Članek
Kastrirajte & sterilizirajte svoje živali!!!
Objavljeno May 22, 2016

Nov dan - novo življenjce <3.frown emoticon Tegale nebogljenčka so še s popkovnico našli sredi travnika. 104 grame ima frown emoticon in mame nikjer cry emoticon:(.

Prosimo, lepo lepo prosimo: če najdete male miceke, jih ne puščajte zunaj, sredi travnika, izpostavljene mrazu in ostalim nevarnostim, v upanju, da se bo, če ne čez par ur, pa čez pol dneva ali mogoče jutri, vrnila njihova mama. Takrat je za večino malih že prepozno ... 
Pomembno je, da so na varnem in toplem (če nimate pri roki drugega, bo z vročo vodo napolnjena plastenka, zavita v mehko brisačo ali rjuho, čisto dobro opravila svoje delo) in nahranjeni z mačjim (!) mlekom - torej mlekom, namenjenim za mačje mladiče, ki se ga kupi v specializiranih trgovinah za živali. Ne poskušajte jih hranit, če tega niste vešči, še posebej ne z navadnim, kravjim mlekom! Nevešče hranjenje lahko povzroči, da mleko zaide v pljučka, kar pomeni gotovo smrt. Torej - takoj na varno in toplo in poiščite pomoč. Na nas se lahko obrnete na mail info@dzzz-kranj.si ali na društven telefon 031-28-22-88.

Če bi kdo želel prispevati kakšen evrček za oskrbo tega in ostalih malih micekov, ki so trenutno pod našim okriljem, vam bomo zelo hvaležni. Nakažete ga (ali jih, seveda, ne bomo nič hudi smile emoticon ) lahko na naš TRR SI56 6100 0000 7389 710, koda namena: CHAR, namen: dudarji, sklic: SI00 2016-05 ali prek Paypala: nakupi@dzzz-kranj.si

In še to prosimo: ne mečite malih muckov kar stran, v grmovje, kot da so smeti. Če jih ne želite, pravočasno sterilizirajte svojo mačko. In, kar marsikdo rad "pozabi", ker "malih problemčkov" pač ne vidi doma - kastrirajte svojega mačka.