Članek
CVETOČA SPOLNOST
Objavljeno Dec 22, 2014

Cvetoča in urejena spolnost je eno najpomembnejših življenjskih področij, saj spolna energija deluje kot gorivo za čustveno zadovoljstvo, za mentalno stabilnost in med drugim tudi za doseganje dobrega zdravja. Naravna spolnost je harmonično delovanje ženske jin in moške jang energije, ki drug drugega dopolnjujeta.

Odlična vaja za več zadovoljstva pri spolnem povezovanju s partnerjem, saj okrepi stik in prenos dražljajev, kar prinaša večji užitek, je okrepitev in obvladovanje krožnih mišic:
- okrog oči
- okrog ust
- nožnične odprtine, odprtine na vrhu penisa
- zadnjika


Vsaki dan nežno 9x pozorno stisnite posamezno skupino naštetih krožnih mišic. Pri vdihu mišice nežno skrčite, pri izdihu sprostite. Na začetku vadite vsako posebej, kasneje ju povežite v dva para(hkrati oči in spolno odprtino, hkrati usta in zadnjik).

Enostavna vajica, ki vam res prinese veliko veliko koristi tudi za zdravje, mladosten videz in boljše medsebojne odnose ter nasploh prinaša več življenjske energije. In kar je še en plus te vaje-lahko jo izvajate kjerkoli…ko stojite v vrsti v trgovini, ko se vozite v avtu….ok, vajo z očmi in ustmi na javnih mestih raje izpustite, razen če ste radi v središču pozornosti, ostali dve pa lahko svobodno izvedete