Članek
Povzetek dnevnih novic
Objavljeno May 10, 2016

Z lahkoto bi se lahko obregnil ob pretcednikovo pakiranje tamponov in človeka na njegovem položaju neprimerno označil z vulgarnim poimenovanjem za predel kjer se higienski tamponi uporabljajo ter logično zaključil da on in tamponi še kako sodijo skupaj. Taisto oznako bi lahko uporabil tudi kot sinonim za  njegov brezhrbtenični značaj, pa ne bom …
Prav tako, bi se lahko spotaknil ob že zlajnano vižo ‘vsako delo je častno’, ki nam jo radi guslajo nesposobni funkcionarji udobno zleknjeni v svoje z usnjem tapecirane stolčke, se pa ne zavzamejo za delavce, ki ta častna dela opravljajo vsakodnevno, kaj šele da bi prejeli tudi častne plače, pa se ravno tako ne bom, saj gre skorajda za tračarske novice nevredne časa, ki jim je bil dodeljen v osrednji informativni oddaji, a kot kaže je v Deželi vse v najlepšem redu in ni ničesar bolj pomembnega o čemer bi lahko mediji poročali, zato bom novici pokomentiral na način na kakršen sta bili tudi podani, in če človek dvakrat pomisli ni z udejstvovanjem pretcednika in premiroerja pravzaprav nič narobe, celo povsem sprejemljivo je, kajti Želva konec koncev daje delo težje zaposljivim osebam, tudi takšnim z različnimi osebnostnimi in duševnimi motnjami. Borat temu profilu ustreza.
Cmerarjeva vožnja s triciklom pa je kot kaže postopno privajanje na vedno manj koles in se bo kaj kmalu vozil z monociklom, kot se za klovna tudi spodobi.
Več kot hilariozno je tudi ubadanje s tuhinjskim domnevnim skrajnim islamskim teroristom, zasliševanje sosedov v njegovi rojstni vasici pod kamniškimi Alpami, ter tuhtanje o tem, ali naj ga izročijo italijanskim oblastem, ker naj bi tam ne bil deležen objektivnega sojenja. O ježešna no!
A kadar gre za grupe bosonogih in razcapanih beguncev, med katerimi bi se morebiti v Slovenijo lahko pretihotapil tudi kak skrajnež, zaženemo vso kmetijsko mehanizacijo in organiziramo protest s transparenti in s harmoniko, katere blagozvočne melodije bi bile morda lahko vzrok, da je klen slovenski pob najprej prestopil v islam potem pa se celo boril v Siriji, kadar gre pa za fanta, ki je naše Menine planine list, pa ne zadošča niti njegovo odkrito priznanje?
‘Rok pa Boštjan, k sta bla tla rujena pa res ne morta bt đihatista! To so ghun k so Muhamed pa Ibrahim pa Abdulah!’
Seveda … in četudi se izkaže, da sta slovenske matere sinova res delovala kot islamska borca, se bo še vedno našel kdo, ki bo zato obdolžil une ‘t ubrezane’, da so jima dal kšno drogo v čaj ali pa da banda makaronarska išče žrtveno jagnje, ki ga bo darovalo mednarodnim inštitucijam zadolženim za boj zoper terorizem. Morda jim Žavbijev uhka svetuje kako to naredijo, da bo halal.
Nkarte ga izročiti Italiji! Sodi naj se mu v Sloveniji! Tukaj imamo več kot kompetentno in objektivno sodstvo. Zadosten dokaz za to je Kristjan Kamenik, ki so ga te dni s petdesetimi kilogrami kokaina v vrednosti dveh milijonov evrov (spet!) aretirali, tokrat v Italiji, čeprav bi moral biti na hladnem zaradi pravnomočne sodbe za umor na Tekačevem.
Mat kurja … da je roka pravice v mili nam domovini ne le kratka, temveč tudi zlomljena, je z imobilizirano desnico nazorno in ironično prikazal magister pravosodni minister Goran Klemenčič, čigar besede so šle mimo mene saj se je kostin mozeg ob vsej tej blaznici nekoliko utrudil.
Je bilo pa lepo slišati, da  je zelenica na razpadajočem Plečnikovem stadionu lično pokošena. Sedaj je treba pokositi le še s šavjem in plevelom zaraščene tribune.

stadion