Članek
Diskriminacija nad volilci! Nedemokratična RTVSLO na prvem soočenju predstavila samo stare obraze.
Objavljeno May 16, 2014

Posmeh in ponižujoč odnos RTVSLO do nas plačnikov naročnine, prav tako pa tudi do kandidatov ostalih neparlamentarnih strank, ki se potegujejo za mesta poslancev evropskega parlamenta je doseglo nov moment. Na prvem soočenju so nam predstavili debato sami stari obrazi slovenske politike, obrazi kontinuitete zadnjih 24 let iz levice in desnice. Za povrh so povabili še predstavnika Zaresa, g. Gantarja, ki pa na svoji listi nastopa na zadnjem 8. mestu. 

Sodelovali so:

  1. Lojze Peterle (predstavnik SLS in NSi)
  2. Igor Lukšič (prestavnik SD)
  3. Ivo Vajgl (predstavnik Desus)
  4. Jože Mencinger (predstavnik PS)
  5. Senko Pličanikč (predstavnik DL)
  6. Romana Tomc (predstavnik SDS)
  7. Pavel Gantar (predstavnik neparlamentarne ZARES)

Glavni krivci, da Slovenija tone so mediji, ki jih zlorabljajo brez vsakega kančka sramu sistemi političnih sil na levici in desnici. Dokler bomo volilci konzumirali te medije in svoje mnenje in prepričanje krojili na osnovi oddaj, ki jih pripravljata predvsem Rtvslo in Poptv, se v Sloveniji preobrat na bolje ne more zgoditi. 

Zakaj se ostale stranke ne pritožijo nad tem diskriminatornim dejanjem? 

Kja lahko pričakujemo šele za čas lokalnih in državnozborskih volitev? 

Spoštovana ga. Tatjana. Hvala za vaše mnenje. Lep pozdrav.

Tatjana, na silo ne bo šlo. Mogoče vaš pristop ni pravi. Jaz zagotovo ne bom svojega časa "zabijala" pred rtv stavbo. Velik več prispevam z ozaveščanjem preko interneta.

:)

Torej lahko Einsteina dopolnimo kar mi: Samo tri stvari so neskončne: vesolje, človeška neumnost in pokvarjenost slovenskih politikov, ampak za vesolje nisem povsem prepričan. (A. Einstein)

In sprenevedavi Menciger do včeraj ni vedel kakšne plače imajo evroposlanci ... Ja, verjetno ga čisti ideali levakarjev vodijo v evroparlament, kot onega, ki je šel v partizane samo zato, da bi lahko padel. Križana gora, za kakšne bedake nas še vedno imajo tile apologeti kontinuitete. Če bi bil Einstein še živ, bi zlahka dodal svoji misli o neskončnosti še pokvarjenost slovenskih politikov.