Članek
HALO, GOSPODIČNA? VAGINALC, ORALC ALI ANALC?
Objavljeno Oct 14, 2014

orala

Danes sem bila, glede na to, da sem spet nekoliko zbolela, prisiljena v druženje s prijateljicami. Saj nimam nič proti temu in sem resnično vesela vsakega snidenja, ampak kaj, ko sem takšen zapečkar, da mi je velikokrat težko dvignit rit iz stanovanja, še ko sem polna energije, kaj šele ko sem na dnu. Pa ni pomembno fizično ali samo psihično. 

Torej, se dobimo me tri. Moram jima dati izmišljena imena, da bo zadeva lažje, predvsem pa bolj kulturno, stekla. ;)

Nastja, Nadja in jaz. Oh, je fino si izmišljati imena, če si jih že za namišljene otroke ne morem :)

Glede na dolgoletno poznanstvo, neprikrite skrivnosti in predvsem željo po nasvetih, smo hitro iz small talka, prešle na intimate talk.

Kar je tudi sicer vedno naša glavna tema, izmenjavanje mnenj in pomoč ena drugi.

Govorim o moških, seveda.

Glede na to, da spet pišem o moških, boste verjetno večina pomislili, da se po moji glavi motajo samo moški. Več ali manj.

Pa ni povsem res. Je pa res, da ste moški ena bolj zanimivih tem pri ženskah (sploh pri tistih 35 i nešto...) in glede na to, da se družim večino z ženskami, da sem še kar samska in me zanimajo moški, stvar normalna. ;)

In da, vse si povemo. Tudi o dolžini, debelini in tehniki :)

Naj začnem.

Začetni problem je izpostavila Nastja. Trenutno je uradno samska, tako kot jaz. Ima pa že cca. 3 mesece poročenega ljubimca, s katerim se ima lepo. Fant (moški!!!) jo razvaja tako kot se spodobi, ji kuha, gresta v restavracije (sicer diskretno izven Lj), prinaša ji "fasngo",...ni da ni...,ponudil se je celo, da ji pomaga pri plačevanju najemnine. Ona je zavrnila, jaz ne bi. Če že seksata, jesta, se tuširata in vse ostalo pri njej, zakaj pa ne???

Ampak dobro, nima veze,...vse jima štima. No, jima je. Do pred kratkim. 

Zaželel si je analnega seksa. Ona ne. Povedala nama je, da sicer sta poskusila, da pa ji je njegova "zadevščina" prevelika in predebela. Pravi tudi, da ni poanta samo v velikosti oziroma debelini, temveč v temu, da ji enostavno ne paše.

Z Nadjo sva situacijo popolnoma razumeli. Been there, done that.

Preden nadaljujem, naj opišem Nadjino zadrego.

Nadja je srečno vezana že dobro leto. Zaročena sta, imata plane glede otrok, hiše in vsega ostalega kar spada poleg. In dekle moje je nezadovoljno samo z eno malo, "tiny. tiny" (kot ona pravi) zadevico.

Fant ne gre dol. Saj razumete, kajne? No, on noče, ne mara lizat. Še kdo ki ne razume? Ne mara oralnega seksa. Ooo, pač! Všeč mu je in pričakuje oralni seks z njene strani. Ni pa njemu v užitek obratna zadeva.

Seveda se je punca z njim že pogovorila in fant je povedal po pravici. Kot sem opisala zgoraj-mu ni....

In kaj je bistvo tega zapisa?

Ni bistva.

Želim povedati, da nikoli ni vse prav.

In želim povedati, da spolnost IMA veliko vlogo v odnosu.

Tako Nadja kot Nastja resno razmišljata kako naprej. 

Ker se Nastja "boji", da ji bo njen partner vsiljeval analni odnos, ki ga noče (in jo varal z žensko, ki to hoče) in ker je Nadjo strah, da se bo zaradi pomanjkanja orale doma, vrgla drugemu v objem.

Še to-nikar soditi ženske, ki je s poročenim moškim. Nikar soditi njega. Vse je stvar dogovora in moralnih načel, ki ne prizadanejo nikogar, ki ne ve! 

Sama moram reči, imam kar srečo. Samo "tranzicijo" , ko je v modo prehajal analni odnos, skoraj nisem občutila, ker sem imela resne veze z moškimi, ki imajo "normalne" želje. Saj ne rečem "tupatam" kaj drugačnega sprobat (sploh če obema paše), ampak vseeno...če bi bila naša (ženska) ritka narejena za (naše)užitke in reprodukcijo (mmg-kljub temu menim,  da bi gayi in lezbijke morali imeti pravico do otroka), ne bi imele vagine. Yes???YES!!! In prosim, nehajte nas posiljevati s tem!

In Nadja?

Pri njej ni tako enostavno. Našla je princa svojih sanj. Moškega, ki ji ustreza ne samo po karakterju, ampak jo tudi na tretjo potenco fizično privlači. In pri seksu ji (skoraj) nič ne manjka. 

Skoraj. Ker ona, kot velika večina žensk, obožuje oralni seks, katerega ji on ne nudi. Vesela je tega, da vsaj sam odnos traja več kot 15 minut in da ji na vsake kvadre pride. 

Sorry, ampak res ne vem kako drugače to povedat/napisat.

Saj ne da bi bil slab ljubimec. Ker slabe, tiste, ki nimajo potenciala, ženske načeloma "zavohamo" že prvič. "Problem" je, ker je Nadja tipična ženska. Ženska, ki potrebuje stimulacijo še kje drugje, kot samo običan - ven in notri - fuk.

Tako, rečeno in  zapisano je bilo vse in še več!

In moji, lastni nasveti Nadji in Nastji?

Le kaj naj jaz, uboga duša, svetujem ženski, ki se še trudi popolnoma osvojiti moškega in ženski, ki si želi ostati z moškim, ki ga ljubi?! 

Jaz, ki že nekaj let nimam ne konja, kaj šele princa, kot bi rekel Uroš ;)

Ni bilo pametovanja z nikogaršnje strani, ni bilo nasvetov, bilo je za ženske tipično poslušanje jamranja in na koncu resignirano slovo.

Ker...kaj pa naj...pri teh letih, bom(o) težko dobila(e) kaj boljšega...

Sama bom dodala samo to-jebite se analci, vaginalci in oralci.

Ker jaz bom čakala. Neanalca!, 50% vaginalca in 50%oralca. 10% orala ali vaginala gor ali dol je sprejemljivo ;)

Obavezno pa, seveda, "poljubovalca" :)

Make love not war :)