Nova zvezda političnega prostora ni Cerar ampak Mesec, Luka Mesec, demokratičen komunist

Objavil/a Laščan Zlatorog, dne 2014-07-14 ob 19:04:32

Volilni program mu je nič manj kot zrušiti kapitalizem in Slovence pripeljati v demokratičen socializem (kar je kot vemo samo prehodno obdobje do idealnega komunizma).  Idealna partija za koalicijo s Cerarjem, mar ne :)   Zakrknjen ustavni pravnik in mladi anarhist, ki bi oskubil tuj in domač kapital do kosti. Zakaj pa ne, sta za sedaj rekla oba...

Uvedel bi nazaj SDK, temeljito raziskal denarne transferje v davčne oaze, omejil plače navzgor in navzdol (uravnilovka), zagotovil pravične davke (kaj pa je to??)  delavsko soopravljanje itd... ter ustavil bi vsakršno privatizacijo. Meni, da je to itak trend vse Evrope in da je samo še vprašanje časa, kdaj se bo gnili kapitalizem sesul sam vase - vanj in to zgodbo verjame v Sloveniji kar 7,1% volilcev.  Pravzaprav malo, če dobro razmisliš. Če pogledam levo in desno vsak ta tretji. Ampak je soočanje gledalo očitno samo 6%  (1% je volilna baza in ocenjen domet od prej) in večina meša ZL z DL in podobnimi listami ter združenji.  Poglejte si, kako je Luka Mesec pometel s konkurenci na zadnjem soočenju in ocenjeno kar za 7x povečal število glaslov:

Ja, dokazal je, da se DA!   Z dobrim marketingom (ki si ga sedaj lahko privoščijo tudi pri ZL), bo to kmalu mainstream ideologija v Sloveniji.  Sploh, če so pametni in ne gredo v koalicijo in malce počakajo na uspehe novega Drnovška. 

Na naslednjih volitvah bodo Mesec in njegove ideje imeli vsaj 50% glasov!  Ja, še bo nekoga bolela glava....

p.s.razen če....

Zahvala Luka Mesca ob razglasitvi rezultatov - YouTube

Zahvala Luka Mesca ob razglasitvi rezultatov predčasnih volitev v državni zbor, 13.7.2014.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
11
Laščan Zlatorog
2
Jul 15, 2014
Bolje ZL kot neke fašiste ali ultra nacionaliste. Tudi kriza sama je za nekaj dobra. Karte so bile res razdeljene za nekaj generacij naprej.
#11
Monika Bračika
1
Jul 15, 2014
Iskreno rečeno, sem ne neki način kar zadovoljna, da je ZL v parlamentu. Čudite se kolikor se pač hočete :-). Ne zato, ker podpiram politiko socialne demokracije - sploh ne, temveč zato, ker je njihova prisotnost zares SPREMEMBA. Nujno potrebujemo REZ!

Karte smo že stokrat premešali, potreben je bil nov špil, ker smo prevečkat izgubili igro.

Mnogi "stari" politiki se bodo morali zamisliti in tudi samokritično pogledati nase, vase in okrog sebe.

Mladi revolucionarji se dvigujejo, ko ne znajo več kako in kaj!

Dragi moji stari politiki in stari obrazi. Nič ne stokajte, točno ZL ste si zaslužili!

Prerekanje po parlamentu in napadanje "Konkurence" še preden je usta odprla je bila "smešna" = "glupa". Aroganca ima danes kratke noge! Ironično posmehovanje tajkunov je bilo nizkotno. Ljudstvo se je počutilo ponižano. Odnos do zakonov, ustave pa tudi sodišč je pod vsako kritiko! Kar mora zame veljati, mora tudi za politike!

Priznanje: Ko sem gledala in poslušala debate v parlamentu sem kdaj sem zares pomislila, da je pri rojevanju kakšnega politka babica bila ne pozorna in je revček ob porodu padel čez rob porodne mize na glavo!

Mnogokrat nas je bilo sram, ko smo gledali TV3 in direkten prenos iz parlamenta. Mnogo krat sem obiskala v tujini kakšno firmo in so me spraševali, če je pri nas zares korupcija tako velik problem. Mogoče bo sedaj malo drugače in bodo vprašali: Če se pri nas zares streljajo po ulicah in gladovno stavkajo, ko ne morejo prepričati z argumenti.

Noben plan, dragi stari obrazi politike, se vam ni izšel, ker ste en drugemu polena pod noge metali.

Vaš eksperiment je obrodil plodove katere niste pričakovali. Prav:

Sindikati, vaš največji "nasprotnik" bo še močnejši!

Že ob prejšnjih volitvah sem se vprašala kdo zares vlada s to državo silno število sindikatov ali vlada. Nisem prepričana, če znam odgovor. Zdaj bom verjetno znala še manj.

Pojavili so se mladi, pogumni, glasni in odločni - podprti s strani starih "lisjakov" sindikatov in stricev.

Revolucionarji, ki se bodo upirali kapitalizmu in najbrž takšni EU kot jo imamo. Drugače bo, če se Rusija, Ukrajina in Kavkaza še pridruži. Francija je že poslala prvo "revolucionarko" v EU parlament. EU bi lahko kmalu dobila novo strukturo in drugačne vizije. Kakor bo pač bo.

Hja, če si poln sebe in pogumen, moraš biti pripravljen na to, da lahko pogineš!

To velja tudi za ZL. :-))

Mislite, mislite, mislite.... v življenju se zgodi VSE Z NEKIM RAZLOGOM.

Komaj čakam naslednje poslovno potovanje. Me prav zanima kaj bodo rekli "kapitalisti" od katerih mi, tako kot mnogim v Sloveniji, podjetje živi.
#10
Zofka
0
Jul 15, 2014
V tej državi je leporečje vedno obilno nagrajeno, sicer pa si zavrtite malo spomin nazaj v čas, ko je Stranka mladih Slovenije pobirala glasove in se v parlament zrinila, nič kaj dolgo niso trajali.
#9
Komentar izbrisal uporabnik
Laščan Zlatorog
1
Jul 15, 2014
Aljoša, če si željan člankov, ki so pravopisno pravilni, se naroči na DELO. Tam imajo lektorja (plus cenzuro). Prvi bodo popravljali hitro tipkanje, drugi pa vsebinske napake :)
#7
aljoša
0
Jul 15, 2014
Laščan Zlatorog, mogoče bo pa treba zmanjšati količine popitega Zlatoroga, pa bo lahko kdaj nastal tudi kak dober in argumentiran članek. V vsakem stavku je če ne vsebinska, pa vsaj pravopisna napaka.
#6
Monika Bračika
0
Jul 15, 2014
:-))) tudi res... poznam nekatere, ki so nad 40 in še vedno moško nezrelo dete v puberteti :-))))
#5
Laščan Zlatorog
0
Jul 15, 2014
Ženske prej dozorijo :) Pri 27-ih so fantje mladi, ženske pa odrasle... Sploh v časih mama hotelov.
#4
Monika Bračika
1
Jul 15, 2014
Ja, mali je strup. A o "moji" Belokranjki Violeti Tomič bo tudi še veliko govora. Kaj je javni nastop in govor pred kamerami dobro ve... :-)) ...

Jaz sem v njegovih letih že imela svoje podjetje, 9 zaposlenih, otročka in moža - nisem bila revolucionarka :-))). Za to nisem imela časa.

Bila pa sem par let mlajša v delovni brigadi, celo komandanta brigade "Zajedništvo Stuttgart" in se počutila kot carica. Zelo ponosno sem pomagala izgrajevati domovino. Potem sem odrasla. :-)) Stara 23 let sem bila žena, mati in delodajalka. Nič ni mlad. Premalo je izkusil in se vrtel le v "podobno mislečem" krogu ljud
#3
Laščan Zlatorog
2
Jul 14, 2014
Mlad je še .. v njegovih letih smo bii vsi revolucionarji (tudi če smo študirali tehniko in ne FDV :). Ko bo kdaj vodil kakšno podjetje, bo dvakrat razmislil o ideji so(samo)upravljanja, vendar je rekel bobu bob kar nekaj stvarem in to na lep in razumljiv, a hkrati vsaj na prvo žogo, tehten način.

Samohvala in posmehovanje je tipična lastnost slovenskih politikov, zato mi je še posebno všeč, da jih je "poba" tako dobro šolal.; v petih minutah je zapečatil SLS ter marsikateri stranki vzel stolček! Bojda je teh 5 minut vnovčil za celih 6% ! Kaj bi iztržili, če bi ga povabili še na kako soočenje!
#2
Monika Bračika
2
Jul 14, 2014
Mali je res zaslovel kot zvezda... še Obama bo sanjal o njemu... :-)) .. kapa mu dol... pojavil se je v pravem trenutku s ustreznimi argumenti in tako znal potegniti naroda za sabo... kot podjetnica zagovarjam privatizacijo (vendar ne vso in za vsako ceno) in mi stojojo lasje po konci, ko slišim določene izjave, toda kljub temu razumem zakaj v njemu in ZL marsikdo vidi rešitelja... hja, komaj čakam prihodnost... napeta bo bolj kot najboljši krimi roman... :-)) ...
#1
Laščan Zlatorog
Laščan Zlatorog
Objavil/a 2014-07-14 19:04:32 (Jul 14, 2014)
Starejša objava Novejša objava
Zahvala Luka Mesca ob razglasitvi rezultatov - YouTube

Zahvala Luka Mesca ob razglasitvi rezultatov predčasnih volitev v državni zbor, 13.7.2014.

Predavanje: Luka Mesec - Kaj hoče demokratični socializem? - YouTube

Predavanje Luke Mesca, politologa: Kaj hoče demokratični socializem? Predavanje je potekalo v sklopu projekta "Javna predavanja mladih na Dvornem trgu", ki g...

Luka Mesec, Združena Levica - Predvolilno soočenje 2014, POPtv - YouTube

V nedeljo imamo verjetno prvič v zgodovini Slovenije priložnost v parlament izvoliti stranko, ki bo zagovarjala iskanje alternative pokvarjeni kapitalistični...

Luka Mesec se predstavi - YouTube

Luka Mesec, kandidat Združene levice (volilna enota 6, Trbovlje), se predstavi.

ZADNJE OBJAVE
Od nedelje je pogrešan 26-letni Aljaž Paj iz Laškega
Grexit že danes?
Dobrodelni koncert za nakup v požaru uničenih strojev Mizarstva Kaja
V Celu dogaja?
Albanija ima probleme z nafto
NATO nas bo branil, ker nas ima rad
Ubiješ dva in dobiš 400 ur družbeno koristnega dela, pa se še buniš!
Putin ni mrtev!
Ali je Putin umrl?
Je suise Boris The Dec
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj