škod na moji dejavnosti po kriminalni turistični dejavnosti v gozdu, kriminalu številnih državnih uslužbencev, Policijske uprave Koper in DTRS, po uničenju habitata divjadi in po divjadi, ... po vzvodih instituta pravne države: preverjeno v praksi, podano DTRS, zavrnjeno oz. izgubljeno v sklopu 15.000 (5 GB) dokumentov.
Od inšpektorice zahtevam 100.000,00 evrov kazenske odgovornosti za vpletenost v mednarodni organiziran kriminal iz njenega premoženja in 1 milijon evrov kazenske odgovornosti iz osnovnih sredstev njene matične ustanove. Za razliko po potrebi jamči storilec naročnik KD - vsakokratni predsednik Vlade RS d.o.o. ali resorni minister iz svojega premoženja in nato osnovnih sredstev Vlade in Ministrstva. Od viktorije Hudernik(FURS) zahtevam dodatnih 100.000,00evrov odškodnine iz njene kazenske odgovornosti udečežbe v hudodelski združbi in dodaten 1 milijon evrov od FURS, iz osnovnih sredstev podjetja.

ponovno: postopek po oljčni inšpekciji

Oljčna inšpektorica zahteva podatke o oljčniku, ki je v celoti v moji lasti in se je ne tiče. Tudi ona želi pridobiti moj know-how (ukrasti mojo intelektualno lastnino ter pridelovalno prakso) in ga tržiti prek EK in KSS v globalizacijskem procesu. Nadalje ne odgovori, zakaj ni bila aktivna pri vznemirjanju moje lastnine kar nekaj let – v času od nastanka pravnih podlag na katere se sklicuje, pa vse do moje prijave motenja posesti v mojem oljčniku, na moji zemlji – s strani Turistične kmetije Kodarin, v okviru evropskih projektov iz kohezijskih sredstev in razvoja podeželja brez moje privolitve, hkrati šele po presaditvi oljk iz zemlje v lasti RS, ki jo je SKZGRS meni z nezakonito kompleksno medresorno kriminalno dejavnostjo v praksi skoraj uspešno ukradel in izročil v posest Marku Kodarinu. Na papirju je to namreč izvedel z mojim vinogradom, ki ga še vedno obdelujem, njivami in travniki. Od inšpektorice zahtevam 100.000,00 evrov kazenske odgovornosti za vpletenost v mednarodni organiziran kriminal iz njenega premoženja (bila je pisno opozorjena) in 1 milijon evrov kazenske odgovornosti iz osnovnih sredstev njene matične ustanove. Za razliko po potrebi jamči storilec naročnik KD - vsakokratni predsednik Vlade RS d.o.o. ali resorni minister iz svojega premoženja in nato osnovnih sredstev Vlade in Ministrstva. V vseh primerih ponovitev dejanj opozarjam tudi na možnost kraje identitete uradne osebe, ko gre za uporabo elektronskega podpisa. Elektronski sistemi so predmet številnih manipulacij in zlorab, tako v Sodstvu, policiji, obveščevalnih službah, kot tudi v Upravi.

Sumim opustitve uradnih dolžnosti vodstveni kader kriminalistične policije na koprski policijski upravi,

seveda pa ne morem ugotoviti, kdo je zatajil in ali je res do tega prišlo, ali le gre za samovoljo različnih organov, ki so prek zlorab funkcionarjev znotraj policije, DTRS in/ali FURS-a in drugih ustanov SLOVENIJE, njihovih funkcionarjev, imuni na kazenski pregon. Kdor je odgovoren, oz. mu je NPU pripisal pristojnosti, bodisi pravilno ali ne, od njega (njih) zahtevam 100.000,00 evrov kazenske odgovornosti zaradi ignorance do prijave in opustitve pregona udeležbe MOL, Zorana Jankoviča in Mestnih svetnikov MOL v mednarodni agendi mednarodnega organiziranega kriminala globalnega zgornjega političnega in upravnega sloja pod taktirko SGF v zadevi "digitalizacija preko gazenja temeljnih človekovih pravic" za ponovitev zločina proti človeštvu, podobnega že storjenemu v okrilju Agende 21. Depopulacija je že dejstvo in poteka vsled COVID agendi 2021. Smrtnost je sorazmerna s covid precepljenostjo, npr. v Srbiji 100-krat povečana glede na čas pred kovid cepljenjem ob popolnem izginotju ostalih prehladnih obolenj in preventivnega PR.

Ponovni vdor v moj telefonski aparat pred mesecem in pred tednom dni.

Ponovno je neznani usposobljeni izvajalec javnih služb slovenske uprave vdrl v moj telefon, sumim da je šlo za nekoga iz kroga MNZ, Policije, njihovih operativcev informatikov, ki dostopajo do aparatov prek telekomunikacijskih ponudnikov skozi "zadnja vrata" za vohunjenje in svojevrstno metodo komunikacije z državljani prek brkljanja po podatkih.

Pred cca. mesecem dni je neznani izvajalec potvarjal podatke spomina telefona. Še vedno oz. spet se ob vsakem vklopu telefona tudi pojavijo štiri sporočila v povezavi s prijavami motokrosa izolski policijski postaji po SMS, s trenutkom in datumom vklopa. Podatke s foto materialom sem objavil na spletu in podal v ovadbi zoper isto hišo policije, ki zaposluje storilce in preiskovalce istih KD.

V preteklem tednu je v moj telefon nameščena programska oprema, ki onemogoča pisanje sporočil, saj je kot funkcija smiselno nepovezljiva s katerokoli pametno funkcijo pomoči pri pisanju tekstov, ga izmaliči s po več črkami nesmiselnega zaporedja zapored ob izboru ene črke in onemgoča posamično popravljanje črk v že izmaličenem tekstu. (video v prilogi).
To je že gotovo prek peti vdor s potvarjanjem podatkov in najmanj drugi s potvarjanjem programov v stari in aktualni aparat, znake vdorov pa kaže tudi tretji aparat z drugo številko, ki ga uporabljam za potrditev kode za potrditev podatkov pri Gmailu.

Od storilca zahtevam 300.000,00 evrov kazenske odgovornosti iz osebnega premoženja, od ustanove za njim pa 10-krat večji znesek. Za razliko jamči Predsednik vlade iz svojega premoženja in premoženja osnovnih sredstev Vlade RS d.o.o. Gre za objektivno odgovornost vsakokratne Vlade, ki dopušča takšne prakse za preprečevanje, maščevanje in onemogočanje objave, javne razgrnitve kriminalitete SLOVENIJE d.o.o..

Ponovni večtedenski "varnostni zid" brez možnosti vstopa v moj Gmail,

od koder sem poslal ovadbo v prvi zadevi te dopolnitve 15. septembra FURS-u, IP in NPU. Ponovno nisem do včeraj prejemal kode za potrditev podatkov in lastništva predala. Začetek teh težav je tokrat sovpadal z dnem izvršbe kazni v prvi od zadev v tej dopolnitvi na računih od lastnice avtomobila. Kot napovedano zahtevam desetkratnik že zahtevanega zneska, tj. 10 mio evrov od GOOGL-a zaradi ponovljene kriminalitete iz kriminalnega poslovanja z RS in enak znesek od SLOVENIJE d.o.o. V povezavi z izvršbo še prijavljam:

psihopatsko izživljanje FURS-a na računih lastnice avtomobila

prek izvršitve na računu, ki nima sredstev, da so nastali podvojeni stroški medbančnih izterjav.
S tem v zvezi zaračunavam FURS-u dodaten milijon evrov kazenske odgovornosti zaradi zlorabe uradnega položaja za psihopatsko izživljanje nad domnevnim prekrškarjem, pa če to je uzakonjeno ali zgolj praksa po izbiri uslužbenca FURS-a. Če za tem stoji zakon ali predpis, vlagam ovadbo zoper vse, ki so odgovorni za takšen predpis in od vseh – vključno z uslužbencem FURS-a – zahtevam kazensko odgovornost v vrednosti 100.000,00 evrov, ki naj se izvrši na njihovem premoženju. Gre za samovoljno neustavno izživljanje FURS-ovcev in drugih pajdašev onkraj nezakonitosti in neustavnosti izvršilnega naslova, ki mora biti dosledno kaznovana, vsem vpletenim pa izrečena trajna prepoved opravljanja poklica povezanega z javnimi financami! To so pripadniki slovenskega notranjega okupatorja, ki uporabljajo partizanske metode.

Analiza izvršbe globe za MKGP d.o.o. po FURS

Ovadena Viktorija Hudernik(FURS MS za REPUBLIKO SLOVENIJO d.o.o.) mi pošilja tudi Poziv za predložitev seznama premoženja v eni od spečih izvršb s strani Cerkvenika, ki se je prebudila podobno kot se je tedaj prebudila izvršba SKZGRS, ko sem vložil izvršbo škod po poplavah zoper neodzivno izolsko udbaško oblast po Slavcu. Tedaj je novi župan v prvih mesecih gostil tako predstavnike MKGP, MNZ in SKZGRS, imel je več obiskov v nekaj mesecih kot OI od osamosvojitve dalje. V njem mi grozi:
1. da pod grožnjo z globo moram njej sporočiti katere so moje odprte terjatve do svojih dolžnikov, medtem ko vsak teden in mesec nastajajo moje nove terjatve do njene firme po KD javnih uslužbencev. Vrednost teh terjatev za KD javnih uslužbencev je neprimerljivo večja od vrednosti terjatev po njihovih kaznivih agendah iz domnevnih upravnih prekrškov.
2. ...podatke o pogodbah na podlagi katerih ,češ da, prejemam dohodke: Kriminalna inštitucija kot je FURS ne more zahtevati nobenih podatkov od nikogar, proti njegovi volji, saj je to siljeneje v udeležbo v organizioran kriminal državnih ovratnikov RS. In:če bi REPUBLIKA SLOVENIJA d.o.o. bila Republika Slovenija, potem bi jaz gotovo imel kaj oddajati po pogodbah in bi imel možnost odvajati tudi davke poštenim prejemnikom za poštene namene.
3. (...podatke o premičninah, nepremičninah...) Tako pa je moje premoženje podrtija, ki je ne moremo urediti zaradi umora mojega očeta prek izčrpavanja s strani hudodelske družbe v okviru RS d.o.o. pred in po osamosvojitvi, 40 letnega poskusa umora mene prek izčrpavanja in konstantnih napadov na ustavne, človekove in lastninske pravice po hudodelski združbi(Danijel Mivšek-BPW)zoper mene in mojo družino, v kateri ima ključno vlogo ravno horda barbarsko brezčutnih in pohlepnih uslužbencev FURS. Težko si predstavljam, da bo Viktorija Hudernik prišla po mojo motiko, vendar psihopatska bolestnost takšnih ljudi bi znala privesti ravno do tega. Ko sem vložil ovadbo na DTRS oz. prijavil kriminalne metode monopola in zlorabe oblasti FURS, kot države v državi, me je prvič za mojo podrtijo FURS terjal naj prijavim podatke o obdavčljivosti mojega lastništva podrtij, garaže(ki je ni) za prastar družinski avto, bazene, terase za užitek prostega časa in podobno. Jasno je šlo za psihopatsko izživljanje z zlorabo oblasti. A DTRS je drugo leglo barbarske globoke države. Med tem je FURSU jasno, da nam teče skozi streho, ker RS d.o.o. že 25 let sistematično napada mojo pridelavo in premoženje. Zlorabe oblasti kriminalcev zaposlenih na FURSU segajo v neskončnost.
4. Premoženjske pravice: patent, model, znamka,avtorska pravica, licenčna pravica. Uaauu. Ni, česar ti tatovi ne bi naskakovali. O moji intelektualni lastnini, ki jo krade ravno MKGP za svoje gospodarje iz lož EK, sem že večkrat pisal. Podjetje naročnika te izvršbe(IRSKGP) - četudi ni jasno ali je registrirano in ustanovljeno posebej tudi za področje vinarstva ali je temu dodeljen le ločen "kletni prostor" za psihološko onaniranje - vrši sistematično krajo intelektualne lastnine in to po lastni neskončni nespameti tudi dokumentira v vsakem inšpekcijskem postopku (kompostiranje, globok nastil, prisilno nesterilno poseganje v telo živali z umazanim orodjem in nesterilno opremo, metode pridelave oljk - le vino sodi v namišljeno carinsko blago(legenda o carini) - zaposlovanje odsluženih carinikov in ima nalogo prisiljevanja vinarjev v metode dela, ki bodo zadosti neekološke za ohranitev evgeničnih ciljev v branži). Moje terjatve v zvezi s krajo intelektualne lastnine(kraja metode kompostiranja na prostem v pretežno suhih območjih prek inšpekcijskega ostopka po Pečlinu in Kapelu)od danes znašajo 10 milijonov evrov do Evropske komisije iz premoženja funkcijonarjev in nato osnovnih sredstev in 1 milijon do MKGP iz premoženja storilcev in nato osnovnih sredstev MKGP. Ni slučaj da EU izničuje institut intelektualne lastnine, saj si za pretekla dejanja zaslužijo dolgoletno keho mnogi, če ne vsi nevoljeni funkcionarji EK, ki deluje kot kako malo večje društvo. Ne vem kakšno vlogo bi pri tem sploh še smel imeti FURS, glede na kriminalno udeležbo njegovih funkcionarjev v hudodelski združbi s svojim finančnim izsiljevanjem intelektulne lastnine ob enormni zlorabi oblasti in pooblastil. Udbaška legija. Celotna globalistična oblast krade znanje na terenu v okviru javnih zaposlitev in funkcij in to prodaja vsem kot svoje znanje in modrost, medtem pa udejanja korporativne in evgenične cilje zoper prebivalstvo skozi iste uredbe. Kot bi rekla Polonca Repičeva(IKC):" Vsak vaš priziv (tudi če gre za zahtevo po povrnitvi povzročene škode po neznanju državnega uradnika oz. koncesionarja in strokovni bedi celotne branže na ravni oblasti in uprave),je podlaga za izboljšanje naše storitve nadzora ekološkega kmetijstva."
5. ....finančne naložbe... Hudernikova ima smisel za humor nenavadne vrste. V zlato bom investiral, ko prejmem izvršena sredstva na njenem premoženju. Fundacija, ki bo s tem omogočena pa se bo ukvarjala z usposabljanjem državljanov za kazenski pregonom globočnikov, kot je ona sama.
6. ...vzajemni skladi in kriptovalute ...: Me ne zanimajo bančne mahinacije globoke države, kriminalnih kartelov, pedofilov in satanistov.
7. ...podatki o zavarovanjih... Ne verjamem v zavarovalniški sistem. Če mi hudodelska združba ne bi že pobrala ali uničila vsega, kar si je do zdaj upala, bi izgubljene vire gotovo ne vlagal v zavarovanja. REPUBLIKA SLOVENIJA d.o.o., je kot korporativna družba podjetje, ki ima koristi od uničenja, ki ga lahko naroči in izvaja, ga ne preprečuje in ne preganja storilcev ter ne vrača škod, se prek njega propagira, ali pa je vanj porinjena, če ne uboga naročnikov globalne elite. (Dokaz: dvakrat poslana dokumentacija , in še nisem končal z njo), , Javna splošna dejstva - primeri: kemično povzročen žled, večtočkovni požari na krasu povzročeni z energijskim orožjem, Poplave, suše, izgon divjadi iz gozdov z invazivnimi športnturističnimi dejavnostmi v naravnem okolju(kohezija in razvoj podeželja), propaganda gozdnega turizma(koprska fakulteta), Opustitev obravnave prekrškarjev(motokros, gordsko kolesarstvo) in pregona kriminalne dejavnosti po vseh gozdovih v RS d.o.o.,... Gre za isto državo RS d.o.o. dolžnico do mene v obsegu več deset milijonov evrov zaradi vzrajanja pri KD hudodelske združbe.

Sklepne misli ali: o sinergiji akterjev globoke države

Kot vsak drugi zvesti služabnik globoke države Hudernikova le tej služi bodisi iz religioznih ali iz finančnih koristi, oz. morda je v to prisiljena, a ta motiv dolgoročno ni obstojen, vsaj ne tako dolgo kot ona predano služi tej agendi. Kot vsak drugi predstavnik globoke države na položaju, ustrahuje in izsiljuje ter grozi s še večjo zlorabo domnevne oblasti, globo, izvršbo, krajo premoženja. Nihče ne potrebuje podatka o mojem pridelku, razen iz razloga, da MKGP ugotovi ali je uspel uničiti še eno kmetijo ali ne. Slovenija je bila ob osamosvojitvi prisiljena ustanoviti svojo strokovno službo, ki je predstavljala na papirju glas kmetov, ki so prej molče delali in hranili narod, potem pa so živeli v lažni utvari, da je nekdo na njihovi strani. Smrkolj ve vse o tem. To je bila tudi kmetijska svetovalna služba, ki je monopolno poosebljala vso slovensko stroko v praktičnem stiku s pridelovalci in jih baje zagovarjala pred politično strukturo. Tisti iz AGRFT-ja bi se morali učiti od te "kuhinje". Zdaj se KGZS hvali s tem kako pomembno vlogo je uspešno opravila, ko je prestrukturirala kmetijstvo, pred čemer je leta 1995 slovenska politika svarila, da se bo zgodilo kot posledica vstopa v Evropo. Za ta cilj v resnici ne eni ne drugi še danes ne izbirajo sredstev in vlagajo javna sredstva ciljno naravnano na zmanjševanje števila kmetij, na damping nad ne subvencioniranimi, maščevanje nad samostojnimi neodvisnimi pridelovalci Slovenskega kmečkega razreda. Med tem perejo dalje oprane možgane množic. Zagotavljajo konstantno nižanje kvalitete hrane in proizvodov, vdor umazanih tehnologij v prehransko industrijo in kemikalij v končne produkte, prestrukturiranje(poboj) malih pridelovalcev v velike obrate v korist povečevanja profita prodajnih verig in nižanja kvalitete hrane ter prek izmišljotin strateško izvajajo razlastitev kmetov v korist multinacionalk. Vzorec malih kmetov uporabljajo za svojo promocijo. To je bistvo kmetijske manipulativne politike, ki je prepoznavna šele na dolgi rok, na ravni četrt stoletnih ali še daljših prikrito upravljanih procesov, naklepnih zasledovanj agend globalne elite.

Zato v kmetijski upravi lahko prepoznamo oziroma ločimo le zavestne in/ali nezavedne narodne izdajalce.

Nevednost ali stanje duhovne narodne nezavesti pa jih vendarle pred zakonom in ustavo ne opravičuje. In ne gre za boj med narodi, pač pa za indoktrinacijo na globalni ravni. Če gremo od začetka šolanja: šolske knjige za naše otroke izdaja ena sama založba po pretežnem delu Evrope z 80 podjetji v 19-ih državah. (Modrijani, Rokus klett)Klett Gruppe: Companies (klett-gruppe.de) . Klett ima stoletno tradicijo indoktrinacije množic. Toliko o stanju demokracije in pluralnosti družbe. V učbenikih nas Klett najbrž uči, kako razslojeni da smo denimo po spolni identifikaciji in identiteti med tem ko našim otrokom materiali vtirajo pot v to razslojevanje. Pred tem pa je potrebno poskrbeti za travmo s prezgodnjim opismenjevanjem, da se ne otroci ne učitelji ne starši ne zavejo, da so podvrženi moderni lobotomiji, ali pač vključeni v izvedbo lete. Ministrica za šolstvo je res "...moderna, moderna, moderna..." v sataničnem smislu.
Neosatanizem?

Danijel Mivšek, lr.