Članek
Volilni molk
Objavljeno May 24, 2014

Tako je, smo na koncu kampanje za poslance, ki jih bomo v nedeljo volili v evropski parlament. Nastopil je volilni molk ki traja vse do nedelje do 19.00 ure, ko se zapirajo volišča. Možnost objavljanja na strani za evropske volitve smo zaprli!

V času volilnega molka je prepovedana vsakršna dejavnost, ki bi volivce vabila k takšnemu ali drugačnemu glasovanju. Na ministrstvu za notranje zadeve bo delovala tudi dežurna služba, kamor lahko državljani sporočate podatke o domnevnih kršitvah. 

Od sobote od polnoči naprej do 7. ure zjutraj ter od sobote od 19. ure do nedelje do 7. ure zjutraj lahko državljani morebitne kršitve sporočate na telefonsko številko 080 12 00. 

Preko dneva, torej v soboto in nedeljo od 7. do 19. ure, pa bo kršitve volilnega molka sporočate na telefonsko številko 080 21 13

Hvala vsem, ki Vas skrbi družbeno dogajanje v Sloveniji in ste sodelovali v razpravi. Kmalu nas čakajo novi projekti za nove volitve, kjer bodo kandidati še aktivneje pristopili k objavljanju in komentiranju na pw-ju. 

Branko Gaber