Članek
Sledi na nebu
Objavljeno Feb 12, 2014

Nisem zagovornica teorij zarote, mi pa ti chemtraili oziroma sledi na nebu ne dajo miru. Sicer razumem, da so to sledi letal, ampak vzorci so nekje res izrazito nenavadni in nimajo nič skupnega z letalskimi linijami. Predvsem sledovi v obliki šahovske deske so popolnoma nelogični. 

Torej, kaj je s temi chemtraili ali contraili?

letalec, jaz nisem pravi vir za odgovor

Tole okoli spravljanja na letalstvo je nepravilna. Iz zraka se je v preteklosti velikokrat sejala smrt. Sicer pa tudi jaz sem letalec, bil sem nekdaj jadralni pilot.

Letalec, jaz samo sprašujem, ničesar ne trdim. Hvala za to pojasnilo. p.s. ... se pa tam na slikah vidijo šobe in rezervoarji, ki so celo med sabo povezani. To bi težko rekli, da se gre za senzorje ki se uporabljajo za testiranje, ali?

Letalec, če razumem, nisi prepričan.

Civilna iniciativa, vabim vas, da si odprete tudi svoj publishwall. PW ima kljub kratkemu delovanju izredno velik doseg že ta trenutek, prehiteva po ogledih že renomirane medije. Vabljeni, ne bo Vam žal. Dosegli boste več ljudi, kot je to sedaj preko vaše FB strani.

V današnjem času, po moje, se ne bi smelo tako dimiti iz izpušnih cevi letal.... Se spomnim, ko sem bila majhna, in videla le tu in tam letalo. Skoraj nobene sledi ni bilo....