NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

STRICI SO MU POVEDALI ?! NAROD SI BO PISAL SODBO SAM, NE TOF MU JE NE BO, in ne SKORUMPIRANI DENAR !
Labodji spev samohvale Mira Cerarja in samaritanski jok Alenke Bratušek
DATUMSKO IZIGRAVANJE USTAVNEGA SODIŠČA – KAM JADRA SLOVENSKO USTAVNO SODIŠČE !?
SMC, DESUS in SD skupaj vodijo med uničevalci okolja v času med 2014 – 2018.
ZMAGA LJUDSKEGA RAZUMA in dokaz otopelosti oblasti.
Janez Janša se je včeraj v oddaji Tarča na TV SLO krepko zmotil ali zlagal!
Slovenija od danes naprej ni več pravna evropska država! Ustavno sodišče je spet pokleknilo pred ugrabitelji države!
Dr. Duhovnik: Zakon o drugem tiru v večih delih nedorečen in koruptiven
TISKOVNA KONFERENCA PRED REFERENDUMOM !
Miran Ališič: Bojan Petan bi v Švici sedel v globokem zaporu! Če te "elite" ne umaknemo, smo obsojeni na propad!
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Slovenija od danes naprej ni več pravna evropska država! Ustavno sodišče je spet pokleknilo pred ugrabitelji države!

Davkoplačevalci se ne damo
18.05.2018 06:56 (May 18, 2018)

Povsod v EU je vlogo po upravnem postopku možno v roku 48 dni dopolniti. Tudi vloženo kandidatno listo.

Tudi pri nas jo je možno - na papirju, po Zakonu o upravnem postopku (ZUP). Po zaslugi Ustavnega sodišča, ki bi prvo moralo spoštovati zakon in človekove pravice, pa to ni več možno oziroma trenutno ni možno. Možno naj bi bilo šele, če sledimo argumentaciji Jadranke Sovdat, šele pri naslednjih volitvah. Čeprav gre za navadno norčevanje in aroganco državljanskih pravic, to je temeljne pravice državljanov v demokraciji, da imamo pravico kandidirati in pravico biti voljen.

Te volitve na koncu ne bodo veljavne tudi po zaslugi U S. 

Kršitev političnih pravic državljanov je na US dobilo status nove športne discipline, to je discipline zavračanja državljanov in podrejanju njihove pravice potrebam oblasti. Gre za politični apartheid slovenskih državljanov, kateremu je treba narediti konec. Obe odločbi U S, tako o pritožbi na levi – proti Vebrovi Slogi, kot na desni – proti Alešu Primcu, si z

SMC, DESUS in SD skupaj vodijo med uničevalci okolja v času med 2014 – 2018.

Davkoplačevalci se ne damo
14.05.2018 13:32 (May 14, 2018)

Gašperšič kot gradbenik ne razume okolja, Leben kot kvazi okoljevarstvenik z diplomo želi pobijati živali in uničevati rastlinje.


Cerar skupaj z brezobličnim Brglezom pa podpira uničevanje Krasa in roti da naj KOLEKTOR čimprej začne mimo vse zakonodaje, da bo lahko pridobil denar za (morda zadnjo politično spletko in propagandno vojno???)


Ne pozabiti oblastniki SMC, DESUS in SD, imate nepravilno izdano gradbeno dovoljenje in predvsem imate omejena soglasja, zato preberite naslednje:


- sečnja gozda in grmovne vegetacije se ne mse izvajati od začetka aprila do konca avgusta v obdobju glavne gnezdilne sezone ter razmnoževanje saproksilnih vrst hroščev

Vaš rok za zavajanje slovenskega državljana in odgovornega davkoplačevalca je potekel!!!


Ostane Vam samo še razveljavitev volitev dne 3.junija 2018 in nato volitve v septembru!

Takrat pa vneto iščite službe, ker take sramote, da gradite objekt brez znane končne vrednosti ob podpori velikega finančnega maga, ki je Slovenkam in Slovencem prod

ZMAGA LJUDSKEGA RAZUMA in dokaz otopelosti oblasti.

Davkoplačevalci se ne damo
14.05.2018 13:22 (May 14, 2018)

Daljnega leta so se pri kravjih kupčijah slovenski politiki odločili, da sistematično preprečijo ljudstvu, da odloča o pomembnih stvareh.

Poslanci v DZ so določili, da ljudstvo pove oblastnikom kaj delajo narobe le, če jih je 20% zbranih in rečejo dovolj je tega.

To je tako kot bi isto ljudstvo povedalo, da je za izvolitev parlamenta potrebno najmanj 70% volilne udeležbe, drugače pa naj ne bodo izvoljeni v parlament.

V demokraciji velja načelo večine in dokazali smo večino.


Ta zmaga je dokaz, da kljub vsem preprekam (prof. dr. Milan Brglez, kot predsednik parlamenta, pa direktor DVK g. Dušan Vučko), ki topoglavo preprečujeta demokraciji pot v Sloveniji in zagotavljata sebi in njim enakim preplačane službe.


Ta zmaga državljanov izpričuje kljub vsem blokadam v večini medijev v  Sloveniji (razen redkih izjem, STA, RTS Maribor ) da se državljani odzivajo z logiko in pametjo. Vsi glavni uredniki na medijih ste dokazali, da so zgolj služinčad.


Podporniki korupcije in predragih projektov Alen

Dr. Duhovnik: Zakon o drugem tiru v večih delih nedorečen in koruptiven

Davkoplačevalci se ne damo
11.05.2018 22:11 (May 11, 2018)

V nedeljo bomo ponovno glasovali na referendumu o drugem tiru, ki je enkrat že bil izpeljan, kasneje pa je bil razveljavljen. V studiu smo gostili prof. dr. Jožeta Duhovnika, ki je za progo Koper-Divača imel inovativno inženirsko rešitev.

Z njim smo se pogovarjali o tem, da če bo tokratni rezultat kaj drugačen, glede na to, da ponovno odločamo o sprejetju zakona in so sedaj ljudje bolj obveščeni. Govorili smo tudi o korakih, ki jih je sprejemala politika, da je v javnosti prepričanje, da ni koraka nazaj pri predlagani rešitvi. Glede na to, da je Jože Duhovnik podal tudi svoj predlog, ki je precej cenejši, smo ga povprašali po ključnih razlikah med eno in drugo rešitvijo.

Več v prispevku:

TISKOVNA KONFERENCA PRED REFERENDUMOM !

Davkoplačevalci se ne damo
11.05.2018 10:17 (May 11, 2018)

Spoštovani  mediji, novinarji in vsa slovenska javnost

IZJAVA ZA JAVNOST o REFERENDUMSKEM SPORU

 

Spor o datumu referenduma še traja ! Ker nad Ustavnim sodiščem ni in ne more biti modro nebo, ampak vladavina prava,  sem se ponovno pritožil na Vrhovno sodišče in zahteval ničnost sklepa o določitvi datuma, saj ga je v tem primeru izdal nezakonito pooblaščen organ -  to je Državna volilna komisija, ne pa predsednik Državnega zbora. DVK po nobenem pravilu ni institucija, ki odloča o datumu. Ponovljeni referendum ne more biti izjema.   

Ta kompetenčni spor je zelo pomemben za demokracijo.

Grobi poseg ustavnega sodišča z napotilom DVK na nezakonito ravnanje je pravno nedopusten, kajti  US je preseglo svojo kompetenco, ko je samovoljno poseglo v ureditev, ki je bila glede tega vprašanja -  to je kdo določa datum referenduma, ustavno pravno povsem skladna in nesporna. Zato je bila in je še vedno aktualna moja zahteva  za ničnost sklepa DVK o datumu referenduma. Vsebinsko in postopkovno je pov

Labodji spev samohvale Mira Cerarja in samaritanski jok Alenke Bratušek

Davkoplačevalci se ne damo
11.05.2018 09:09 (May 11, 2018)

LABODJI SPEV SAMOHVALE MIRA CERARJA in samaritanski JOK ALENKE BRATUŠEK

Po treh stvareh bom pomnil to soočenje, ki ga ni bilo. Na nacionalni TV, ki si tega imena ne zasluži.

Od včerajšnjega soočenja, ki ga ni bilo, še najbolj izstopa upravičenost zahteve iz programa Bojana Požarja po ukinitvi obvezne RTV naročnine. Kajti to je ustanova, ki ne opravlja funkcije informiranja ampak razprševanja informacij v neprepoznavne koščke, z namenom da se izgubi celota. In narod še naprej ostaja »butast«, kot je rekel vizionar vseh vizionarjev, moj priljubljeni Milan K. s kodnim imenom Plavi.

Sinoči sta »blestela« Miro (Cerar) in Alenka (Bratušek), prvi v samohvali divjega petelina, ki - ko zapoje nič ne vidi in ne sliši. Lovci pravijo da ga je tedaj najlažje ustreliti. Druga v sočustvovanju z revnimi državljani - zaradi zapravljenih 6 milijoni za referendum. No, za teh 6 milijonov je gospa Alenka obtožila kar mene, ne vlado in koalicijo, ki sem jo 5 x pozival naj sporni zakon UMAKNE. Povsem presko

Sreda v Sredo: VILI KOVAČIČ - Državljan K

Davkoplačevalci se ne damo
11.05.2018 09:01 (May 11, 2018)

Preštevamo zadnje dneve in ure do nedelje, 13. maja, ko nas davkoplačevalce čaka ponovljeni referendum o Zakonu o 2.Tiru, ki ga vlada premiera Mira Cerarja v odhodu na vsak način želi spraviti v življenje. Vlada sicer tokrat ni aktivno vpeta v referendumsko kampanjo, je pa zato stranka SMC in seveda državne in paradržavne gospodarske družbe, ki pri vnovični potrditvi spornega zakona, vidijo zase gospodarski interes.

Pobudnik vnovičnega referenduma Vili Kovačič oziroma Državljan K, je po prvem referendumu lani jeseni uspel pri sodnih mlinih Vrhovnega in Ustavnega sodišča, da se referendum ponovi. Proti Zakonu o 2. Tiru in ne proti gradnji proge med Koprom in Divačo, vendar ne eden, ampak dva tira, je velika večina parlamentarnih in neparlamentarnih strank,ki pa se v samo referendumsko kampanjo niso kad dosti oglaševale. Zato v pogovoru v oddaji Sreda v sredo z Vilijem Kovačičem, zakaj vnovični referendum in kakšne rešitve ponuja njegova civilna pobuda Davkoplačevalci se ne damo.

IZKRIVLJENA REFERENDUMSKA DEMOKRACIJA PO SLOVENSKO - Soočenje, ki to ne more biti – do kdaj še ?!

Davkoplačevalci se ne damo
10.05.2018 10:07 (May 10, 2018)

I Z J A V A pred SOOČENJEM
IZKRIVLJENA REFERENDUMSKA DEMOKRACIJA PO SLOVENSKO
Soočenje, ki to ne more biti – do kdaj še ?!
 
RTVSLO je 100 % imuna na pametne, normalne  in enostavno uresničljive predloge in je obsedena z domislicami kako kampanjo sterilizirati, UNIČITI. To ni nacionalna TV, to je nacionalna sramota ! In pri tem se celo izgovarjate na ZAKON.
 
Na novem soočenju bo nastopilo 26 govorcev, 10 za in 16 proti. Gre za skrajno načrtno (verjetno iz umskega laboratorija Nika Toša in njemu podobnih) naštudirano  disperzirano in dozirano  plasiranje stališč, da se ljudstvu zamegli um, da ljudje na koncu ne vedo kako glasovati, kajti ljudje vladni zakon enačijo z drugim tirom, kar je seveda produkt tudi propagande na RTVSLO. Takih vprašanj imam nešteto.
 
Protestiram proti takemu načinu soočenja in informiranja, ki ne bo nikakršno soočenje ! Soočenje 2:2 pa seveda ne tolerirate. Že zdavnaj sem poslal apel, da vodja kampanje  ZA in vodja kampanje PROTI izbereta 3 svoje sogovornike, ostali n

Politika si je spet zaželela korupcijski projekt. In pri temu početju jih lahko ustavimo samo odgovorni državljani!

Davkoplačevalci se ne damo
10.05.2018 08:56 (May 10, 2018)

Politika si je zaželela korupcijski projekt, ki je bil podprt z lažnivimi podatki o energetski vrednosti lignita. Leta 2025 v Velenju ne bo več premoga. Danes so preiskovani in naznanjeni Pahor,  Križanič in Lahovnik, ter praktično vsi managerji udeležni v projektu. 

 

Transparentnost in inženirska odličnost sta ključna za razvoj Slovenije. Predsednik vlade dr. Miro Cerartrdi, da smo zavedni državljani Mi, Davkoplačevalci proti razvoju. S tem dokazuje, da ne ve, kaj je razvoj in kako se pravi razvojni koraki na področju infrastrukture izvajajo. Dokaz za to je 170.000 eurov za maketo, ker ne pozna niti javnih razpisov, niti evropske zakonodaje.  Projekt 2. tir nima niti investicijskega plana, ima samo en tir in kar je najhuje, nima niti okoljevarstvenega dovoljenja v skladu z zakonom. Ministrstvo za okolje je z nepravilno izdajo gradbenega dovoljenja potvorilo okoljevarstveno soglasje, ki bo lahko dokončno veljavno  šelel letos v jeseni po izvedenih geoloških raziskavah. Trasa drugega t

Jureta Godlerja referendumski super komplimenti, bedno in poniglavo - vse za zaščito globoke države

Davkoplačevalci se ne damo
29.04.2018 08:01 (Apr 29, 2018)

Dragi Jurček,  v humorju mora biti vsaj zrno resnice, drugače ne šteje in ni vreden pozornosti. Zato bi te opomnil na nekaj: res me prizadene taka plitvost, ko niti besedice ne zmoreš o vzrokih za ponovitev referenduma  in ko zaustavljanje milijardne korupcije  enačiš s štihanjem vrta. Kaj naj rečem ? Bedno in poniglavo. Sicer pa: škodljiv in koruptiven projekt  vladni 2TIR bo nemara navrgel tudi kaj denarja – vsaj posredno, tudi  tebi in tistim, ki referendum blatijo in paradržavo omogočajo – skrivajo. Ko bi referendum promovirali, bi bila zgodba zagotovo tudi za Planet TV in zate, čisto druga.


 
Sporočam pa ti, da bo proti DVK neumnostim v tem tednu stekel nov postopek pred Vrhovnim sodiščem. Računam, da me boš ponovno križal pred slovenskim narodom. Vseeno pa svetujem, da pogledaš kako soočenje na to temo, kajti tole je bilo res zanimivo: nepremičninski mešetar Mišič – Popovičev aspirant za Luko Koper, se skoraj sam bori proti nam - trem mušketirjem, ki nočejo štihati vrta, ko oblast

Objavljamo oddajo Vroči stol na temo referenduma o 2. tiru

Davkoplačevalci se ne damo
28.04.2018 08:10 (Apr 28, 2018)

POZIV: DavkoplačevalcIsenedamo zbiramo podpise za vstop v parlament. Prosimo vse podpornike, da prispevate svoj podpis!

Davkoplačevalci se ne damo
24.04.2018 07:26 (Apr 24, 2018)

DRŽAVLJANKE IN DRŽAVLJANI !!!

BODIMO AKTIVNI DRŽAVLJANI IN DAJMO PODPORO LISTI KANDIDATOV IN KANDIDATK ZA VOLITVE V DRŽAVNI ZBOR

Podporo listi kandidatov

Davkoplačevalci se ne damo več

izrazimo s tem, da damo svoj podpis podpore na upravni enoti na Obrazcu DZ-1

Overjen podpis pa pošljete na naslov:

Vili Kovačič, Na Straški vrh 26 1000, Ljubljana

Ali na PP 122, 1000 Ljubljana


Pohitimo in ne odlašajmo na jutri !

Hvala vam vnaprej za vaš podpis !

KO PRIDEMO V PARLAMENT NIČ VEČ NE BO TAKO KOT JE BILO !

Obrazce bi morali imeti na upravnih enotah, na voljo vam je pa tudi na tej povezavi.

Kako bi drugi tir vplival na vode? Navajajo, da je bilo izdano gradb. dovoljenje brez pravilno izdelane okoljevarstvene ocene

Davkoplačevalci se ne damo
23.04.2018 14:51 (Apr 23, 2018)

V člankih in v odzivih v zvezi z vprašanjem vpliva projekta »drugi tir« na vode v območju se pojavljajo različna mnenja, ki odražajo nevednost, nepoznavanja in nerazumevanje. Navajajo, da je bilo izdano gradbeno dovoljenje brez obvezne pravilno izdelane okoljevarstvene ocene, ki bi ustrezno obravnavala tudi vplive na vode v območju parka Beka, Glinščice in Riserva naturale del Val Rosandra.

Potrebno je pojasnilo.

Vode v dolini Glinščice in Val Rosandra se napajajo iz območja nad predori T1 in T2. Predor v vsakem primeru pomeni novo vgrajeno drenažo v vodni sistem Krasa. Voda iz območja Nasirec in Mihele, to je nad T1, bo po dograditvi predora T1 pospešeno odtekala v dolino Glinščice. Ta vpliv se bo na slapu v dolini Glinščice in na vodah pokazal tako, da bo po deževju v krajšem času naenkrat priteklo več vode v dolino Glinščice (in na slap), potem bo pa iz območja T1 vode zmanjkalo.

Predor T2 bo (bi?) dreniral področje Beka. Voda bo po T2 odtekala proč od doline Glinščice v dolino Osp

Na 2. tiru se že stopnjuje ropanje in korupcija! Protihrupne ograje ne bodo stale 3.3 mio €, ampak 5.4 mio € !!!

Davkoplačevalci se ne damo
22.04.2018 11:53 (Apr 22, 2018)

Epizoda z maketo drugega tira ni naključje. Ali je to je princip dela Cerarjeve bolje Lebnove »strokovne« ekipe, bosta morala sama ugotoviti in priznati. Načini in metode dela so znani iz polpretekle zgodovine zato se »strokovnjaki«, ki se podpisujejo pod različne strokovne ocene takim modelom ne morejo odreči.

Naj ponovimo, razpis za maketo je metoda dela, da ob morebitni nižji ponudbi, uporabiš »strokovno« metodo tako, da naprtiš napako brezosebku. Na ta način dokazuješ »strokovno« razlago napake. V primeru makete je bil ta brezosebek program excell, ki je bil očitno pripravljan specialno za DRSI zato, da se bodo napake ponavljale stohastično in da bo direktor DRSI »strokovno« in jecljaje vedno našel primeren vzrok za napake »naših«. Vsaka gospodinja bi ob soljenju juhe razumela, da bo juha bolj slana, če bo dodala še enkrat več soli. Vsak gospodinja bi prepoznala, da je treba polcenejšo ponudba od izbrane zelo podrobno pregledati (brez excell formiranih matematičnih zapisov), da bi

Studio ob 17:00 - projekt Drugi tir in ponovitev referenduma

Davkoplačevalci se ne damo
21.04.2018 08:31 (Apr 21, 2018)

Objavljamo povezavo do radijske oddaje Studio ob 17.00, kjer so mnenja in argumente okoli projekta Drugi tir predstavili g. Jure Leben iz vladajoče stranke SMC, g. Vili Kovačič iz stranke Davkoplačevalci se ne damo, ki je pobudnik referenduma, dr. Damir Josipovič, višjim znanstveni sodelavec, geolog, ki je predstavil najbolj optimalno progo 2. tir in Bojan Cerkovnik, vodja projekta Železnice pri DRI, kjer je tudi vodja projekta drugi tir. 

Oddaja Studio ob 17.00 je dosegljiva na tej povezavi.

Lista DavkoPlačevalci Se Ne Damo Več predlaga volivcem Program SPROŠČENA IN RAZVITA SLOVENIJA 2018 - 2022

Davkoplačevalci se ne damo
16.04.2018 12:32 (Apr 16, 2018)

Lista DavkoPlačevalci Se Ne Damo Več! predlaga volivcem Program


SPROŠČENA IN RAZVITA SLOVENIJA

za obdobje 2018–2022

Program zagotavlja preobrazbo Slovenije v urejeno državo, ki bo pripravljena na izzive v regiji, Evropi in svetu. S tem programom Lista DavkoPlačevalci zagotavlja vsem državljanom in državljankam varno, mirno in na bodoče izzive pripravljeno družbo. Lista DavkoPlačevalci (DP) se bo sistematično postavljala na stran malega človeka. Posebno pozornost namenja odrešitvi prebivalstva od stanja »globoke države« k zagotovitvi prehoda v dinamično, k znanju in idejam odprto ter človeku dostojno in sodobno državo.

Pri iskanju najnujnejših in v razvoj usmerjenih projektov ter ukrepov vsi podpisniki združeni v Listi Davkoplačevalciprivzemamo in potrjujemo naslednja programska izhodišča:

Državljankam in državljanom povrniti zaupanje v sodno vejo oblasti

1. Slovenija se utaplja v sodnih predpisih: več kot 800 zakonov in 19.000 podzakonskih aktov terja racionalizacijo. Pregled vseh zak

Odgovor Slavku Bobovniku! Vaša  aroganca je neizmerna. Kršitve zakonov  in omike pa so pri vas NACIONALNI ŠPORT

Davkoplačevalci se ne damo
14.04.2018 20:52 (Apr 14, 2018)

Sploh ne gre za, to da bi dosegel nedosegljivo – vaš popravek, nisem toliko neuk. Hotel sem le izpopolniti seznam kršitev za dosje neustavni referendum ! Kajti vaša  aroganca je neizmerna. Samo zbiram podatke - dokaze  o tem kako funkcionirate ! Kršitve zakonov  in omike pa so pri vas NACIONALNI ŠPORT'' 

Gospod Bobovnik, niste mi odgovorili, nehajte  se braniti z molkom, saj niste na sodišču. Le korajžno in pokončno naprej ! Moj odgovor ni žaljiv, žaljiva je vaša CENZURA !!!! Še več škodljiva je in človeško neopravičljiva je !!! 


lp Državljan K. 


in dodajam še  komentar opazovalca s strani - stranskega udeleženca:


Ne spreglejte arogance, s katero je odgovoril Bobovnik - kakšno osebno opravičilo za žaljenje neki ...

To so tipi z maxi egom in vele večrednostnim kompleksom, redakcija 

 

Odmevov je sploh poosebljen problem  elitizma ... To so Bogovi (v svojih glavah), ki jim je za druge ali za ljudi vseeno, za razliko od Vas.

Udarna oddaja je njihova služba, 'sekanje' po nepriljubljen

Samovolja RTVSLO in protizakonito delovanje uredništva Odmevov, ter Slavka Bobovnika

Davkoplačevalci se ne damo
14.04.2018 20:48 (Apr 14, 2018)

Gospod Bobovnik, posredujem ta člen vašemu uredniku odmevov, vam pa v vednost. Vendar ne izmišljajte si, da sem bil žaljiv, ker sem vas klical na odgovornost. Vi ste bili žaljivi do mene, ker odgovornost zanikate. Zavrtite si original posnetek in se zamislite nat tem, kar ste naredili. Takega amoralnega luksuza, si ne bi smeli  privoščiti nikoli. Izkrivljanja resnice na JAVNI RTVSLO !      
''Pravica do popravka objavljenega obvestila
26. člen


(1) Vsakdo ima pravico od odgovornega urednika zahtevati, da brezplačno objavi njegov popravek objavljenega obvestila, s katerim sta bila prizadeta njegova pravica ali interes.

(2) Objava popravka se lahko zahteva v tridesetih (30) dneh od objave obvestila oziroma od dneva, ko je zainteresirana oseba zvedela za objavo, če zanjo iz objektivnih razlogov ni mogla zvedeti v okviru danega roka.

(3) Z izrazom obvestilo je mišljena vsaka objava vsebine, s katero sta lahko prizadeta pravica ali interes posameznika, organizacije ali organa, ne glede na to,

Slavku Bobovniku: ZAHTEVA ZA POPRAVEK - prvi dan referendumske kampanje!

Davkoplačevalci se ne damo
14.04.2018 08:57 (Apr 14, 2018)

Gospod Bobovnik , v Odmevih ste izrezali mojo izjavo, da drugi tir predstavlja sistemsko korupcijo na dolgi rok. Samo ta del je točen, drugo manjka. Z nedopustnim izrezom ste izbili njeno poanto. To je za novinarja nedopustno. Ponovno si jo oglejte , imate originalni odlomek moje izjave na RTVSLO3 in njen razsekan, popačen prikaz v Odmevih.

Moja poanta je bila: Cerar je izvedel prevaro računajoč , da je ljudstvo ne bo opazilo. Kajti če korupcijo vgradiš v zakon, korupcija izgine in postane sistemska ter ljudem nevidna, saj se izvaja zakonito. Zato gre v primeru zakona o drugem tiru za dolgoročno sistemsko korupcijo. V tem je ves blišč in beda Cerarjeve prevare - če korupcijo uzakonimo naj korupcije ne bi bilo več. Sicer pa: kaj je že rekla njegova mati o zakonitih svinjarijah: »ni vsaka velika svinjarija nezakonita«.

Skratka pokazal sem, da je Ces(r)ar nag. Odkrijte tudi vi tančico njegove igrane nedolžnosti ! Me že spominja na sv. Frančiška!

Prosim, da v ponedeljek izvedete popravek –

Minister na Kitajskem, državljan C.(Cerar) pa z veseljem namerava pobiti saproksilne vrste hroščev na Krasu.

Davkoplačevalci se ne damo
13.04.2018 07:20 (Apr 13, 2018)

Vsako ponavljanje o tem, kako se nam mudi, da se začno pripravljalna dela za izgradnjo Drugega tira, je popolnoma odveč. Predsednik vlade v odstopu, po novem Državljan C., bi moral vedeti, da to ni res. Če bi njegov kabinet v mnoštvu strokovnjakov vedel, kako pripravlja Državljana C. na referendumsko kampanjo, bi si pazljivo prebral izdano Delno okoljevarstveno soglasje pod številko 35402-2/2012-96 z dne 13.2.2014. To soglasje s pogoji je bilo izdano prede je bilo izdano gradbeno dovoljenje, ki vključuje delno okoljevarstveno soglasje.

V omenjenem Delnem okoljevarstveno soglasju piše v točki št.7 naslednje:

Iz navedenega pogoja sledi, da bo vsako ponavljanje dr. Mira Cerarja o tem, kako se mudi izgradnja trikrat predragega in dvakrat kasneje prepozno zgrajenega tira proti vsem pogojem za ljudi in naravnem habitatu. Resnica je, da SMC ni za varstvo narave, nasprotno SMC vzpodbuja uničevanje narave za vsako ceno, kakor vidimo iz zgoraj postavljenega pogoja.

Začetek del je lahko pri sek

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj