Članek
Odpuščanje sindikalnih zastopnikov v Sloveniji, primer HELIOS
Objavljeno Jul 22, 2014

Privatizacija je nujna, sicer Slovenija ne bo mogla plačati obresti od kreditov, ki jih je najela v zadnjem času. Vse je potrebno prodati, če se le najde kupec. 

Poglejte si, kaj stori nov lastnik, ki je podjetje kupil za to, ker si je skalkuliral, da se mu bo naložba hitro izplačala. Sploh, če bo lahko počel stvari, ki jih doma ne sme. Sploh, če se lahko požvižga na delavske pravice nekih Slovencev. Mislim, kdo bi se pa oziral na neke Slovence. Slovenci so vendar manj vreden narod, ali ne. 

Poglejte si zgodbo bivše sindikalne zastopnice Heliosa, Jane Poljanšek, ki je dobila odpoved, ker je kljub pisnemu opozorilu uprave Heliosa, spregovorila o razmerah in o svojem videnju svoje vloge sindikalnega zastopnika v oddaji Studio City.  Družbo ji je delal ekonomist dr. Bogomir Kovač, ki se je uspel spomniti le to, da je vedenje Avstrijcev zgodovinsko pogojeno (Slovenci konjušarji na dunajskih dvorih)

http://ava.rtvslo.si/predvajaj/sport-ob-13h/ava2.174283581/   - poglejte od 23 minute dalje.

To je vizija Slovenije?

Psst,. o tem se ne govori na glas, ker vas bodo vse tožili...  No, jaz  Laščan Zlatorog sem svoje rogove zavaroval pri Zavarovalnici Triglav, vi pa, pazite kaj pišete v komentarje!