Članek
Janez KEPIC-KERN: ZAMOLČANE t.i. "PREVENTIVME LIKVIDACIJE" že jeseni 1941 - cca 10 poznanih nasprotnikov STALINIZACIJE Slovenije iz Selške doline itd.
Objavljeno Jan 10, 2021

Janez KEPIC-KERN: "DRAŽGOŠE 2021" -  PROTI "POLITIČNI KAPITALIZACIJI"  SMRTI DRUGIH LJUDI ! Bolj mirna obletnica tragičnega dogajanja v Dražgošah, januarja 1942. tragičnega dogodka v DRAŽGOŠAH leta 1942. 

ZAMOLČANE T.I.  "PREVENTIVNE LIKVIDACIJE" VSAJ 10  KMETOV, OBRTNIKOV - iz Selške in Poljanske doline, ki so jih izvedli pripadniki t.i. "STALINISTIČNEGA" Cankarjevega bataljona oz. čete -  NASPROTNIKOV - J.V. STALINA.

IN S STRANI STALINISTIČNE KPS IN KP "STALIN PARTIZANOV" VSILJEVANE - STALINIZACIJE naše Slovenije.

Komunisti so veliki sovražniki Judov: Ivan Maček Matija požegnal uničenje  sinagoge, levičarji pa so še danes glavni vir antisemitizma! -  demokracija.si

Op.: citatni, nekomercialni preposnetek zloglasnega KPS

STALINISTA Ivana MAČKA, ki je javno, dokumentirano

- priznal: " "V SZ SMO VIDELI SOVHOZE IN TAMKAJŠNJE ZELO SLABO - SOVJETSKO STANJE.

VENDAR O TEM, KAKO SLABO JE V SOVJETSKI RUSIJI - NISMO NIKOMUR - GOVORILI, PRIOVEDOVALI,

KER, ČE BI LJUDJE VEDELI, KAKO SLABO JE V RUSIJI - NAM NIHČE - NE BI SLEDIL"

Te nesodne likvidacije J.V. Stalinu in SOVJETIZACIJI IN STALINIZACIJI nenaklonjenih med ljudmi priznanih, poznanih normalnih kmetov in obrtnikov iz Selške in Poljanske doline - so isti pro-stalinistični pripadniki  Cankarjevega bataljona - izvedli že v jeseni 1941 leta,

ko so likvidirali tudi nemškutarskega župana Železnikov.

Tu le opozarjam na to dejstvo. In, da so mnogi za KP STALINISTE IN STALINISTIČNE T.I. PARTIZANE - neugdni podatki - umaknjeni z interneta.

PODATKI O TEH T.I. "PEVENTIVNIH LIKVIDACIJAH" so zdaj v 2021 umaknjeni z interneta, vendar so dostopni - v drugih virih.

Najdite jih sami !

LJ, 10.1.2021.

L.r. :Janez Kepic-Kern, 68 let, nekaznovan, nealkoholik, polnih 40 let delovne dobe.

Moji zapisi, zapisi, ki sem jih napisal in jih še bom napisal jaz, Janez Kepic-Kern sem, na meni OK platformo Publishwall - so mišljeni le kot "opozorilni", mene in druge - vzpodbudni - zapisi, vzpodbudni - za nadaljno dodelavo načetih tem, misl itd. ki se meni zdi, da so žive, obetajoče, da imajo pozitiven "potencial" - kot se pogosto reče.

Podpisani l.r. nisem član nobene politične stranke ali politične interesne  skupine. Moji zapisi tu – niso od nikogar – nič »naročeni« in niso  nič plačani !, Moja ozko osebna mnenja, misli itd. – so pač. Moja ustavna pravica – seveda.

KONTAKT:

E:info@sloveniana.si,

Le za polno predstavljene – seveda.