Članek
Janez KEPIC-KERN: "UKRADENE IDENTTETE JAVNIH OSEB, DVOJNIKII, KLONI
Objavljeno Feb 14, 2021

Janez KEPIC-KERN: Mejna tematika: "UKRADENE IDENTITETE  JAVNIH OSEB, DVOJNIKI, KLONI, HOLOGRAMI itd."

Na intenetu se dobi vse mogoče: ukradene identitete so "star pojav" zlasti s področja kriminala, dvojniki, baje pa obstojijo tudi  kloni, ki  so noveJši pojav, vse več pa se piše in je tudi aktivnosti na področju t.i. "hologramov" ljudi-

Zdi se, da v zadnjem času kar pogosto porabljajo "holograme" nekaterih zelo izpostavljenih ljudi za nastope,,celo brez opozorila, da gre za hologram, ne pa za reallnega človeka, ki ga hologram predstavlja.- v situacijah, 

kjer ni bližnjega stika holograma z običajnimi ljudmi.

Rezultat iskanja slik za hologram

Op.: citatna, nekomercialna preposneta podoba "HOLOGRAMA"  znanega pokojnega pevca

Roya ORBISONA(1936-1988)S "HOLOGRAMSKE TURNEJE 2018, 2019" tega pevca, ki so jo organzirali njegovi sinovi.

Spoštovani beroči !

Na pojav zapisane v naslovu - tu -  samo na kratko opozarjam, kasneje pa bom morda napisal - kaj več.

1. "UKRADENE IDENTITETE" "so poznan pojav iz zgodovine, na internetu pa imate veliko objav, ki z indici in z "nekompletnimi dokazi" trdijo, da je šo za "ukradeno identiteto tudi v primeru  človeha,ki so  nam ga predstavljali kot t.i. "JOSIP BROZ-TITO".

2. "DVOJNIKI"  so baje bili in so zlasti v zadnjih leti - se zdi - kar pogosto uporabljan  način, ki ga uporabijo kaki zelo izposstavljei javni ljudje, tudi ne-javni, poonavadi zelo premožni - če so zelo obremenjeni, če niso vv dobri kondiciji, pa ne bi radi odpovedovali  javnih obveznosti itd. Baje je v predsedniški kampanji pred štirimi leti - "dvojnice" uporabljala zelo sporna H. Clinton.

3.. Kako je z uporabo t.i. "KLONOV" jaz osebno - ne vem.

4. "HOLOGRAMI" - ta tehnika je pa zelo napredovala. Tu navajam nov pojav "HOLOGRAM TURNEJ" že pokojnih zelo priljubkjenih pevcev.

Baje se pa "holograme" znanih oseb, ki nastopajo javno - uporablja tudi - kot "zasilen način", če je npr. javna oseba v slabi kondiciji, nima časa za javne nastope itd. !? Nekateri trdijo, da je bil eden od nastopov papeža v zadnjem času - hologramski.

Toliko.

LJ, 14.2. 2021.

L.r. :Janez Kepic-Kern, 69 let, nekaznovan, nealkoholik, polnih 40 let delovne dobe, ex knjižničar iz LJ,

Moji zapisi, zapisi, ki sem jih napisal in jih še bom napisal jaz, Janez Kepic-Kern sem, na meni OK platformo Publishwall - so mišljeni le kot "opozorilni", mene in druge - vzpodbudni - zapisi, vzpodbudni - za nadaljno dodelavo načetih tem, misl itd. ki se meni zdi, da so žive, obetajoče, da imajo pozitiven "potencial" - kot se pogosto reče.

NAJDETE – VSE MOJE ZAPISE – Z VTIPKANJEM BESED: Janez Kepic-Kern – v ISKALNO OKENCE NA PLATFORMI OK Publishwalla.

Podpisani l.r. nisem član nobene politične stranke ali politične interesne  skupine. Moji zapisi tu – niso od nikogar – nič »naročeni« in niso  nič plačani !, Moja ozko osebna mnenja, misli itd. – so pač. Moja ustavna pravica – seveda.

KONTAKT:

E:info@sloveniana.si,

Le za polno predstavljene – seveda.