Članek

OKOLJSKI ZLOČINI SLOVENSKIH VLAD POD EVROPSKO UPRAVO

Zločinska uprava EU in RS v Izoli nad habitat divjadi na Ljubljanskem barju nad kmete - NJIHOV CILJ: ONEMOGOČENJE KMETOVANJA

RAZŠIRITEV OVADBE V ZADEVI MOTOKROS, PPP KORTE - CETORE, "IZOLSKE POTI", "REVITAS I IN II", "UŽIVAJMO PODEŽELJE I IN II", na zadevo "Pupek in barjanska udba". Po 150 prijavah prekrška in KD v gozdu med Cetorami Kortami in Medljanom spet redne dirke.

Objavljeno Dec 26, 2023

(članek bo morda dopolnjen s prilogami)


Dne 11. 12. 2023 sem ob 13:32 poklical 113 zaradi prijave vožnje motokrosa na širšem območju gozdnih in kmetijskih površin na Morganih in nato vožnje po Medljanu, po kmetijskih površinah v bližini, SZ od mojega spodnjega vinograda, ki se ga je Sklad namenil podariti Kodarinu Marku (kriminalne mahinacije z razpisom) po tem, ko mi ga je v teoriji po kriminalnem birokratskem postopku ukradel (a je z moje strani zemljišče RS pod njim zaseženo kot majhen delež varščine v kazenskem postopku zoper inštitucije in uradnike RS) (glej ostale objave na BPW)in ob 14:24 klical ponovno, saj se je, potem ko je med obiskom policijske patrulje na Medljanu motor potihnil, v trenutku pred drugim klicem ponovno slišalo glas in premik od Cetor proti Morganom.

V trenutku prvega klica, ko je motokrosist ril po mandljevih nasadih na Medljanu, v lasti ( ) (slike posnete danes) (tik pred) sem poskusil narediti fotografijo (motokrosist je nosil temno obleko, podobne barve kot policijska, opazovano na razdalji 400 m, rdeča čelada in rdeč motor z belimi podolgovatimi elementi, dokaj novega videza), pa mi prazna baterija telefona ni dovolila. Med drugim klicem se je ugasnil tudi telefon. Kmalu za prijavo odhoda iz območja vasi Cetore (drugi klic) je glas postal manj slišen in je postal močan šele, ko je začel motorist navijati plin že pod Kortami v PPP, do tedaj je vozil z minimalnimi obrati. Preveril sem danes, po 4 dneh z dežjem, sledi na vstopnem mestu v PPP v Cetorah in slikal dve delno sprani sledi, od obeh prijav motokrosa pred zadnjim deževnim obdobjem, dne 7. in 11. 12.2023. V obeh primerih se je zaznano motokrosistično izživljanje pričelo na območju kmetijskih in gozdnih zemljišč Morganskega hriba.

V času mirovanja motokrosa med obiskom policistov na terenu vse do 14:24 se je očitno zadrževal v vasi Cetore. Tam so očividci videli motokrosista z rdečim motorjem ob cca 14h 20 do 14h 25, ki so ga prepoznali kot mladoletnega petnajstletnika iz KORT. Mladoletnik vozi konkretno verzijo motokrosa, sodeč po zvoku in sledeh. Od kraja, kjer je bil prepoznan pri parkirišču Cetore, je torej odšel skozi PPP v Korte. Zvoku sem sledil še nekaj časa tudi za hribom stare vasi Korte.

Ves čas prijav dogodkov sem se nahajal na drugi strani vinograda, cca 400 m stran od motokrosistovega ritja po mandljih od ( ).

Tik pred prvim klicem, ko sem poskusil posneti fotografijo tega zločina proti naravi in proti človeštvu, (saj gre za neposreden napad na samooskrbo in pridelavo nasploh, dejanje zelo široke prakse po Sloveniji, na katero se slovenska uprava odziva kot sodelavka zločina in ne kot zaščitnica prebivalstva in nacionalnega interesa), je mimo mene - 400 m od motokrosista – (25-50 m od mene) nenadoma pritekel ogromen primerek divjega prašiča, težek najmanj 200 kg, ki je bežal pred napadalcem naravnega okolja te divjadi, MLADOLETNIM MULCEM, AGENTOM SVETOVNE GLOBALIZACIJSKE ZABLODE, ki jo slepo jaha celotna slovenska uprava, od lokalnih županov in občinskih turističnih delavcev, pa vse do Vlade, vladnih uradov in pisarn in Predsednice države.
(Glej tudi prejšnje objave o petih turističnih projektih, Kodarinov, RS in EU v PPP Cetore Korte; med Turistično Kmetijo Kodarin in PPP se nahaja moja kmetija, po kateri "teče njihova slina" že 40 let.)

Cesta ki vodi na površine ( )z mandlji je tako shojena od divjadi, da je od motokrosovih sledi na pretežnem delu ceste PO 4 DNEH ostalo bolj malo.

MNZ in MP, Vlado in druge zasanjane sodelavce tujega kapitala opozarjam, da gre tudi za njihovo trdovratno vztrajanje pri izvajanju zločina proti kmetom, potrošnikom in kakršnikoli še preostali in preživeli možnosti za pridelavo v Sloveniji. Motokrosist je z enakim potekom voženj v obeh primerih prijav z očitno neregistriranim vozilom vozil tako po ruralnem naselju, po osrčju gozdnih površin kot po pridelovalnih površinah. Občina Izola in že najmanj 4. garnitura županstva in svetnikov nadaljuje z ignoranco problema in še vedno ni pripravljena preprečiti nastajanja novih razsežnosti lastnega okoljskega zločina (petih projektov "trajnostne digitalizacije turizma" v habitatu divjadi iz naslova) proti naravi in sočasno proti človeštvu. Nobena od inštitucij, ki je odgovorna za umeščanje zločinske dejavnosti v gozdu in digitalizacijo športa in turizma v tem gozdu in za postopke proti zločincem, ne izvaja nobenih dejavnosti zoper posledice lastnega zločina oz. skladno s pristojnostmi in dolžnostjo na uradnem položaju, odpravo škode, povrnitve škode, povrnitve kazenske odgovornosti funkcionarjev in njihovih delodajalcev inštitucij oškodovancem in v smeri popolne zaustavitve zločinske prakse. Jasno ni govora o zapornih kaznih in sankcijah proti tem zločincem v javnih medijih v službi tujega kapitala, ki medtem, ko Slovenijo uničuje, tudi kupuje zemljo Slovencev, ki opuščajo kmetijstvo, kot tudi vse ostalo v lasti Slovencev.

Izolska občina (uradniki in funkcionarji), katere zločine sem večkrat prijavil pristojnim organom, še do danes ni naredila ničesar v smeri odprave lastne kaznive prakse, v celoti, npr. s protipropagando zoper dosedanje zločinske športno-turistične promocijske dejavnosti, se ne izreka do svojih zločinov do narave in do mene v preteklosti, je očitno še vedno ne sanira in v zvezi z nadaljevanjem masovne prisotnosti divjadi na obdelovalnih površinah ne stori ničesar. Izolska lovska družina in še katera še vedno ponoči, verjetno po posameznih lovcih, občasno uporablja hrupne motorje za vstop v lovišča (stalna množična praksa LDI pod Milunovičem ob 1h ponoči, DTRS ima prijave 2 leti). V Strunjanu so izvajali pokole divjih prašičev, pa vendar se po Strunjanu in po Sečoveljskih hribih tudi letos še vedno vozijo motokrosisti. Izolska lovska družina je nesposobna in nepripravljena odpraviti posledice lastnega nezakonitega in goljufivega postopanja v preteklosti in zlizanosti s storilci organiziranega kriminala, ki z uporabo okoljskega kriminala javnih uslužbencev in funkcionarjev Obalnih Občin, Republike Slovenije in Evropske unije izvaja sistematično izživljanje nad lokalnim ekosistemom in s tem posredno nad lokalnim samo oskrbnim kmetijstvom, nad samooskrbo npr. avtohtonega staroselskega prebivalstva Istranov, Izolanov. Po 18-ih letih vztrajanja vseh naštetih v zabeleženih KD-ih gre za genocidno dejanje. Kot mi je pojasnila slovensko zakonodajo ena od "politično korektnih" odvetnic, slovenski zakon ne dovoljuje obstoja kazenske ali odškodninske odgovornosti storilca, če škoda ni povzročena neposredno oškodovancu, pač pa posredno (sploh ne obstaja), v tem primeru prek uničenja habitata, naravne in kulturne krajine. Če bi bilo res tako prav, bi bilo potrebno tudi vojne zločine interpretirati neškodljivo za storilce: metalce bomb na civiliste. Saj jih niso oni neposredno poškodovali in pobili, pač pa so jih poškodovali šele posredno, prek bombe, ki so jo odvrgli. Pri tem in s tem, da je bomba eksplodirala, pomorila in zmrcvarila nedolžne, tisti, ki so jo vrgli, da torej nimajo prav nič!? V resnici gre za vojno stanje in za vojne zločine narodnih izdajalcev. Hibridna vojna ravnotako pomeni napad na narod in na ozemlje, še kako, in sama po sebi zahteva odziv Slovenske vojske, če civilna oblast ne deluje po ustavi RS.

Naj organe pregona opozorim, da medtem, ko se sam že 13 let sistematično ukvarjam z naštetimi in drugimi povezanimi zločini zaposlenih javne uprave RS in EU in jih poskušam namesto - mnogih zlizanih z njimi - pristojnih organov zaustaviti in dobiti povrnjeno vso nastalo škodo s strani oz. iz premoženja "JAVNIH INŠTITUCIJ" - funkcionarjev in posameznih z njimi zlizanimi fizičnimi osebami, te iste strukture "javne uprave" dajejo pravno moč (sprejemajo zakonodajo za kriminalizacijo stoletne normalnosti po presoji izoliranim laičnim interesnim skupinam družbe), nevladnim organizacijam za nadaljnje nasilje nad kmeti. Gre za netenje civilne vojne z habilitacijo ideološko čustveno napetih manjšin po posameznih sektorjih, kar je ustanovitev civilne milice. (1.primer onemogočanja čiščenja kanalov na barju prek manipulacije z vremenom za zaostrovanje okoljskih predpisov, 2. primer uničenja habitata divjadi za izgon le te na obdelovalne površine in trajno spremembo doživljanja okolja s strani divjadi in zveri po celi Sloveniji, 3. primer krav, ki jim je običajno območje gibanja zalila enormna količina vode prek GEOINŽINIRINGA. 4. poplave so še kako možne tudi na slemenu hriba - primer Medljan in javna črna gradnja OI).

Ko analiziramo dejanja Vlade in Parlamenta pa nismo več daleč od tega, kar je tolmačila horda štajerskih fantov, do zob oboroženih z vodnimi pištolami. Oboji pa so POBUDNIKI IN ORGANIZATORJI DRUŽBENIH NEMIROV IN NARODNE VSTAJE, prek globočniških zvodnikov mobilizirane labilne in nezadovoljne družbene skupine. Deli in vladaj. Dejavnost agitatorjev je na ravni tistih, ki so iz neuravnoteženih vernikov, MORDA PRIZADETIH NA KAKRŠEN KOLI NAČIN PRED TEM, na vzhodu izoblikovali bojevnike ISIS-a. Fotografije pomembnih ameriških vojaških strategov in politikov v družbi vodij celice povedo vse.

Sin nekdanjega udbaškega veljaka (predstavnik večne elite in gotovi podpiranec pedofilskih milijarderjev) se s svojo nevladno organizacijo ukvarja s kazenskim pregonom kmeta na Ljubljanskem barju (grozi s 5 leti zapora), ker naj bi pri obdelavi in vzdrževanju vodnih jarkov, v času, ki ga narekuje in omejuje zmanipulirano vreme na eni strani in globalizacijski naravovarstveni predpisi na drugi, "ubil pupka" redke žabe na Barju. Pomislite: sam sem podal 150 prijav zločina po ZON in prekrška po CPP po motokrosu(,konjenici in gorskih kolesarjih) v tako rekoč edinem izolskem gozdu zoper divjad in nihče ni sprožil kazenske ovadbe - da bi vedel, nihče ne povrne škode nastale v kmetijstvu(MKGP je po 140 prijavah neodzivno razen z revanšizmom in psihopatskim izčrpavanjm mene prek zlorab položaja zaposlenih številnih organov domnevne države RS) in nihče po 13 letih ni pripravljen zaustaviti kriminalne in nezakonite dejavnosti vseh snovalcev in naročnikov 5 projektov. Že samo zaradi te neenakosti pred zakonom, bi morala sedeti zelo dolgo politično motivirana in s kapitalom zlizana ekstremista, tako ovaditelj kot sodnik v zadevi "pupek iz barja".

Naslednik (iz rodu) člana UDBE torej domnevno najde pupka v mlaki krvi. Pupek, katerega predniki so preživeli stoletja poglabljanja in vzdrževanja jarkov. Obenem je prepoved čiščenja in vzdrževanja jarkov na Ljubljanskem barju pripeljala že do 75% znižanja pridelka. Sodišče se že leta dobesedno izživlja nad konkretnim kmetom v kazenskem postopku prek izčrpavanja in nadlegovanja z zlorabo uradnega položaja z vedno istimi nesmisli. Stotinam kmetov na Ljubljanskem barju je tako odmerjen propad po euroslovenski kriminalni politični eliti, njihovi sprevrženi in zlagani teoriji o segrevanju in zelen(sk)em prehodu, agendi globalnega kriminalnega sindikata. Ti isti kriminalci pa denimo nikakor ne dovolijo prepovedi najhujših strupov, kot je glifosat in GSO v prehrani in kmetijstvu. Imajo namreč nove GSO. Da mRNA cepiv, EMS in kemičnih zapraševanj tokrat ne omenjam. In imajo veliko ščurkov in laboratorijskega mesa za nas.

Javno (onkraj MSM, ki so vsi v privatnih rokah - primer manipulacije narative o manipulaciji vremena - Oblakolog dr. Blaž Gasparini: Pandorina skrinjica geoinženiringa je že odprta - N1 (n1info.si) ) znano dejstvo je, da se za manipulacijo vremena in protimanipulacijo vremena uporabljajo mogočne tehnologije in neskončne vsote denarja, ukradenega davkoplačevalcem in zasluženega z mednarodnim kriminalom pedofilskih elit. Kolikor vem še velja mednarodni sporazum - prepoved manipulacije vremena iz šezdesetih let prejšnjega stoletja, pa se delajo, da ga ni in pri tem omenjajo tehnologijo izpred sto let(zgornji članek). Po kaj je prišel N1 v Slovenijo? Kdo to verjame? Privoščite si uro srfanja na temnem internetu, in izvedeli boste vse o njih. Da si bi ogledali stotine patentiranih metod za manipulacijo vremena na spletu, si morate tudi le vzeti nekaj časa.

Neodzivnost pristojnih organov in udeležbo vodilnih funkcionarjev na državni ravni v kriminalne agende obravnavam kot opustitev dolžnosti organov pregona in s tem udeležbo storilcev (pasivnih javnih uslužbencev) v mednarodnem kriminalu medtem ko v javni funkciji, in temu bom posvetil drugi sklop ovadb in dopolnitev ovadb, če v medijih in na terenu ne bo kvantnega skoka v obliki javnega poročanja o teh temah, sanacije škode, pa tudi zasega premoženja storilcem in kriminalnim psevdo- javnim inštitucijam, ustanovitev resničnih javnih inštitucij ter povrnitve škode vsem oškodovancem iz premoženja vseh kriminalcev na položajih.

V zadevi vnovične dvakratne vožnje motokrosa v PPP Cetore - Korte in po kmetijskih in gozdnih površinah Medljana in Morganov v zadnjem tednu(dejanje se je še ponavljalo do objave tega prispevka) zahtevam kazenski pregon staršev mladoletnega voznika, zaradi izgube nadzora nad otrokom in zločinske prakse njihovega otroka po malomarnosti in verjetno tudi naklepu, proti ljudem in naravi, tudi proti neposredno meni, moji družini in moji kmetiji. Ni slučaj, da se mladoletni fant iz Kort mota po Morganskih njivah in gozdovih, kjer še vedno pogosto po svojih družinskih vinogradih, za dobiček SKZGRS nasajenih v nedavnem gozdu, ter povsod po naravnem okolju, dirka mlajši Morganski "vinar". Od staršev rdečečeladca zahtevam 10.000, 00 evrov odškodnine po njihovi kazenski odgovornosti. Zahtevam zaseg in uničenje nenamensko uporabljenega prevoznega sredstva po uradni osebi/ustanovi, denarno kazen tako za starše kot za storilca, ki mora biti porabljena za sanacijo škode v tem habitatu in pri kmetih v bližini, ter ne sme biti nakazana kriminalni inštituciji FURSa ali kateri drugi kriminalni celici v RS.

V kolikor vsega tega zakonodaja ne omogoča, zahtevam prilagoditev zakonodaje na področju kazni tovrstnih storilcev kaznivih dejanj proti naravi na višji nivo sankcij za takšne zločine, da jih bodo sankcije zaustavile (zaporna kazen, uničenje prevoznega sredstva uporabljenega izven namenskega poligona in v uničevalne namene, po naklepu, objestnosti ali celo prikritih agendah javnih uslužbencev in funkcionarjev, tudi policistov in uslužbencev MNZ, (kar se je leta odražalo v korespondenci z GPU, ob prijavah kaznive dejavnosti v gozdu), ki se odražajo v mlačnosti, pasivnosti in neizvajanju že obstoječih predpisov ter sodelovanja uradnikov (tudi sodnikov) s storilci in/ali vseh teh v vlogi storilca).

Najstrožje obsojam številne, s tem povezane izrečene nebuloze v nedavnem govoru Predsednice države pred Državnim zborom RS in samo ploskanje prisotnih številnim izrečenim neresnicam in sistematičnim zavajanjem že tako zavedenega slovenskega naroda v stvarnosti paralelne, zlonamerne nadomestne resnice, s strani ljudi na položajih. Slovenska oblast - tudi ta in še vedno - podpira kriminalno okoljsko politiko EU. Politiko prepada med lažmi, besedičenjem in dejanskim početjem številnih pro-globalističnih, evropskih in republiških javnih inštitucij, uradnikov, da grozodejstev zahodnih držav prek zlorabe vojaških tehnologij zoper ljudi, vreme, planet in naravo ne omenjam.

Gozd med Kortami, Kaštelirjem, Morgani, Podhribom,Cetorami in Medljanom je osebna izkaznica in ogledalo lokalne, evropske, in slovenske kriminalne politične agende, okoljskega in kmetijskega mednarodnega organiziranega globalističnega kriminala, ki traja od "vstopa Slovenije v Evropo", paralelno: od vstopa slovenske samooklicane elite v evropsko kriminalno združbo manipulativnih političnih elit.

Od vsake javne ustanove, vključno z vsemi mestnimi svetniki in župani, Vladami RS in EU funkcionarji v tem časovnem oknu (petih projektov), vpletene v katerikoli turistični projekt od naštetih, ki vključuje TURISTIČNO KMETIJO MEDLJAN in PPP Cetore-Korte, zahtevam 1 milijon evrov kazenske odgovornosti za udeležbo v mednarodnem organiziranem kriminalu, in 100.000,00 evrov po posamezni odgovorni osebi ali funkcionarju teh ustanov IN/ALI podjetij. Sredstva bodo porabljena za državljansko solidarnost do žrtev upravnega, finančnega, okoljskega kriminala javnih oseb in ustanov, financiranje drugih tovrstnih kazenskih postopkov obrambe pred kriminalno združbo zastopano v deklarativno javni, nevladni in javno zasebni sferi in tega postopka, pred vsemi pristojnimi sodišči posamično.

Če bo v zadevi »Pupek z barja« kmetu nastal še en sam evro cent stroška in če do 1. februarja NE BO NA BARJU OPUŠČENA KRIMINALNA AGENDA ZOPER KMETIJSTVO IN PRILAGOJENO STOLETNEMU OHRANJANJU TEGA OKOLJA PONOVNO OMOGOČENO VZDRŽEVANJE JARKOV, BOM V KAZENSKEM POSTOPKU PRED USTREZNIM MEDNARODNIM SODIŠČEM ZARADI ZLOČINA PROTI ČLOVEŠTVU IN PROTI NARAVI ZAHTEVAL DOSMRTNE KAZNI IN ZASEG CELOTNEGA PREMOŽENJA - ZA POPLAČILO ŽE POVZROČENE ŠKODE PRIDELOVALCEM HRANE - ZA VSE PREDSTAVNIKE VLADE, VKLJUČNO S PREDSEDNICO DRŽAVE IN TISTIH, KI JI PLOSKAJO MED TEM, KO SEJE SAKRAMENSKE LAŽI.

V prilogi je:
izris mreže uhojenih poti divjadi na omejenem območju ogleda 3 ha mojih in RS zaseženih zemljišč,
izris do sedaj ograjenih zemljišč,
izris gibanja motokrosista na kmetijskem zemljišču ob zadnjem dogodku okoljskega kriminala v obravnavanem gozdu in okolici,
izris moje pozicije med prijavo motokrosa in
poti bežečega prašiča med tem dejanjem.

Mediji rišejo zgodbo o škodah po divjadi po principu škodljivca, škode in oškodovanca, kot pri fitofarmacevtski perspektivi. Sam trdim, da gre za načrtno vtiranje agende v možgane slovenskega prebivalstva, s "trajnostno digitalizacijo turizma", s pomočjo kriminalnega sodelovanja prodanih svetovnih vlad z GOOGLOM na več ravneh, tako prek vdora z digitalizacijo v naravno okolje, kot prek kraje in prodaje osebnih podatkov, zaklenjenih pod prisego o zasebnosti googlovim uporabnikom. Obenem nihče, ki ima pri hiši motokros in ga je enkrat kdorkoli v družini uporabil v naravnem okolju, razen strogega kaznovalnega postopka tudi ne bi smel imeti nobene pravice do povrnitve škode po divjadi, trajno in dokončno.




Medljan, 15.12.2023



Danijel Mivšek,lr