Članek
Boksar naj bo, ne politik!
Objavljeno Jan 26, 2014

Enes deli brezplačne malice po Sloveniji, Vitali pa vodi revolucijo v Ukrajini. Kaj imata skupnega ta dva nekdanja bokserja?  Zakaj se izpostavljata?  Jima ni dovolj slave iz ringov?  Se gre za marketing?

»Rad bi samo videl, koliko so ljudje pripravljeni stopiti skupaj in sami kaj narediti. Vsi samo čakamo, kdaj bodo kaj naredili politiki. Mi smo država, ne politiki. Moja ideja pa je bila, da bi sčasoma začeli podobno kot jaz delati vsi gostinci, vse šole, turistični objekti ... Ali ne bi bilo to lepo? Ali ne mislite, da bi se o tem govorilo in pisalo povsod? Potem bi Slovenija nenadoma postala dežela, kjer so ljudje prijazni in dobri, ne pa država, znana po krizi in korupciji. O nas bi se govorilo kot o varni, socialni državi. Prepričan sem, da bi bilo to dobro celo za turizem, če je že treba najti kak razlog. In ko bi država videla, kako se to obnese, bi tudi pomagala nam gostincem. Vsi bi bili na boljšem,« pravi (in pošteno pristavi, da je vseeno korist tudi zanj: njegova spletna stran je imela v zadnjem času milijon ogledov). In potem, doda, ne bi bilo treba samo enemu zdajati štiristo malic na mesec, vsak bi dal dve, tri, pa bi šlo.

Ne, ne, gre se za nekaj drugega!!  Upata si očitno narediti tisto, kar si ostali, nevajeni  knockoutov ne upamo. Slediti samemo sebi in tistemu, kar veš da je prav (neglede na to, ali je to tudi pametno). Pa četudi jo dobiš po njuški. Boksarji jih stalno dobivajo. So navajeni sprejemati, a tudi deliti udarce.  To je razlika in razlog, zakaj jim ljudje radi sledijo (da namesto njih kasirajo udarce, ja tudi to).

p.s. Pahorju pa predlagam, da se za svojo samopromocijo pomeri še v boksarskem ringu (npr. proti Enesu) -- ves zaslužek za vsak knockout pa naj gre za malice, ki jih bo skuhal Enes, Borut & company pa bodo razfurali...  To bo odlično gledana prireditev! Pa tudi zelo slovensko je, da nas vodi nekdo, ki jih je dobil večkrat po nosu kot pa nekdo, ki jih ni dobil še nikoli.

 

Ne ni, boks ni za barbike... znajo pa barbike odlično z boksarji.

T

Ideja je zanimiva-mislim ti nokavti,pa to,samo ne verjamem,da je to za Barbiko-nima enega moškega organa-jajc.