Članek
senryu
Objavljeno Sep 04, 2017

bo šlo, si dobro

ne bom se utopil

spustil sem nivo

Zim :) Zelen. Ne prehitevaj... ELBARTO ... nekaj sem brala o tem ... dodajam: https://www.youtube.com/watch?v=4Lh2-arRIoI&list=PLc9Q8eNB2tqCB7lepSFSpH2GI5Mhh7p42&index=6 Lep vikend želim :)

Zim. Zelen :) Imena. O tem bi se lahko govorilo. Ne izbiramo ga sami. Ok. Ok. Spremenimo ga lahko kadarkoli, ko smo odrasli... Sicer pa te ocenjujem, da nisi na avtopilotu... :P Glej. Nimam časa sedaj za to debato. Če pa boš želel se vrnem na to temo oz. bom kaj napisala. Takoj. ko pridemo nazaj :D Zim. Še ena njena izvedba :) https://www.youtube.com/watch?v=p90wGmMrMa0

:) Taja in ... hvala ti. Vesela, da si nasmejala ob tem. Bilo je mišljeno tako...ko je sodelavec zvedel, da sem še objavila najin dialog mi je rekel: ti si res ena tepka :P Lepo je imeti dobre sodelavce. Abram 1b2 Cej :) vem, da bo. Vse bo. In vse mine... to je iz zgodbe kralja, ki se je zaželel prstan na katerem bo napisano nekaj, kar bi ga "pomirilo"..napisali so mu: vse mine... Vsem želim lep dan in dodajam pesem od mlade dame ... slovenka je in njen tekst...The one... https://www.youtube.com/watch?v=IONqHH8IBn4

Uf...kar nekaj glasbe je bilo za poslušati. Ali še bolje za vrteti. Dodajam to za lep vikend. Pravkar študiram že njeno četrto knjigo. Grozno mi je všeč. If I Were by Mary Oliver There are lots of ways to dance and to spin, sometimes it just starts my feet first then my entire body, I am spinning no one can see it but it is happening. I am so glad to be alive, I am so glad to be loving and loved. Even if I were close to the finish, even if I were at my final breath, I would be here to take a stand, bereft of such astonishments, but for them. If I were a Sufi for sure I would be the spinning kind. Lepo bodite. T.

Seveda je lahko ime Slovenke, katerokoli. Zmotilo me je, da ne najdem zapete pesmi po naše, od tukaj dvom. Je pa odlična, ni kaj :-) (igralka)

Lep glas poreklo ime ne prepiča poje pa

Bo,bo- ika.:)**

:-))) Samo pomaham... T.