Članek
Janez KEPIC-KERN: POSLANCI DZ IN
Objavljeno Dec 18, 2020

Vprašanje , moje vprašanje - JE/NI - hipotetično ! Jaz, Janez KEPIC-KERN, ex kar OK knjižničar iz LJ,zdaj 68 let star upokojenec s polno delovno dobo 40 let, zelo skrbim za lastno zdravje. Alkohola in nič drugwfa podobnega - pa seveda - sploh - ne zaužijem ! Spodnja podoba je citatni, nekomercialni preposnetek velikega vrča za pivo.

Pivo - hmelj - dobro za zdravje

Sem pa pred cca 3 leti, nek poletni večer, na terasi lokala "PELIKAN" pod Metalko v centru LJ - na moje lastbe oči videl - tedaj že poslanca Luko MESCA, kako je med klepetom z nekom neevropskega videza, cca 4 metre proč od mene, swdeč pri mizi na terasi lokala Pelikan - spil, enega za drugiim  kar - TRI VELIKE VRČE  P I V A.

Mislim, da vsi vemo, da TRIJE VELIKI VRČI PIVA - naredijio PIJANEGA  tudi veliko bolj "korpulentnege - možaka" kot je to poslanec t.i. " LEVICE " Luka Mesec. ! Ker je tiste  karTRI VELIKE VRČE PIVA - poslanec Luka mesec - tisti večer pod stavbo Metalke v centru LJ - pil - hitro - enega za drugim, v času največ cca 2 ur - se je seveda poslanec Luka Mesec- začel tudi - alkoholno opito vesti: brez smisla s je hahljal, se lenobno  pretegoval in opletal z rokami itd.

Jaz,

Janez Kepic-Kern  - sem sedel največ cca 4 metre stran in pri moji mizi pil sadni ok, nekaj pisal v mojo e-tablico in nehote - gledal presenetljivo - meni "neprimerno" vedenje poslanca LEVICE - Luke MESCA.

Pred nekaj dnevi, mi je poslanec Luka Mesec ob najinem naključnem srečanju - pri Lekarni Tromostovje - na moje vprašanje" Ti, Luka - a še piješ - toliko  piva naenkrat" !? - odvovoril: "NE, ZDAJ PA NE"!

Jaz,

Janez Kepic-Kern - tole in vedno - pričam - po resnici. Verodostjno. ZAGOTOVO SI NIHČE OD NAS, RESNIH NORMAL LJUDI NAŠE R. Slovenije - nikakor ne želi, da bi imeli v Parlamentu ljudi, poslance - z resnimi pivskimi razvadami itd.

Poslancuu L. Mescu se opravičujem, če je šlo za čisto slučajen dogodek, a kljub klepetu v lokalu - bi lepše izpadlo - če bi pil npr. - sadni sok ! Mar ne ?

Tisti,

ki več veste o pivskhnavadah in morebitnih razvadah pogosto "žal našših " poslance,

to kar brez zadrege - verodostojno - napišite..

Lepe

pozdrave vsem ! L.r. Janez KEPIC-KERN, LJ, 17.12.2020