Članek
Kemoterapija - ne hvala!
Objavljeno Jul 11, 2014

KEMOTERAPIJA PREVARA ZDRAVSTVA
RAK JE AVITAMINOZA - POMANJKANJE VITAMINA B 17 (imenovan tudi Laetrile ali Amygdalin).

Gre za enostavno, najbolj preprosto pomanjkanje vitamina B17. Sestavino najdemo v 1200 rastlinah, v koščicah in semenih sadja marelice, breskve, slive, višnje, jabolka, tudi v prosu.

RAK je izjemno donosen posel, ker od tega živi več ljudi, kot pa jih umre. Zato je zdravilo - (vitamin B17) prepovedan!

Zdravniki se sami nikoli ne bi zdravili s kemoterapijo.

3. oktober 2013

Zapis “dobro je vedeti”. Izjemoma bom tokrat na svojem blogu objavil intervju drugega avtorja, kolegice Katarine Vuković, za kar obstaja pravi razlog. Katarina je imela pogovor s Edwardom Griffin, ki je spisal knjigo Svet brez raka.

Pred intervjujem pa nekaj besed o tem, kaj si zdravniki mislijo o kemoterapiji.

Raziskave s pomočjo ankete so pokazale, da 3 od 4-ih zdravnikov ali znanstvenikov ne bi dovolili uporabo kemoterapije na sebi, v primeru, da bi obolevali za rak-om. Kot razlog so navedli uničujoče učinke na celo telo, imunski sitem in zanemarljive uspešnosti zdravljenja s kemoterapijo.

Anketo so izpeljali znanstveniki McGill centra za rak na 118 zdravnikih, strokovnjakih za rak. Zdravnikom so naročili, naj si zamislijo, da bolujejo za rakom in izberejo eno od 6ih experimentalnih terapij. Ti zdravniki strokovnjaki ne le, da so odločno zavrnili kemoterapijo kot izbor zdravljenja, še več – izjavili so, da ne bi dovolili niti članom svoje družine, da bi uporabili kemoterapijo.

Zaključke na to raziskavo si seveda lahko ustvariš sam/a, a kljub temu mislim, da bi moral vsak oboleli za rakom povprašati zdravnika, ki mu predpiše kemoterapijo, ali bi on sam tudi uporabil to metodo.

V nadaljevanju sledi ekskluzivni intervju z Edwardom Griffin, ameriškim književnikom in publicistom, piscem knjige Svet brez raka (World Without Cancer), za katero je avtor porabil namesto 3 tednov kar tri leta raziskovalnega dela. V intervjuja izveš zakaj uradna medicina skriva pravo zdravilo proti raku, kje po svetu je manj malignih obolenj, katera cepljenja so človeku nevarna, zakaj je v Ameriki prepovedana prodaja vitamina B17 !??

Avtor Griffin v knjigi dokazuje, da niso ne virusi, ne skrivnostni toksini, temveč enostavno pomanjkanje ene same hranljive materije – vitamina B17.

V nasprotovanju uradni farmacevtski politiki, ki po njegovih besedah zadnjih 30 let spretno skriva pred javnostjo pravo zdravilo proti raku, Griffin poudarja, da danes zaradi raka več ljudi zasluži za življenje, kot pa jih od njega umre.

“Resnica je, da ljudje težko verjamejo tistemu, kar sem napisal, a me ne čudi. Tudi znanstveniki v 19. st. so mislili, da je za Skorbut pri mornarjih krivec ugriz skrivnostnih žuželk podpalubja. Kasneje se je izkazalo, da je vzrok bolezni pomanjkanje vitamina C”, začenja svojo razlago ta priznani kalifornijski publicist.

Odkod vam ideja za pisanje te knjige?

“Vse se je začelo po naključju. Prijatelj Richardson je začel pred 30imi leti na kliniki v San Franciscu uporabljati vitamin B17 (znan tudi kot Laetrile ali Amygdalin) v terapijah bolnikom obolelim za rakom. Povsem pa je razburkal javnost priznani biokemik Ernest T. Krebs, ko je hotel to zdravilo plasirati na tržišče z obrazložitvijo, da je rak v bistvu Avitaminoza, torej stanje organizma ob pomanjkanju vitaminov, v tem primeru pomanjkanje vitamina B17 v prehrani”.

Vaš prijatelj je to zdravilo preizkusil na svojem psu, ki je bolehal za rakom? “Res je. In pes si je opomogel. Nato je Richardson začel uporabljati zdravilo pri bolnikih. Najprej ga je preizkusil na možu glavne medicinske sestre, ki so mu zdravniki napovedovali največ 2 – 3 tedne življenja. Po jemanju Laetrile si je mož povsem opomogel”.

Zakaj so to zdravilo prepovedali v ZDA ?
“Potem, ko so si bolniki s tem zdravilom opomogli, so začeli širiti zgodbo o zdravilu, kar pa velikim farmacevtskim kartelom in administraciji ni ugajalo zaradi bojazni izgube zaslužka od citostatikov. Ameriška administracija za prehrano in zdravila (FDA) je označila vitamin B17 za prevaro in prepovedala njegovo postavitev na tržišče”.

V katerih živilih lahko najdemo vitamin B17 ?

Prvenstveno v koščicah in semenih sadja – marelice, breskve, slive, višnje, jabolka, pa tudi v prosu. Njena molekula je sestavljena iz dveh molekul sladkorja in ene cianida ter benzaldehida”.

Če je cianid iz te molekule zadolžen za uničevanje maligne celice, ali obstaja tudi možnost, da ubije zdrave celice ?

“Zdrave celice imajo encim za nevtralizacijo razpadlih sestavin B17, tako da cianid izkoristijo za metabolično sintezo B12, ki je pomemben v metabolizmu hemoglobina, nakar s prisotnostjo sumpora ustvari združenje tiocianata, ki sodeluje pri regulaciji krvnega pritiska, odvečna količina pa se iz organizma izloča z uriniranjem”.

V času raziskovalnega dela ste izbrskali podatke o mestu, ki nima obolelih za rakom, kot npr. pleme Hunza v Pakistanu ?
“To pleme je nastanjeno v oddaljenih in zakotnih predelih Himalaje. Znani so po dolgi življenski dobi in dobremu zdravju. Dočakajo 100 let, nekateri 120 in več. Denar je zanje neznan pojem. Moč premoženja merijo s številom stebel marelic, katere ima kdo v lasti.

Sredico koščice marelice zelo cenijo v prehrani in jejo jih, kot v azijski kulturi jejo riž. Hrano bogato vitamina B17 uživajo tudi Eskimi, med katerimi ravno tako še ni zabeležen niti en primer malignega obolenja, dokler niso odšli na služenje vojaškega roka v Kanado in ZDA. Ko so se preselili in spremenili način prehranjevanja so v istem trenutku začeli obolevati in umirati od malignih obolenj”.

Kaj bi priporočili bolnikom, ki se zdravijo s kemoterapijo ?

“Ne kot strokovnjak, niti kot navaden človek, ne bi nikomur priporočil, da uporabi kemoterapijo. Zase lahko trdim, da je nikoli ne bi uporabil. Verjamem celo, da kemoterapija povzroča rak. Uradno zdravljenje raka je velik posel. Na kemoterapijah in citostatikih se obračajo milijarde dolarjev. Ne dajejo vsi zdravniki prednost denarju pred pacientom, a v človekovi naravi je, na žalost, tek za denarjem”.

Cepljenja proti svinjski, ptičji gripi ali virusu Zahodnega Nila so del medicinske prevare.
“Cepiva so bolj škodljiva, kot pa v pomoč. Milijarde dolarjev se porabijo za lobiranja Zakona omogoča uporabe raznih cepiv. Vem za niz zlaganih študij o tem, kako naj bi bila cepiva zdrava. Žalostno je tudi, da številni zdravniki ne vedo za prevare ali se ne potrudijo jih raziskati.