Koliko stane izdelava spletne strani

Objavil/a martinov mejl, dne 2019-06-04 ob 14:14:34

Na to, koliko stane izdelava spletne strani, vpliva več dejavnikov. Cena izdelave spletne strani je odvisna tudi od tega, za kako zahteven projekt gre, torej kaj vse obsega izdelava spletne strani.

Kakšno spletno stran potrebujete?

Koliko stane izdelava preproste spletne strani

Pri izdelavi spletne strani gre lahko za preprosto “vizitko” oz “one page” spletno stran, kjer so vsi podatki zbrani na domači strani (home page), s pomočjo menija pa se uporabnik pomika po vsebini gor in dol. Za mnoga podjetja je to dovolj iz vidika informacije. Slabost take spletne strani se pokaže, ko pride do optimizacije spletnih strani. Z eno samo stranjo je skoraj nemogoče uvrstiti strani na google iskalniku, za več kot eno ključno besedo. Prednost izdelave preproste “one page” spletne strani je v ceni, saj tako stran lahko dobite že za 150 €.

Koliko stane izdelava spletne strani

Največ podjetij potrebuje izdelavo spletnih strani s cca 5 podstranmi (kontakt, blog, storitve, o nas, …) in domačo stranjo. Taka spletna stran je vsebinsko dovolj obsežna in ima hkrati potencial za širjenje vsebine in optimizacijo. Cena take strani znaša nekje od 250 € dalje.

Koliko stane izdelava vrhunske spletne strani

Izdelava optimiziranih spletnih strani je nekoliko dražja. Gre v osnovi za izdelavo spletne strani, kot je opisana v zgornjem odstavku, s to razliko, da se v samem začetku osredotočimo na ključne besede na katere se podjetje želi uvrstiti. Izvedemo optimizacijo hitrosti in prilagodimo vsebino vseh strani skladno s ciljnimi ključnimi besedami.

Koliko stane izdelava spletne strani

Za izdelavo spletne strani najprej potrebujemo strežnik in domeno. Strežnik za domovanje spletne strani stane od 5 € na mesec dalje.

Domena spletne strani stane 12 € na leto.

Izdelava spletne strani je zasnovana na grafični predlogi, ki stane od 40 € dalje,

potem pa je strošek še prilagoditev vsebine spletne strani, to je delo programerja oz. izdelovalca spletnih strani, ki obsega cca 10 ur, odvisno od primera, kar znese od 200 € dalje.

Preberite več o ceni posameznih elementov in možnostih v objavi; koliko stane izdelava spletne strani

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
martinov mejl
martinov mejl
Objavil/a 2019-06-04 14:14:34 (Jun 04, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
SEO optimizacija - Kako poteka
Kaj je SEO
Izdelava spletne strani naj temelji na funkcionalnosti, ne dizajnu
Z izdelavo spletne strani se stroški šele začnejo
Koliko stane izdelava spletne strani
3 Nasveti za izdelavo spletnih strani
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2021
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj