Članek
Slovenija teče zadnji krog. Rubili nas bodo v naravi!
Objavljeno Jun 24, 2014

Odvisni smo od kreditov tujih oligarhov, ki posojajo milijarde VELEIZDAJALCEM, da si podaljšujejo svojo agonijo, uničujejo pa prihodnost nas vseh in predvsem naših otrok ter vnukov. Posojajo virtualen denar, ko dobro vedo, da ti tega ne bodo nikoli vrnili in bodo rubili v naravi. Puščajo jih pri vzvodih odločanja, da uničujejo, razvrednotijo, oni pa za majhen denar kupujejo, kar so ustvarile generacije. Če bomo dovolili, bodo pokupili še energijska podjetja, infrastrukturo, šole in Luko Koper, potem je pač zadeva zaključena. 

Denar nam tiskajo tuje tiskarne pod kontrolo velikih, vzeti nam hočejo še vode, nebo nam nadzira tuja vojska, zato vse več posipavanja s kemičnimi sledmi (»chemtrails«). 

Državljanka, komentirate lahko na temo, o kateri piše g. Troha. Če želite operirati z nizkimi udarci, se predstavite z imenom in priimkom. In potem nadaljujte komunikacijo z gospodom Troho. Hvala za razumevanje.

Državljanka... A si ti pri sebi?. Jaz se bom tebe izogibala? Ti poznaš Ladota Troho? Me ne mi rečt! Kako pa ti je ime? Ga bom vprašala, če te pozna! Spelji se in se pojdi na kakšen opravljivi forum izživljat! Ljudje, imejte malo dostojanstva, madona no!!!!!!!!!!!!!! Ti boš mene pošiljla delat? Kdo pa si ti, da si drzneš tukaj obsojati vseprek? A sem jaz s tabo krave pasla? Še svojega imena si ne upaš napisat. Ljudje, če imate komplekse, jih rešujte pri psihiatru, ne tukaj!!!!!!!!!!

Državljanka... Kaj na primer je jasno? Kdo si pa ti? Si mogoče Vrhovna Komanda? Od kje ti pravica obtoževati ljudi, da so pijanci in brezdelneži? Kdo si ti in kod si jemlješ pravico?????????