Članek
Pozor! Izognite se radarju in kaznim!
Objavljeno Apr 19, 2016

Od doma ste se, tako kot ponavadi, odpravili ravno pravšnji čas, a vas sanjači in ostala vožnje nevešča svojat na cesti spravlja v slabo voljo in vas sili v prehitevanje. Zaradi naglice kakopak pritisnite na pedal za plin, saj bi sicer zaradi mečkačev na cilj ne prispeli pravočasno, oziroma bi tja lahko prišli celo prepozno.
Nekateri ste morda lastniki dobrih avtomobilov in vam gredo ostali udeleženci v prometu s svojimi kripami preprosto na živce, zaradi česar se pojavijo znaki obolenja za sindromom ‘težke noge’.
Tolčete po volanu, besno hupate, od same togote in brezupa grizete v členke, vpričo otrok preklinjate kot rokovnjač na roparskem pohodu, skozi okno molite sredinec, saj se ostala drhal več kot očitno nikdar ne bo naučila dinamične vožnje, za nameček pa so tu še varuhi reda in miru, ki vam vsepovsod postavljajo zasede, bodisi zaradi nevoščljivosti ali pa preprosto zato, ker bi radi na vaš račun napolnili proračunsko blagajno.
Z namero, da vas oglobijo zahrbtno prežijo na vas in čakajo, da jim nič hudega sluteči, medtem, ko ste ravno sredi nadvse pomembnega pogovora po telefonu, padete v kremplje.

spodoben voznik

Vas zato povsem upravičeno skrbi, da vas bodo ujeli v radar?
Bi se radi izognili kazni in plačevanju položnic zaradi prehitre vožnje?
Vas najnovejši ukrepi in postavljanje radarjev za vsakim vogalom navdajajo z besom?

Če ste pritrdilno odgovorili na vsaj eno od zastavljenih vprašanj imamo za vas rešitev!

Znanstveniki na Inštitutu za raziskovanje obnašanja udeležencev v prometu so po več letnih raziskavah prišli do osupljivih rezultatov, ki vam bodo vzeli dih. Študije so namreč pokazale, kako lahko brezskrbno uživate v vožnji s svojimi jeklenimi konjički brez kakršnekoli bojazni, da vas bodo udarili po denarnici.
Rezultati dolgoletnih raziskav so naravnost neverjetni!
Recite NE Vašim skrbem in živčnim vojnam!
Prenehajte si beliti glavo in se razburjati nad ostalimi vozniki!
Kako? Recept je preprost, nasvet pa – ne boste verjeli! – popolnoma brezplačen!

Upoštevajte cestno prometne predpise, prometne znake in vozite po omejitvah!