Članek
Janez KEPIC-KERN: "KUGE, LAKOTE, VOJSKE - obvaruj nas, o Gospod !" - tudi VLADA naše R. Slovenije - seveda !
Objavljeno Dec 20, 2020

Janez KEPIC-KERN: ANGAŽIRANJE LASTNIH VERODOSTOJNIH STROKOVNIH RAIZSKOVALCEV IZ NAŠE R. Slovenije - v zvezi s tem t.i. COVID 19 !?

Spoštovani beroči ! --- mimo kužnega znamenja, ki ga vidite na sliki, sem že kot otrok - pri Komendi - pogosto - hodil !

Tu to podobo objavljam kot nekomercialni ponazorilni preposnetek.

Kapelice in znamenja v občini Komenda

Informacije iz sveta v zvezi s pandemijo KORONA - COVID 19 - so zelo različne !  Verodostojno vzpodbudnih informacij

- je malo !

1. Veliko pa je "zastrašujočih" informacij vseh sort "katastrofičnosti" -  tudi na tej platformi, kjer glede namenov objavljanja - vprašljivi - objavljalci - navajajo -     razne vprašljive "avtoritete"  kot vir: njih verodostojnosti - pa mi navadni občani - sploh ne moremo preveriti !

2. Del teh navidez dobronamernih "svarilnih objav" tudi na tej platformi - združuje DOMNVNO SKRB ZA OBRAMBO PRED COVID 19 - Z PARLAMENTARNIM "BOJEM" med koaliicijo in opozicijo - in je že zaradi tega - kot vir realnega informiranja - vprašljiv, skrajno vprašljiv. Že izbesednjaka teh objav, ttudi na tej platformi - je prav lahko razbrati - iz katerih - "protivladnih krogov" -- ta baje "dobronamerna svarila" - prihajajo ! 3x- lahko ugibate. In verjetno - se ne boste zmotili.

3. Bolj pomembno se mi zdi to - kar navajam na vrhu, v naslovu tega teksta.

   Namreč: naša OK sedanja vlada

- naj se NE ZANAŠA  samo na ugotoitve in ukrepe, ki jih sprejemajo v sosednjih državah in v tujini !

- JAZ Janez KEPIC-KERN JI SUGERIRAM TUDI RAZVOJ SAMOSTOJNIH R. SLOVENSKIH EPIDEMIOLOŠKIH RAZISKAV IN OSTALIH UKREPOV.

3. TUJE IZKUŠNJE - SO DOBRODOŠLE -  A DOKLER VERODOSTOJNOST - V  NJIH POZITIVNOST CEPIV IN OSTALIH UKREPOV - NI 1000%  DOKAZANA - JIH ODSVETUJEM POD - OBVEZNO - UPORABBLJATI - NA NAS PPREBIVALCIH R. SLOVENIJE.

4. ARGUMENT: jaz osebno, Janez Kepic-Kern - nimam pravice - BITI OKUŽEVALEC DUGIH !

- IMAM PA USTAVNO PRAVICO DO - MOJE TELESNE NEDOTAKLJIVOSTI. In - ne želim biti okužen s tako nevarno boleznijo kot je KORONA OZ. COVID 19 - ZARADI PRISILE - moje države R. Slovenije !

Tako

je moje čisto - osebno stališče ! Hvala za branje. L.r. Janez KEPIC-KERN, 0.12. 2020, LJ