Članek
Janez KEPIC-KERN: 13. DEL. "Pokomunistka" SD Tanja F. kot "GARANTKA" domnevno - BLIŽNJEGA KONCA SD itd.", - "VNUKI, OTROCI STALINIZMA, TITOIZMA"
Objavljeno Jan 16, 2021

Janez KEPIC-KERN: 13. DEL. "Pokomunistka"  SD Tanja F. kot "GARANTKA" domnevno - BLIŽNJEGA KONCA SD itd.", - "VNUKI, OTROCI STALINIZMA, TITOIZMA". Osip članov iz  ex "STALIN-TITO KP, ZK  - t.i. SD - se je ZAČEL !? 

LETOS 50 LETNA  vodja POSTALINISTIČNE, POTITOISTIČNE stranke - se zdi - POVZROČA IZSTOPE ČLANOV !?

JE POSTALINISTIČNA, POTITOSTIČNA ex KP; ZK -  SD STRANKA, KI JI NI NIČ MAR - ZA NAS - SLOVENCE?

Fajonova se Rojcu (še) ne bo odrekla - Primorske novice

Op.: citatni, nekomercialni preposnetek za ponazoritev, z interneta, človeka na podobah sta jjavno poznana.

Spoštovani beroči !

Da ne b nesporazuma: jaz si želim, da bi astale - v naši R. Sloveniji - take,, normalne stranke, ki bi izhajale iz dejanskih potreb in razmer , v kakršnih smo prebivalci naše R. Slovenije. Npr. normalna prava SOCIALDEMOKRATSKA STRANKA, ki bi dejansko zastopala ludi, KI DEJANSKO SO "ODVISNO" ZAPOSLENI DELAVC, USLUŽBENCI itd.

Taka "SOCIALNI DEMOKRATI stranka, kot je SD me pa moti, ker ji dokazljivoo !je" več za ohranjanje zastarele ideologije ex KP, ZK  kot za sedanje, realne - delavce, uslužbence itd.

Zdi se, da bo za vodenje stranke ne zelo primerna ex novinarka Tanja F. povzročila - domnevno - močan osip  članstva iz javno seveda spornw strankke SD - "STRANKE T.I. PONOSNH NASLEDNIKOV STALINIZMA IN TITOIZMA"

kkkKaj vse na osebi SD Tanje F. je malo primernega, nevzpodbudnega za članstvo te stranke - ne bi ugibal, ker mi ne ona, niti nje stranka - pač - nista všeč. Morda člane moti nje nedružinski osebni status, ker je pač brez lastne družine pri 50 letih.

Morda jih, člane SD moti njen "manikiran" videz, njeni vedno lakiani nohti, ki niso ravno "proletarski? Ne vem.

Vsekakor nas vse slovensko zavedne ljudi, Slovence - zelo moti ohranjanje zastarelega "internacionalizma" v programu te stranke,: to stališče je seveda VKPb STALINISTIČNO, KPJ TITOISTIČNO  in sodi - se zdi - v roptarnico 0. stoletja.

TO SO VERJETNO DALI VEDETI" vodji SD T. F. TUDI SEDAJ EX ČLANI SD IZ OKOLIŠA ILIRSKA BISTRICA.

Ker - se zdi - da je SD Tanji F. več do "prijaznosti do popolnoma tujih, potencialno nevarnih migrantov iz afro-islam držav"

kot do varnosti Slovencev, domačinov iz okoliša Il. Bistrica - 

SO ČLANI IZ TEGA OKOLIŠA - PREPROSTO - IZSTOPILI, SE IZČLANII - iz SD.

Upajm, da se bo tak trend upadanja članstva v SD ndaljeval,

saj je SD strankka, ki ni razčistila z negativno polit zapuščino ex KP, ZK,

KI NAM TO "ZAPUŠČINO" PREDHODNICPOSKUŠA PRIKAZOVATI KOT NEKAJ

"DOKAJ  NEPROBLEMATIČNEGA ALI CELO "POZITIVNEGA".

Skratka, za normalizacijo, za dejansko demokratizacio olitike v naši R. Sloveeniji -

- se zdi - kar "obetavno dogajanje v - SE ZDI -- v zastareli stranki ."SD"

LJ, 16.1. 2021.

L.r. :Janez Kepic-Kern, 68 let, nekaznovan, nealkoholik, polnih 40 let delovne dobe, ex knjižničar iz LJ,

Moji zapisi, zapisi, ki sem jih napisal in jih še bom napisal jaz, Janez Kepic-Kern sem, na meni OK platformo Publishwall - so mišljeni le kot "opozorilni", mene in druge - vzpodbudni - zapisi, vzpodbudni - za nadaljno dodelavo načetih tem, misl itd. ki se meni zdi, da so žive, obetajoče, da imajo pozitiven "potencial" - kot se pogosto reče.

NAJDETE – VSE MOJE ZAPISE – Z VTIPKANJEM BESED: Janez Kepic-Kern – v ISKALNO OKENCE NA PLATFORMI OK Publishwalla.

Podpisani l.r. nisem član nobene politične stranke ali politične interesne  skupine. Moji zapisi tu – niso od nikogar – nič »naročeni« in niso  nič plačani !, Moja ozko osebna mnenja, misli itd. – so pač. Moja ustavna pravica – seveda.

KONTAKT:

E:info@sloveniana.si,

Le za polno predstavljene – seveda.