Članek
Janez KEPIC-KERN: "NIČ NENAVADNA ŽELJA PO REVZEMU VLADE S STRANI t.ii. "KUL" POKOMUNISTOV !?
Objavljeno Jan 09, 2021

Janez KEPIC-KERN: "ŽIVILSKE KARTE" ?!"NIČ- NENAVADNOST" ŽELJE PO PREVZEMU VLADE S STRANI "KUL" POKOMUNISTOV.   IN ZGANJANJE "HISTERIJE" okrog COVID pandemije !? Moje osebno mnenje - čisto na kratko.

SE NAM OBETA PONOVNA UVEDBA t.i. "ŽIVILSKIH KART" ?

OB KAKRŠNIH SO NAŠI PREDNIKI PREŽIVELI 1. in 2. vojno do LETA 1953 !?

Nahrmittelkarte (Celje, 1942) | Museu.MS

!. Želja, morda tudi "nuja ali pohlep" povnnovičnem "prevzemu oblasti" s strani t.i."KUL" pokomunistov

se mni osebno, Janezu Kepic-Kernu - ne zdi - tako nenavadna.

Čeprav verjetno "KUL" pokomunisti nimajo nobenega boljšega programa - kot ga ima sedanja čisto "normalna" vlada - so - se zdi - pokomunisti - brez "oblasti - pač - se zdi - "NESREČNI". Verjetno pa imajo tudi kakšne še dodatne - čisto - ozko njihove "koristnostne razloge", ki s t.i. skupnim dobrim - nas vsega prebivalstva - najbrž nimajo nobene povezave. Oz. ne verjamem, da bi prevzem oblasti s strani KUL" pokomunistov - karkoli prispeval - k poboljšanju stanja - za nas - prebivalstvo.

Torej !?

SE NAM OBETA PONOVNA UVEDBA t.i. "ŽIVILSKIH KART" ?

OB KAKRŠNIH SO NAŠI PREDNIKI PREŽIVELI 1. in 2. vojno do LETA 1953 !?

T.i. "totalitarci" še nikoli niso izumili kaj boljšega - kot je "RAZDELJEVANJE HRANE, DOBRIN" - po vprašljivo socialnih oz. po "političnih "kriterijih" !?

In*

Seveda t.i. obvezni odkup oz. kar "zaseg-politično" viška pridelanega ",

pridelanega, izdelanega s strani "nepolitikov" seveda !

Saj?

Saj - posebno "pokomunistični t.i. politiki" sploh znanjo - karkoli - pridelovati ali "izdelovati" - realnega, ne"političnega - seveda?!

LJ, 9.1. 2021, L.r. :Janez Kepic-Kern, 68 let, nekaznovan, nealkoholik, polnih 40 let delovne dobe.

Moji zapisi, zapisi, ki sem jih napisal in jih še bom napisal jaz, Janez Kepic-Kern sem, na meni OK platformo Publishwall - so mišljeni le kot "opozorilni", mene in druge - vzpodbudni - zapisi, vzpodbudni - za nadaljno dodelavo načetih tem, misl itd. ki se meni zdi, da so žive, obetajoče, da imajo pozitiven "potencial" - kot se pogosto reče.

Podpisani l.r. nisem član nobene politične stranke ali politične interesne  skupine. Moji zapisi tu – niso od nikogar – nič »naročeni« in niso  nič plačani !, Moja ozko osebna mnenja, misli itd. – so pač. Moja ustavna pravica – seveda.