Članek
Gašpar Gašpar Mišič: padla je prva kost iz bogato obložene mize!
Objavljeno Feb 07, 2014

Super, čestitam gospod Gašpar Gašpar Mišič, da boste doniral plačo. Vendar je tukaj velik problem v tem, da si še nobene plače v Luki Koper niste zaslužil s svojim delom. Dajete nekaj, kar so zaslužili pristaniški delavci. Vi nikakor! Pavšalna ocena, priznam, pa vendar. Vsak cepec bi lahko bil direktor podjetja, k dela že desetletja in ki ga je gradilo veliko pridnih rok. 

Vem, da je ta plač(k)a, ki jo ponujate za obubožano slovensko prebivalstvo - premalo. Kradli so nas 20 let, gospod GGM je lastnik kar xx nepremičnin in se še masti v Luki Koper ... in sedaj prodaja svojo dobrohotnost in dobrodelnost z eno plačo!!!???

Je pa vsaj toliko bolj prebrisan od ostalih, ki niti tega ne ponudijo. Nimam besed. 

Gašpar Gašpar Mišič se je odločil, da donira eno svojo mesečno plačo (približno 6500 evrov neto) prizadetim družinam, gasilcem in drugim, ki so utrpeli škodo v nesreči. Pobudi so se pridružili delavski direktor Matjaž Stare, generalni direktor SŽ Dušan Mes in koprski župan Boris Popovič. "Upam, da nam bodo sledili še vsi drugi, ne le menedžerji, ampak tudi vsi funkcionarji. Vabim tudi medije, da se organiziamo, da ne govorimo samo o slabem, ampak v tej nesreči stopimo skupaj in čim prej rešimo, kar se rešiti da," je dejal Mišič.

brez besed ... bolje, da da kot da ne ... ampak vseeno ... morda povabimo vse politike in druge "velmože", da dajo samo po eno plačo :-) res, samo po eno :-)

Prebisano, ampak preveč predvidljivo! Kaj pa je 6500 eur za takšnega gospoda :(

Prebisano, ampak preveč predvidljivo! Kja pa je 6500 eur za takšnega gospoda :(