Članek
Cerkljanski krokarji, pristriženih kril
Objavljeno Aug 19, 2016

DELNIČARSKA POMLAD V CERKNEM
CERKNO, idrija.com -19. avgusta –

Včeraj zvečer sta v Cerknem sočasno potekali dve zborovanji delničarjev Certe Holding, ki sta izzveneli v duhu obračunavanja med obema sprtima stranema.
Najbolj zanimivo je bilo na zborovanju v dvorani nad bazenom, kjer so predstavnice Certe in Hotela Cerkno ter Tika Kobarid predstavile poslovanje in načrte za tekoče in prihodnja leta. Razpravljavci so kar tekmovali v razkrivanju nečednosti v poslovanju Hotela, Ete in Certe v preteklih desetletjih. Delničarji so se letos po 25 letih prebudili in organizirali v dve skupini. Na včerajšnjem zboru delničarjev, ki je zaradi obžalovanja vrednega obnašanja enega od razpravljavcev mejil na pravo burko, so predstavili tudi obveščevalne podatke o gibanju in delu posameznikov. 
Sicer sprti delničarji so bili enotni le v želji, da bi podjetja v lasti Certe Holding poslovala z dobičkom, ki bi jim prinašal dividende. Za pranja umazanega perila pa bi kot vse kaže v Cerknem potrebovali velik, zelo velik pralni stroj.
Obe ekipi sta večer sklenili za isto mizo ob degustaciji kuharskih mojstrovin, ki jih je posebej za to priložnost pripravil šef kuhinje v hotelu Tomaž Škvarč Lisjak.