Članek
Milan Kučan na dan D pred ustavnim sodiščem
Objavljeno Jun 15, 2014

So dogovorjeni, da tako dvigujejo prah? Kaj bi lahko Kučan počel pri ustavnih sodnikih? 

Res je treba vse vzeti z rezervo, danes sem poslušal kako je JJ obogatel kar 23x s prodajo tiste parcele na Trenti. Lopov! No. liter bencina je bil takrat po 0,12€, koliko je že danes?

Po moje bomo razpadli na desno in levo Slovenijo.

če Matevž Krivic in Lojze Ude stopita Janezu Janši v bran, je pa v sodni veji res hudo narobe.

Ne, tisti, ki so tako odločilno pripomogli k propadu Slovenije, ne bi smeli več imeti pravice do javnega nastopanja, dajanja intervjujev, še najmanj pa do kakšnega "usmerjanja". Torej do delovanja iz ozadja. Ker so s svojim pogubnim delovanjem zajebali nas in naše otroke. Poznavalci pravijo, da za najmanj tri (3) generacije. Hvala vam... In še zdaleč ni vseeno, kdo je na oblasti. Še manj vseeno pa je, kdo rovari in meša štrene iz ozadja. In kdo je izjavil pred letom dni: ali bo Slovenija rdeča, ali pa je ne bo.

V Laško ne greš kar tako, razen za Pivo in cvetje .:) Včasih je bilo Laško središče Slovenije, smrk., smrk, vse, kar se je moralo dogovoriti, se je dogovorilo na Aškerčevem trgu na VIP loži.

Pod kado je tud ziher bil. Pa v omari je, če jo odpreš. :)

Ja, včasih je bil velikokrat v Laškem...

Rak... mene ne omejuje... NIti slučajno... Popolnoma vseeno mi je, kdo je na oblasti. Jaz nimam nič s tem.

Dajana, vsi mi bi radi bili ali ostali svobodni. Taka njegova skrita in nesprejemljiva dejanja, čeprav kot meniš svobodnega človeka, omejujo mojo in ostalih državljanov svobodo. Ta pa itak sega samo do tja, kjer ne prizadene druge svobode. Prepričan sem, da si v svojem življenju prebrala dosti literature s področja človekove svobode. Da ti ni kakšno Hayekovo ali Bastiatovo delo s tega področja slučajno ušlo? Jaz sem jih sicer v svojem življenju res nekaj zelo pozno prebral, a kaj, ko sem pred tem zaradi svoje tehnično organizacijske profesije moral prebirati čisto drugačne stvari. Šele zdaj, kot upokojenec imam čas za to, škoda.... Lp!

Ja in? Saj je svoboden človek. Saj Janša tudi daje nasvete... Pa dajte že mir s to vašo paranojo.

Kot vedno, povsod in ves čas od osamosvojitve sem. Daje nasvete in obvezne usmeritve. Pač iz navade in potrebe.