Članek
DVOJNI ORGAZEM, I BELIEVE!!!
Objavljeno Jan 25, 2015

multiple-orgasm-4

Ne tako dolgo nazaj sedim v kafiču s še tremi prijateljicami (podobnost z nanizanko Sex v mestu je zgolj slučajna) in po nekaj pivah, pogovor, kot običajno, nanese na moške in seks.

Glede na dejstvo, da je samo ena vezana, je bila smer pogovora pričakovana. Pa se me tri vržemo v debato o portalih za spoznavanje in jamramo, stokamo, udrihamo čez neresne moške. Nobeden nam ni ustrezal. Vse imamo okoli štirideset let in dozdeva se mi, da starejše kot smo, bolj izbirčne postajamo. Ali so prestari ali premladi, pa preneumni, premalo resni, premajhni, predebeli,...Res smo živa groza in obup ;)

Sama sem izbirčna celo do te mere, da jih ocenim, okarakteriziram in popredalčkam že preko maila. Da bi šla s katerim na kavo? Ne, ni šans, nobeden ni dovolj dober zame. Raje sem doma in sanjarim o tipu, ki ga v živo še videla nisem, a me je strašno očaral z vsem ostalim, kar ga je mogoče videti na internetu ;)

In nekateri so vezani. Smo vse v en glas udrihale tudi čez te, najhujše, češ le kako si me dovoli kontaktirat, če pa je vezan. Me, svetnice ;)

Po še nekaj pivah naokoli, so prišle na vrsto žgečkljive zgodbe izpod rjuh. Ko sem bila na vrsti za svojo intimno izpoved, na kar sem seveda komaj čakala, sem povedala kratko zgodbo, ki pa je imela dolgoročne posledice, o katerih se mi takrat še sanjalo ni.

Imela sem ljubimca, ki je bil vedno za novosti, eksperimentiranja in sploh raznorazne (v mejah normale) kinky scene v postelji. Tako se nekega večera prikaže na vratih z dvema pločevinkama. Glede na to, da je šlo samo za brezalkoholno pijačo, ki naj bi dvigovala libido in ne kakšno pretresljivo novo igračo, po telefonu ni bilo govora o eksperimentiranju.

Med začetnim igranjem sva pijačo spila in kmalu pozabila, da bi se moralo ali da se bo zgodilo kaj posebnega in pretresljivega.

O, sva bila v zmoti :)

Sama sem takrat postala verna, on pa višji za dobra pol metra.

"O, moj bog, o fak, o moj bog, o fak," sem se skoraj drla po gostilni, ko sem prijateljicam ponazarjala kako je potekala spreobrnjenost iz ateistke v vernico. Da, dvakrat mi je prišlo. Kar pri meni ni ne pogosto ne redko. Bolje nikoli.

Menda sem pred prvim kričala "o fak" in med drugim "o moj bog". No, ne menda. Sem, ker toliko pa se spomnim. Sicer se spomin na to razlikuje od spomina na včerajšnje kuhanje, ampak je pa tu ;)

Med mojim živim in (preveč) nazornim poskusom oživitve orgazmičnih trenutkov, je k naši mizi pristopil moški, prisedel in poklepetali smo.

Večer se je končal tako, da je ena od nas dobila fanta. Ne, ne jaz. Verjetno bi se ustrašil hude konkurence v postelji ;)

Kaj je nauk te zgodbe?

Vedno bodite za novosti in eksperimentiranja v seksu. Tudi če gre samo za "neškodljivo" pijačo.

Ker nikoli ne veš kateri prijateljici bo to prineslo partnerja ;)