Članek
Krvnik NLB-ja Marjan Kramar dobil povrnjeno nagrado v višini 500.000 € in še zamudne obresti
Objavljeno Feb 20, 2014

Medtem, ko polovica Slovencev ne zmore plačevanja najosnovnejših položnic, ko jim izklapljajo telefone, elektriko, ko živijo na mrzlem in ko marsikdo pri nas že strada, sem prebrala naslednjo novico .... namreč, bivši šef NLB-ja še vedno misli, da mu pripada nagrada za lumparijo stoletja, medtem ko bi v državi, kjer so zakoni postavljeni zares "v imenu ljudstva", zaradi ZLORAB sedel v zaporu: 

Nekdanji prvi mož NLB-ja Marjan Kramar bo dobil povrnjeno okoli pol miljona evrov, ki mu ga je po milijonski nagradi odtegnila Davčna uprava. Upravno sodišče je namreč razveljavilo davčno odločbo.

Naj bo še tako všečen ali pravičen, zakon, ki ga je sprejela Pahorjeva vlada, ne more veljati za nazaj. Država bo morala Kramarju seveda plačati še zamudne obresti.  link do novice

Kakorkoli je pravno, ni človeško to! Pravzaprav ko bo dobil, bo imel vse možnosti, da denar razdeli med uboge! :)

Se strinjam, da je dobil. Zakonodaja ne more veljati za nazaj. Odškodninsko bi moral sedaj odgovarjati tisti, ki je podpisal z Kramarjem za državo in NLB škodljivo pogodbo. Če nekdo z mano podpiše pogodbo, kjer je notri samo člen, koliko mi plačajo vsak mesec, ni pa nikjer napisano, kaj moram jaz za to plačilo narediti, pričakujem plačilo, tudi če nič ne delam!