Članek
Razvpiti policist Matej Bobera brez pravega vzroka s prijatelji brutalno pretepel sodržavljana
Objavljeno Jun 08, 2014

Policist Matej Bobera, slovenski javnosti zelo znan po incidentu, v katerem je bil ubit Naser Berisha, se je zopet znašel na zatožni klopi. Tokrat na sodišču ni sam. Družbo mu delajo še njegovi trije prijatelji, ki so grdo pretepli in ponižali nič hudega slutečega gosta v znanem lokalu v Slovenski Bistrici. Kako agresiven je policist Matej Bobera, ter kakšne metode "delovanja" uporablja, priča podatek, da je s svojimi prijatelji gosta iz lokala izvlekel na silo, kjer so potem "junaki" s policistom Bobero na čelu na smrt pretepali državljana RS. 

Vzrok za nasilje je bil popolnoma nepomemben. Pretepeni je samo imel nesrečo, da se je znašel na poti štirih nasilnežev ob nepravem času. 

Postavlja se vprašanje! Kako si lahko policijski šefi predstavljajo, da imajo v svojih vrstah agresivne osebe, ki v alkoholiziranem stanju, v skupini, pretepajo nič krivega sodržavljana? Ali nas lahko varujejo ljudje, ki so nevarni nasilneži?

Matej Bobera in vpleteni prijatelji iz vrst policije in varnostnih služb dokazujejo, da so tempirane bombe. 

Zakaj tako poudarjaš, da je pretepel sodržavljana? Ne bi sicer rad živel življenje Mateja, nikoli ne veš, kdaj se mu bodo maščevali in je verjetno tudi zaradi tega toliko bolj agresivnen. Morali bi ga umakniti iz policijskih enot, predvsem pa iz tega dela Slovenije!