Članek
LJ elita in javna uprava na vodilnih položajih dala jasna navodila. Izvoliti je treba Mira Cerarja
Objavljeno Jun 23, 2014

V Ljubljani med elito in v javni upravi krožijo jasna navodila: izvoliti je treba Mira Cerarja. Vsi nekdanji podporniki Pozitivne Slovenije in Zorana Jankoviča jasno in glasno podpirajo Mira Cerarja. Novači se vse znance, sorodnike in somišljenike, prijatelje prijateljev, da je treba izvoliti Mira Cerarja. 

Nov obraz, ki je zaupanja vreden, pravijo, s svetlo preteklostjo! In če nisi prepričan, doživiš lahko pravi napad (kot se je meni zgodilo danes), češ, koga boš pa volil? Janeza Janšo mogoče? 

Vse je že dogovorjeno! Miro Cerar bo novi predsednik vlade!!! Tako pravi ljubljanska elita. Demokracije v Sloveniji NI!!!!!

Moj komentar: Slovenija postaja norišnica. In ljudje, ki obvladujejo našo državo že desetletja se nikakor ne bodo poslovili. Šlo bo do bridkega konca. 

prosim, delite dalje .. in pojdite na volitve, volite proti Miru Cerarju in proti noriji, ki se spet ponavlja!

Jebešjanšo kdo pa je rekel kaj takega kot, JJ je domokracija? Si povsem prepričan, da Cerar ni zmenjen tudi z Janšo??? Le vprašam?!

... berem zlorabo besede ELITA :-))... prava elita ne bo ukazovala koga voliti. Imamo lahko vsi svoja mnenja in "simpatiziramo" določene kandidate ali stranke, toda ukazovanje in napadanje zaradi drugačnega mnenja je nedopustno! Pojdite volit in volite tistega, ki vas najbolje prepriča. 100% vas ne bo nobeden, ampak en gotovo najbolj! V kolikor je to Cerar naj bo to on - vendar med elito zato ne boste sodili, ne osmišljajte si tega .-)) ... moj glas gre k Starmanu. Do volitev pa dopuščam vsem, da me prepričajo drugače ali dovolim da me vprašajo zakaj in mi dajo možnost, da prepričam jaz :-)...

glej, zaradi mene mi lahko podarijo dopust na Havajih, da bi volila tistega, kot bi mi ukazali, vendar....v demokraciji mi NI treba ubogati in lahko storim, kar me je volja, ko stojim v kotičku, na volišču, kjer je le volilni listek& svinčnik & jaz. Ampak...morda je temu tako zato, ker imam hrbtenico in nisem curabura.