Faki Čaušević o vseh skrivnostih iz zakulisja - za novo Leo!

Govori .se
18.12.2015 12:56 (Dec 18, 2015)

Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek je za novo Leo povedal prav vse skrivnosti iz zakulisja, ob tem pa tudi priznal, da je zelo pogrešal mamo: "Imam veliko družino, vendar jih je večina v Sloveniji, v Ljubljani in na Jesenicah. Razen mamice, ki pa ima dostop do Planet TV in je gledala finale."

Faki bo del nagrade razdelil med sotekmovalce, preostanek pa bosta z Marušo vložila v posel.

V novi Lei, ki poleg rednih tedenskih astro strani, med katerimi je najbolj priljubljen ljubezenski horoskop, boste lahko brali tudi:

 • o Tomašu Javureku (Gostilna išče šefa), za katerega je navijala vsa Češka, in njegovi babici, ki je bila tokrat prvič v Sloveniji.
 • o Ani Haložan (Miss Universe), ki je staknila hudo poškodbo v Las Vegasu.
 • o Jerneju Tozonu in fantovskih počitnicah, ki bi se zaradi plazu kaj lahko končale tudi tragično.
 • o Daši Podržaj, ki je praznično razpoložena. Največ daril je seveda namenjenih sinu Krisu.
 • o vročih govoricah z britanskega dvora. Ima princ Harry res skrito

Tjaša Železnik – kot mama samohranilka bo s hčerko za praznike! V novi Lei!

Govori .se
10.12.2015 12:52 (Dec 10, 2015)

»Decembra bova praznovali tako, da se bova predvsem veliko družili, pekli bova piškote, obiskali sorodnike, ogledali si bova nekaj predstav v Lutkovnem gledališču, družili se bova z njenimi prijateljčki,« je za novo Leo povedala Tjaša Železnik, ki po razhodu s partnerjem sama skrbi za dveinpolletno hčerko. Pomagajo ji starši.

Nova Lea piše tudi:

 • Niko Žižek (Kmetija: Nov začetek): »Maja me je omejevala«, za Leo je spregovoril o dramatičnem koncu ljubezni z Majo.
 • Jasna Kuljaj: Varnost je pomembnejša od ljubezni!
 • Blaž Švab bi več potoval z dekletom. Nova Lea razkriva: je zaljubljen ali samski?
 • Tomaž Jeraj je bil skupaj s hčerko udeležen v nesreči, pri kateri je zdrsnil s ceste.
 • Katarina Čas je prevzela vlogo žene. Je Lado ljubosumen?

Nova Lea, ki prinaša tudi priljubljene astro vsebine, že na prodajnih mestih po Sloveniji.

Špela Grošelj dokončno opravila s kilogrami, piše nova Lea

Govori .se
11.11.2015 17:01 (Nov 11, 2015)

"Opazno se bom zredila samo takrat, ko zanosim, takrat, verjemite, na dieto ne nameravam niti pomisliti," je za novo Leo med drugim povedala Špela Grošelj, ki je imela še leta 2010 skoraj 15 kilogramov več kot danes.

V novi Lei, ki je tudi tokrat bogatejša za nagradno križanko in ljubezenski horoskop, podarja pa tudi dva albuma Jana Plestenjaka 'Dvigni krila', boste lahko brali naslednje izpovedi naših in tujih znanih:

 • Maja Martinec (Kmetija: Nov začetek) je čustveno povsem na tleh. Prepričana je, da so izkoristili njen čustveni zlom pred kamerami.
 • Vse o poljubu Ane Marie Mitić in Jana Plestenjaka pred kamerami. Je prva ženska, ki jo je poljubil v javnosti.
 • Slavko Ivančič po hudi prometni nesreči znova hodi in govori.
 • Ana Klašnja je srečna nosečka. Dojenček pride spomladi.
 • 5 pravil za srečen zakon na primeru Jennifer Aniston.

Nova Lea že na prodajnih mestih po Sloveniji.

Tanja Žagar iskreno o ljubezenski odnosih za novo Leo

Govori .se
04.11.2015 18:48 (Nov 04, 2015)

»Ljubezen zame ne pomeni postavljanja kakršnihkoli omejitev partnerju, želje po tem, da ga spremeniš, preverjaš njegove ali njene žepe in telefone ...« je med drugi iskreno o partnerstvu povedala Tanja Žagar za revijo Lea.

novi Lei boste lahko brali tudi:

 • Ajda Smrekar in Primož Forte (Ena žlahtna štorija) razmišljata o poroki
 • Janez Janša pričakuje drugega vnuka. Spet bo dedek!
 • Teja Perjet in Jani Jugović tarnata zaradi neprespanih noči. Prvi tedni s Sio so bili res naporni.
 • Domen in Vid Valič žalujeta za dedkom, legendarnim igralcem.
 • Tatjana Blatnik je prava slovenska princesa. Poročena je z grškim princem.

Nova Lea, ki prihaja obogatena s priljubljenimi Astro stranmi, horoskopi in nagradnokrižanko, že na prodajnih mestih po Sloveniji!

Lea vabi na dobrodelno akcijo Veselo jabolko!

Govori .se
29.10.2015 19:37 (Oct 29, 2015)

Uredništvo revije Lea, z urednico Anjo Kontrec, vabi na dobrodelno akcijo Veselo jabolko. Za lepšo prihodnost naših otrok se bomo skupaj družili s številnimi znanimi osebnostmi.

KDAJ?

Sobota, 7. november 2015

KJE?

Sejem Narava-zdravje, Gospodarsko razstavišče Ljubljana

KAJ?

Slavni pomagajo otrokom – prodaja jabolk (1 jabolko za 1EUR),

ZAKAJ?

Izkupiček gre v dobrodelne namene. Ob dogodku se bodo zbirala tudi prostovoljna sredstva. Vsa zbrana sredstva bomo namenili grosupeljskemu društvu "Hiša zavetja Palčica". Ob dogodku se bodo zbirala tudi prostovoljna sredstva, zato bodo veseli kakršnegakoli prispevka. Predvsem so dobrodošli izdelki iz področja prehrane, kozmetike in oblačil.

KDO VSE?

Z nami bodo ...

 • Damjan Murko
 • Kataya
 • Alenka Gotar&Anže Šuštar z ansamblom
 • Žiga Lakner (talenti)
 • Tadeja Brankovič Likozar (biatlonka)
 • Laura Škvorc (Miss earth 2015)

Prisrčno vabljeni!

Klemen Janežič (Usodno vino) se navdušuje nad starejšimi dekleti!

Govori .se
29.10.2015 19:36 (Oct 29, 2015)

"Moj deda je imel zelo lep odnos do žensk, moj oče ga ima, jaz tudi dam veliko na to in potrudil se bom, da bom ta odnos prenesel na svojega sina," je Klemen Janežič, ki ga poznamo iz priljubljene serije Usodno vino povedal za novo Leo.

Poleg tega, da boste v novi Lei lahko brali tem, da je Klemen nadvse romantičen moški, ki se navdušuje tudi nad starejšimi dekleti, so mesto v njej našle tudi naslednje zgodbe:

 • Ivona Pavlovič, ki se je zredila za 10 kilogramov, je nehote sprožila govorice o nosečnosti.
 • Jalen, sin Jureta Koširja, je pred dnevi dopolnil osem let. Pri Koširjevih so to tudi proslavili.
 • Daša Podržaj zaradi sina ostaja z bivšim možem v dobrih odnosih.
 • Steffi Graf in Andre Agassi sta srečno poročena že 14 let.
 • Borut Veselko je v ljubezni razposajen. Kaj točno smo s tem mislili, pa si preberite v novi Lei.

Nova Lea že na prodajnih mestih po Sloveniji!

Ste prepričani, da na stranišču sedite pravilno?

Govori .se
22.10.2015 15:08 (Oct 22, 2015)


Ste vedeli, da so ljudje vse do poznega 18. stoletja enostavno kakali čepe? Vse kaže, da naše male lične keramične straniščne školjke le niso bile od nekdaj z nami. Pa ste se kdaj vprašali tudi, če si s sedenjem na naših razkošnih straniščnih prestolih ne delamo morda le slabo uslugo?

Izraelski zdravnik Dov Sikirov se je njega dni vprašal prav to in se nato odločil, da z manjšim eksperimentom preveri, kaj se dogaja, ko ljudje različno opravljajo svojo potrebo.

Naprosil je 28 prostovoljcev, da so veliko potrebo opravili v treh različnih položajih: sedeč na straniščni školjki, napol čepe na manjšem stranišču in čepe kot na prostem. Meritve časa opravljanja potrebe so pokazali, da je čepenje v povprečju trajalo 50 sekund, večina poskusnih oseb pa je položaj ocenila kot tistega, v katerem so lahko blato popolnoma iztrebili. Po drugi strani pa je sedenje zahtevalo največ časa, povprečno kar 130 sekund, prostovoljcem pa se je tudi zdelo, da v tem položaju iztrebljanje ni bilo zares učinkov

Borghesia na prvem samostojnem ljubljanskem koncertu

Govori .se
22.10.2015 15:04 (Oct 22, 2015)

Obeta se prvi samostojni ljubljanski koncert kultne elektronske alter-rock zasedbe po izdaji povratniškega albuma in reformaciji koncertne zasedbe Borghesia!

BORGHESIA, ki je v osemdesetih pomagala definirati žanr EBM (Electronic Body Music), je lansko leto izdala nov album »And Man Created God«, osvežena zasedba pa se je formirala okoli ustanovnih članov Daria Seravala in Alda Ivančiča. Prenovljena Borghesia bo na koncertu predstavila tako material iz novega albuma, kot tudi izbor iz kultnega repertoarja 80-ih let.

Posebna pozornost velja tudi posebnim gostom tega večera. TROBECOVE KRUŠNE PEĆI so prav tako kultni veterani iz Zagreba, avantgardni postpunkerji ki so veljali za najbolj varovano skrivnost zagrebške underground scene na prehodu iz osemdesetihih v devetdeseta. To bo njihov prvi ljubljanski nastop po nedavni reaktivaciji.

Borghesia je kultna elektronska alter-rock zasedba, ki je bila nastala daljnega leta 1982 v Ljubljani iz alternativne gledališke skupine FV-112/15.

Podarjamo vstopnice za gledališko predstavo Priznam

Govori .se
22.10.2015 15:00 (Oct 22, 2015)

Priznane igralke Marijana Brecelj, Zvezdana Mlakar, Tina Gorenjak, Aleksandra Balmazović in Maja Martina Merljak so avtorice predstave Priznam, ki bo premiero doživela 30. oktobra v Veliki dvorani Union v Ljubljani.

Pet odličnih igralk bo skupaj z gledalci znova podoživelo pretekli čas, obdobje zadnjih 25 let, ki je zaznamovalo Slovenijo in njihova življenja. Igralke v različnih časovnih odlomkih projicirajo lastne ter hkrati obče strahove, želje, nestrinjanja, nemoči, uspehe, izgube ... Vse to na način, ki ga razume prav vsak posameznik in se v njem tudi prepozna.

Ne prezrite komedije življenja, ki vas ne bo pustila ravnodušne in vas bo hkrati ponesla v povsem jasno prihodnost.

"Gre za avtorsko predstavo, kot je v Sloveniji še ni bilo. Je iskrena predstava o Slovencu; o meni, o tebi, o vseh, ki Sloveniji rečejo moj dom. O vsem, kar smo preživeli do danes, in kako je vse to izoblikovalo našo skupno identiteto. In četudi morda jaz (ali kdo drug še mlajšegeneracije) določenih obdobij ni

Nasveti kraljice slaščic Erike Jerkič

Govori .se
22.10.2015 14:56 (Oct 22, 2015)

Tisti, ki jo poznajo, ji pravijo kraljica slaščic. Drugi smo jo prvič spoznali, ko se je s 15 sostanovalci pridružila enemu izmed najbolj priljubljenih resničnostnih šovov pri nas, Gostilna išče šefa. V slogu njene ljubezni do kulinaričnih mojstrovin z izdatno mero sladkorja je nastal tudi recept, ki ga je le trenutke pred vstopom v šov opisala za našo revijo.

Kot pravi zgovorna 23-letnica, so ji slaščice iz beljaka od nekdaj pri srcu, omenjeni recept za beljakove posodice pa še toliko bolj, saj je pravzaprav popolna kombinacija za prihajajoče hladne jesenske dni. Tradicionalnost okusa sladkega beljaka je v njem združena z lahkotnim domačim sladoledom in pirejem iz svežih gozdnih sadežev.

beri dalje

Ekipa filma Utrip ljubezni obiskala slovensko obalo

Govori .se
19.10.2015 14:41 (Oct 19, 2015)

V soboto popoldan je ekipa filma Utrip ljubezni obiskala tudi Koper. Najprej so se predstavili na glavnem odru Planet Tuš Festa, sledilo je druženje z oboževalci v preddverju Cineplexxa Koper ter težko pričakovan ogled filma.

Cineplexx Koper jeobiskala ekipa slovenskega mladinskega celovečernega hip hop filma Utrip ljubezni, režiser Boris Petkovič, igralca Zlatan Čordić Zlatko in Matic Klemenc.

Najprej so se predstavili na glavnem odru Planet Tuš Festa, kjer sta se v rap bitki pomerila domačin Andrej Bučar – Drill ter Matic, nosilec ene izmed vlog v filmu.

Publiko so pred ogledom filma v freestyle ritmih ogreli plesalci Šole za nastopanje Bast.

fotogalerija

Naše srebrne fante smo pričakali na Brniku!

Govori .se
19.10.2015 14:38 (Oct 19, 2015)

Slovenski odbojkarji, ki so nas na evropskem prvenstvu v Bolgariji razveselili s srebrno medaljo, smo danes v dopoldanskih urah pričakali na letališču Brnik. Fantje so se v domovino vrnili veseli in ponosni na uspeh, o katerem smo pred njihovim odhodom lahko sanjali le v najbolj divjih sanjah. S svojo nadvse žlahtno medaljo pa niso osupnili le sebe in slovensko javnost, temveč tudi celotno odbojkarsko Evropo.

več fotografij

Cristiano Ronaldo je skrben očka

Govori .se
19.10.2015 14:29 (Oct 19, 2015)

Nogometaš Cristiano Ronaldo (30) je sicer polno zaposlen. Eden od najboljših nogometašev vseh časov je med najpomembnejšimi členi svojega kluba Real Madrida, poleg tega pa je še uspešen poslovnež. Trenutno osvaja trg z linijo svojega spodnjega perila, moški pa se lahko tudi pohvalijo, da nosijo čevlje s podpisom slavnega nogometaša. Vseeno pa vedno najde čas za sina Cristiana mlajšega, in kadar le lahko, ga pelje v šolo in tudi gre iskat. Verjetno na veliko veselje mamic.

Alenka Zagorc (Gostilna išče šefa): Mož doživel hudo prometno nesrečo

Govori .se
19.10.2015 14:27 (Oct 19, 2015)

Na uredništvu nam je k srcu prirasla 44-letnica z Brezovice. Njena umirjena narava, razumljivost in dobrosrčnost so se pokazale že v oddaji Gostilna išče šefa, podobo s televizije pa je potrdila tudi realna slika, ko smo Alenko pretekli teden obiskali na njenem domu v Brezovici.

Alenka, ki je sicer tako po poklicu kot po duši kuharica, si hišo deli z moževimi starši in svakom. "V tej hiši živimo 18 let in pol, odkar sva se z Alešem poročila. Imam dva sinova, Uroša in Martina, vendar zdaj z nami živi samo še mlajši sin Martin, ki obiskuje srednjo šolo," nam je povedala Alenka in dodala, da je 24-letni Uroš svoj dom že našel v Dragomerju, kamor se nameravajo ob koncu letošnjega leta preseliti tudi sami. "V hiši, kjer so doma moji starši, si stanovanje urejamo že zadnjih devet let. Prenova se je zavlekla, ker je imel moj mož prometno nesrečo, zaradi katere je sedem let ostal na bolniškem," nam je povedala Alenka in dodala, da ga je na poti iz službe zbil avto, v prometni nesreči pa so s

Tina Zajc: “Morda sem imela poporodno depresijo”

Govori .se
07.10.2015 15:00 (Oct 07, 2015)

Pred 12 leti je Tina Zajc nosila krono najlepše Slovenke. Danes inženirka geologije živi za svojo družino, moža Tilna in hčerko Luno. Skupni trenutki so ji, odkar je postala mamica, še toliko bolj dragoceni, saj se zaveda, da hitro minejo in da se njena hčerka spreminja iz dneva v dan.

Pred kratkim ste na svojem FB-profilu pokazali nekaj čudovitih slikic svoje družine. Kako gledate na javno izpostavljanje otrok? Vas je kdaj strah, da bi prišlo do zlorabe fotografij vaše hčerke?

Opažam, da veliko ljudi objavlja slike otrok brez razmisleka ali pa so morda neprimerne. Z možem se vedno skupaj pogovoriva o objavi in zelo skrbno izbereva tiste redke Lunine fotografije, ki jih objaviva na spletu.

Sami ste bili precej v medijih že takrat, ko ste osvojili naziv miss Slovenije leta 2003. Vam je bilo to kdaj v breme?

Mislim, da se ne bi prijavila na miss Slovenije, če bi me motila pozornost. Čeprav zdaj opravljam drugačen poklic, stran od medijskega prostora, sem še vedno oseba, ki ji prija poz

Ilka Štuhec: Privarčuje vsak evro

Govori .se
07.10.2015 14:57 (Oct 07, 2015)

Naša alpska smučarka Ilka Štuhec se že od poletja pripravlja na smučarsko sezono. Na proge se bo podala z novimi cilji in novim izzivom naproti. Ilka bo vse moči usmerila v doseganje najboljših mest.

Po lanski sezoni si je Ilka nekoliko oddahnila, a časa za počitek ni bilo veliko. Že maja je namreč začela priprave na novo sezono. "Priprave res že potekajo od maja. Zdaj, po smučarskem treningu na južni polobli, me čakata zajeten blok kondicijskih treningov in pozneje spet smučanje. Še malo, pa bo šlo zares," nam zaupa. To leto bo za alpsko smučarko še posebno naporno, saj bo za večino stvari morala poskrbeti kar sama. "Pravzaprav do zdaj od reprezentance za priprave na novo sezono nisem dobila ničesar. Programa za trening oziroma pripravo na hitre discipline ni bilo, zato sem bila prisiljena za vse poskrbeti sama. Kondicijsko pripravo pa tako in tako že nekaj let delam v svoji režiji. Vse drugo, smučarski treningi, organizacija in finance, so pa 'na novo'. Kot je že v navadi, levji de

Jennifer Lopez: Hiša za zabavo

Govori .se
07.10.2015 14:55 (Oct 07, 2015)

Ko pride Jennifer Lopez domov v svojo prestižno hišo v Los Angelesu, bolj natančno na Hidden Hillsu, ima dve možnosti. Lahko gre desno v stanovanjski del ali pa levo v krilo hiše, ki je namenjeno zabavam.

Hiša je namreč narejena tako, da lahko v njej živiš mirno družinsko življenje ali pa se divje zabavaš. Ima nekaj dnevnih sob in seveda glavno spalnico s svojo kopalnico in izhodom na balkon. K spalnici spada tudi velika garderobna soba, ki je dolga kar neverjetnih 10 metrov. Hiša ima še zunanji bivalni del ozirom nekakšno verando. Po drugi strani je krilo za zabave pravi raj za pevce, igralce in plesalce. Ima namreč profesionalni snemalni studio, plesni studio in kinodvorano za 20 oseb. Vse skupaj je v hiši 9 spalnic, 13 kopalnic in 8 kaminov.

več..

Regino je globoko prizadela bratova smrt, piše nova Lea

Govori .se
07.10.2015 14:53 (Oct 07, 2015)

»Očeta sem izgubila prej in sem se prej pobrala. Pri bratu pa je žalost trajala in trajala, čeprav sem bila že odrasla,« se je reviji Lea izpovedala Regina.

V novi Lei boste lahko brali tudi o izseljeni tekmovalki aktualnega šova Kmetije Špeli, ki se je vrnila domov k bolnemu očetu. Saša Pavlin Stošić (Usodno vino) je spregovorila o čustvih, ki ji delajo težave. Med naslovne zgodbe je prišel tudi Murko s svojim dvojnim družinskim praznovanjem, pa Tanja Ribič, ki se kot prava superženska upa kopati tudi oktobra v morju, in nenazadnje o Timu Koresu, ki si je privoščil robinzonske počitnice. Ah, ja, pa še vedno je samski!

Lea, ki vam vsak teden postreže tudi z novimi astro napovedmi, ljubezenskim horoskopom, nagradno križanko in drugimi zanimivimi temami, pod drobnogled tokrat jemlje tudi temo: Kako svoje otroke spodbuditi k učenju?

Nova Lea – že na prodajnih mestih po Sloveniji!

Ana Dolinar & Ranko Babić: Z 'zaljubljencema' na snemanju

Govori .se
07.10.2015 14:51 (Oct 07, 2015)

Če bi bila Eli in Ibro par tudi v resničnem življenju in ne samo v priljubljeni seriji Enažlahtna štorija, bi si ju zaradi njune simpatične komičnosti v svoji družbi želel marsikdo. Lea se je tokrat sestala prav z njima, ko je dober mesec po začetku predvajanja druge sezone serije pokukala za kamere dogajanja in se prepričala, ali sta Ana Dolinar in Ranko Babić tudi v resničnosti takšna, kot smo ju spoznali na briškem Grediču.

A na je v rokah držala šop papirja, na katerem so bili zapisani nadaljnji koraki poteka ene izmed najbolj zanimivih zgodb na naši televiziji. Smejala sta se, kot bi se poznala že najmanj desetletje. Šale, fore in poglede, ki sta jih razumela samo onadva, sta, nasprotno, razvila v zadnjem letu, saj sta se, kot pravita, spoznala šele na prvi avdiciji. "Ko sem prišla na avdicijo, nisem vedela, kdo je Ranko Babić," nam je povedala Ana, medtem ko ima Ranko na dogodek drugačne spomine. "Jaz sem vedel, kdo je Ana Dolinar. Vedel sem, da je bila Skočirjeva punca, Okorno

Dvojno praznovanje Damjana Murka

Govori .se
01.10.2015 14:57 (Oct 01, 2015)

Damjan Murko je pripravil posebno zabavo za sinov tretji in ženin štirideseti rojstni dan. Dogajanje je potekalo na idilični lokaciji turistične kmetije Goričan v Zgornji Polskavi, kjer so postregli z vrhunsko kulinariko.

Seveda je Damjan svoja dva največja zaklada, kot jima sam pravi presenetil še z odlično glasbo Dua Rocco, s pevcem Damianom Rojem, največje presenečene za vse pa je bil Dejan iz skupine Poskočni muzikanti, ki je malemu Tiarju zapel njegovo najljubšo pesmico, Adijo madam.

Ko je mali Tiar slišal prve takte pesmi, je takoj v roke vzel kitaro in navdušeno spremljal Dejana. Mladi očka Damjan pa je v šali dejal, da se naj kar drži kitare, da ne bo pel tako kot njegov ati. Sicer pa je bilo dvojno praznovanje v znamenju risanih junakov Minionov. Baloni iz prodajalne v Mariboru, Moj dan, kjer imajo vse za zabavo, ter kar dve torti, za malega junaka seveda Minion, za Majo pa nadstropna torta z rožicami in z njenim najljubšim okusom iz slaščičarne Studio Kocake iz Ponikve.

Pra

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj