Članek
Janez KEPIC-KERN: Za ljubitelje "ZAROT" - Dejan LUČIĆ: "TITO JE BIO ZLOTVOR"".Politični "BGD strateg" in njegove razlage "zarot"."
Objavljeno Dec 31, 2020

Janez KEPIC-KERN: Za ljubitelje "ZAROT" - Dejan LUČIĆ: "TITO JE BIO ZLOTVOR". Politični "BGD strateg" in njegove razlage "zarot".. BGD "politični strateg" g. Dejan LUČIĆ IN NJEGOVE "TEORIJE ZAROT" .  na internetu !

Laguna - Dejan Lučić - Knjige o kojima se priča

Op.: slika g. Dejana LUČIĆA v njega mlajših letih je nekomerciano citatna - na internetne objave tega avtorja.

Spoštovan beroči: na internetu najdete množico intervjujev g. Dejana Lučića, ki jje tudi avtor mnogih knjig. V svojih prosto dostopnih internetnih intervjujih - razlaga na njemu lasten način veliko raznooraznih domnevnih "zarot". Navaja množico težko preverljivih trditev in tudi veliko popolnoma realnih dejstev iz daljne in tudi iz polpretekle  zgodovine Balkana, Evrope in sveta.

Morda  bodo njegove teorije "zarot" zanimive kakemu "ljubitelju teorij zarot" med Vami beročimi tu na Publishwallu.

G. Dejan Lučić v javnosti figurira kot "politični strateg", svojih angažmajev v okviru države Srbije - pa ne pojasni direktno.

Jaz,

Janez KEPIC-KERN se boolj nagibam k stališču, da naj se s seveda vedno možnimi t.i. "zarotami" npr. za nas Slovence in za našo R. Slovenijo  - pomembnimi "zarotami"  - ukvarjajo za to usposobljene javne, državne, uradne službe naše države R. Slovenije.

No kaj tega, kar govori in piše BGD gospod D. Lučić - tudi ni odveč slišati.

V marsičem je izjemno realno - informiran. Se zdi.

Lepe pozdrave vsem. L.r. Janez KEPIC-KERN, LJ, 31.12. 2020.

P.S.

MOJ ZAPIS NI OD NIKOGAR NAROČEN - NITI NIČ PLAČAN. Le enostavno opozorilo na zanimivega internetnega avtorja - je. Pač.

KONTAKT:

E: info@sloveniana.si,

le za polno realno predstavljene.