martinov mejl

Kategorija: optimizacija.spletne.strani

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Z izdelavo spletne strani se stroški šele začnejo
Koliko stane izdelava spletne strani
SEO optimizacija - Kako poteka
3 Nasveti za izdelavo spletnih strani
Kaj je SEO
Izdelava spletne strani naj temelji na funkcionalnosti, ne dizajnu
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2021
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

SEO optimizacija - Kako poteka

martinov mejl
06.06.2019 10:45 (Jun 06, 2019)

SEO optimizacija temelji na analizi spletne strani. S pomočjo analiz lahko prepoznamo najprej ključne besede, ki so najbolj donosne in bodo prinašale konverzije. Drugi del analitičnega SEO procesa je tehnična analiza strani. To pomeni analiza hitrosti, dostopnosti, najboljše prakse in SEO vidike. Tretje področje SEO analize je Off site. To v glavnem zajema analizo strani, kjer se lahko umesti povratne povezave. 

Več o SEO optimizaciji

Kaj je SEO

martinov mejl
04.06.2019 14:35 (Jun 04, 2019)

SEO ali optimizacija spletnih strani (od 610 € na mesec) za iskalnike je proces, katerega cilj je višja uvrstitev spletne strani v iskalnikih. S pomočjo SEO optimizacije podjetja in posamezniki dosegajo višje uvrstitve v Google iskalniku in drugih iskalnikih. Višje uvrstitve pa pomenijo več klikov, več obiskovalcev in s tem tudi več zaslužka. 

Za koga je SEO primeren

SEO je primeren za vsakogar. Ne glede na to, s čim se podjetje ali posameznik ukvarja, ali na kakšen način monetizira svojo spletno stran, s pomočjo SEO optimizacije lahko pridobi več. Tudi če gre za NPO-je ali pa informativne portale, lahko s SEO tehniklami dosežejo več bralcev, več podpornikov, ali le informirajo več uporabnikov o določeni temi. 

Kako poteka SEO

SEO optimizacija se začne izvajati na podlagi stsatističnih oz analitičnih podatkov. Zanima nas vse, kar iskalniki upoštevajo pri razvščanju spletnih strani. TO je hitrost strani, berljivost, zanesljivost, kakovost in količina vsebine, revantnost glede na ključno

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj