Članek
KONČNO JE TUKAJ DIETA, KI RESNIČNO DELUJE!
Objavljeno Apr 05, 2015

before-after-12

Že nekaj tednov razmišljam o novem zapisu, v katerem bi se lotila vseh prehranjevalnih, shujševalnih in rekreativnih trendov. Medtem ko sem jaz razmišljala, se je zgodil M.Šalehar s svojimi sarmami na balkonu. Itak da mi je jajčka v rit potegnilo, ker kdo si pa upa parirati Mihovi kolumni ;)

Ampak, ker gre vseeno za nekoliko drugačen zapis od njegovega in posledično neprimerljiv, pišem. Poleg tega so tu še velikonočni prazniki, katerih največja značilnost ni kristusovo vstajenje, temveč basanje s hrano.

Je bilo pa zanimivo, kako je Šaleharjeva kolumna nekatere tako iz tira vrgla, da so nastajali kontra zapisi kot gobe po dežju. Ker ti pa ne boš nas učil kaj je zdravo in kaj ne. Nas (npr.) mlade mamice, ki imamo otroke alergike in astmatike. Sama sem alergik in astmatik, pa sem vseeno dojela bistvo njegovega zapisa na črno-ciničen način, kot je bil tudi mišljen.

Seveda me zbode in se mi zatakne vedno ko mi na ekran skoči reklama o tem kaj jesti in kaj ne. Pa ne glutena ne ogljikovih hidratov ne maščob, preveč sadja je škodljiv sladkor, ta zelenjava ni eko, ona je bio,...in podobne. Kaj sploh lahko jem? Bolj malo mi ostane. Mogoče izdelke iz trgovine z zdravo prehrano, pa še tu nisem čisto stoposto. A, saj res, vse tiste praške in napitke. Saj veste, herbalife in podoben BS.

HA HA :D

Ko se mi bo zazdelo, da imam malo viška denarja, ga bom raje dala prvemu klošarju za liter vina, kot si kupila en snif tega ali podobnega sranja.

Samo moje skromno mennje ;)

In potem je tukaj rekreacija. Opažam, da vsi ali hodijo v hribe ali kolesarijo ali tečejo. Neka!

Kaj pa tisti, ki zagotavljajo, da je samo njihova vadba pravilna, samo njihova najboljša, samo njihova edina in ta prava. Komu verjeti? 

Sem se odločila, da nikomur. Mogoče je to povezano z mojo leno naravo. Mogoče pa s tem, da si sama lahko izmislim vadbo, ki mi bo zadostovala in hkrati ugajala. 

Se pa na momente počutim kot izobčenka, ker nimam nobenega športa za hobi. Vsaj dokler se valjanje po postelji ali miganje z možgančki ne bo štelo za šport. 

Ko sva zadnjič s frizerjem ugotavljala kako dandanes ljudje za nič nimajo časa, kako je vse v hitrem tempu, ni več tistega lagano sportski, sem se zamislila. Že itak leteči od jutra do sutra po službah, potem pa še teči na fitnes, kolo ali zumbo.

Sledi pa jamranje, joj, sem utrujen/a, kaj mi je tega treba, nimam časa niti knjige v roke vzeti, kaj šele otroku pravljice prebrati. Pa kdo ti je kriv!?!

Saj ne da bi bila sama proti rekreaciji. Daleč od tega. Ampak vseeno, ne potem jamrat. Imaš izbiro!

Saj se v resnici zdaj več ne jezim na vse te "pametne" nasvete glede zdrave prehrane in rekreacije. Bolj mi je smešno, ker eni še kar nasedajo. 

Zato raje plačajte meni. Spišem vam jedilnik za en mesec za mali denar in v kolikor ne bo rezultata, vam denar vrnem. Ker če kdo kaj ve o hujšanju in zdravi prehrani, sem to jaz. Brez praškov, napitkov ter eko in bio pizdarij. Desetletje teoretičnega hujšanja naredi svoje ;)

Uspeh garantiran!

Če boste pa še telovadili poleg, pa izgubo kilogramov z lahkoto duplirate.

Si kdo upa? ;)