Članek
Ni vseeno, kako ga primete!
Objavljeno Dec 11, 2014

Nekateri pravijo, da v seksu ni pravil ampak se s tem nikakor ne morem strinjati. So namreč pravila, ki jih ne smete prekršiti in to velja tudi pri ročnem obdelovanju penisa.

Poglejte, kaj je tisto, čemur se pri ročnem zadovoljevanju morate izogniti:

1. Nezainteresirano obdelovanje penisa

Ali pa, če ga raje kar takoj ustrelite v koleno. Četudi imajo moški še kako radi, da ga obdelate ročno, ni za moškega nič hujšega, kot da opazuje kristusov pasijon na vašem obrazu. Če vam do ročnega obdelovanja ni, se v tistem trenutku temu raje izognite. S tem mu boste prihranile občutek pomilovanja in ničvrednosti.

 2. Suho obdelovanje penisa

On ves razgret, ve malo manj. Utrujene ste in ne ravno pri volji za vesele urice. Prosi vas, da ga potešite vsaj z roko. Privolite in se s suho roko lotite njegovega korenjaka: FAIL! Bi rekli Američani. Namen obdelovanja z roko je ta, da ga pripeljete do orgazma in da mu pričarate vzdušje nožnice, zato raje uporabite svojo slino ali lubrikant ali olje in ga še prej segrejete med dlanmi in ga nato z roko popeljete do vrhunca.

3. Boleč masaker

Da ne bo pomote, moški obožujejo, če njihovega korenjaka med ročnim obdelovanjem krepko primete in strastno obdelujete, kar pa še ne pomeni, da dušite kokoš ali izvajate obrezovanje kožice. Edini pravi naslov za to, kakšen stisk mu prija, je on, zato ga opazujte, kako odreagira na vaše vse intenzivnejše drgnjenje penisa oziroma ga naravnost vprašajte, ali niste morda šle čez mejo. Za nepomito posodo in nogavice po celem stanovanju pa se mu raje maščujte ob kakšni drugi priložnosti.

4. Mrtva riba

Poznate stisk roke kot mrtva riba? Gre za to, da nam nekateri ljudje pri stisku roke pomolijo roko tako, da imamo občutek, da smo ravnokar prijeli v roke mrtvo ribo. Če mu ga boste z roko obdelovale tako, da bo vaš stisk komajda čutil, si lahko obetate 12-urni trening tricepsov, saj mu vsaj do jutra ne bo prišlo.

5. Dolgočasna rutina

Če se tega držite tudi pri ročnem obdelovanju penisa, boste eno čudovito področje spolnosti kmalu spremenile v res dolgočasno rutino. Ne rečem, standardni način obdelovanja penisa z roko, ne gre nikoli iz mode – tako kot kratka črna oblekica ne, kar pa še ne pomeni, da nimamo v omari nič novega. Torej, drage dame, potrudite se :)

Želim vam igriv konec tedna, Eva