Članek
Ribe
Objavljeno Jul 21, 2014

Do sedaj sem objavljala samo zelenjavne jedi, sedaj pa še nekaj za tiste, ki jedo tudi ribe. 

 

Paniran file vitkega soma

  

Sestavine:

1/2 skodelice moke

2 ščepca soli

5 dcl olja za cvretje

4 fileji vitkega soma

1/2 skodelice krušnih drobtin

2 jajci

 

Potek dela:

Jajce skupaj s soljo stepemo v krožniku. Na drug krožnik damo moko, na tretjega drobtine. Ribje fileje operemo, osušimo in narežemo. Najprej jih pomokamo, nato damo v jajce, nazadnje pa še v drobtine. Drobtine z rahlimi pritiski učvrstimo. Kose polagamo v segreto olje in pečemo do zlatorumene barve. Ponudimo z limono zraven ponudimo tudi prilogo.

Andrej T, zakaj se mi zdaj tukaj kregata in izvajata svoje frustracije. Ali ni še nihče opazil, da to ni moja privat stran, ampak je to to: http://www.publishwall.si/dobra.žlica. Prosim, toliko bontona pa bi lahko že imeli in pazili kaj se kje pogovarjate, to je moja bodoča zaposlitev, ne mi tukaj smetit z vašimi izjavami, ki nimajo nobene veze s kulinariko, saj to je kulinarična stran.

Dober tek vsem ribejedcem :)

Andrej T, saj ravno to, če imajo skoraj vse oddaje že nasvete o primerni kapljici, zakaj bi mogla jih imeti tudi jaz, hočem biti drugačna od drugih.

AT

Ne boj se Klavdija, s sonjino imbecilnostjo se ne bom ukvarjal, sploh pa ne na tvoji strani, zato se ti opravičujem za smetenje s tako vrstjo smeti. Kar zbriši vse, ni problema! ;)

AT

Gdč. Hiti, saj ni problema, ni potrebe biti sommelier, ker je dandanes net poln vsega, če ne drugače pa "gugl" poda roko pomoči. Moraš priznati, da se več ali manj vse oddaje o receptih končujejo z nasvetom o primerni kapljici, ne nujno alkoholni, na koncu pa bo itak vsak sam izbral pijačo po lastnem okusu. Sam se recimo ne oziram na take nasvete, imam izbrano vrsto vina, ki ga konzumiram, če je to le mogoče, kadar koli mi zapaše, naj bo ob hrani ali ne. ;)

Andrej T, se opravičujem, če se je zdelo, da je odgovor se ti zdel osoren. Tvoj komentar lahko pustiš, ni ti ga potrebno brisat. Lahko pa, če se spoznaš na vina sam dopišeš v komentar katero vino paše zraven.

AT

Uuuuuuu, mater, ko se pojavi frustracij polna "sonja," se mi v trenutku zasmili vsa ženska populacija tega sveta! Hja, klimakterij dela svoje!!!

AT

Zato, ker bi hotel zbrisati moj komentar, ki ni bil nič drugega kot nedolžno dobrohoten nasvet, zato si ni zaslužil tvoje osornosti, ki te sicer "odlikuje" pri marsikateri repliki, naj bo objava tvoja ali od drugih!!!!

In zakaj si to napisal tukaj, kar nima nobene veze s tem?

AT

Zakaj je čas brisanja komentarjev omejen na zgolj 10 minut??? :-O Seveda to sprašujem admine ali lastnike tega portala!!!

Andrej T. nisem sommeljerka, ampak ljubiteljska kuharica. Če imaš ti dovolj znanja o vinu, izvoli, povej kaj kam paše.

AT

Gdč. Hitijeva, take kulinarične prispevke se ponavadi zaključi s priporočilom opisani hrani primerne vinsko opojne kapljice. Torej? :P