Članek
Martin Krpan
Objavljeno Feb 07, 2014

Berem na Planet Siol zanimivo izjavo glavne tržne inšpektorice Andrejke Grlić, da bomo govorili o sivi ekonomiji, dokler bo Martin Krpan v čitankah za OŠ in je tam predstavljen kot junak, v resnici je davčni utajevalec sem se začel smejati. Najlepeša pravljica za mojega sina, s katero sem  preizkušal nadebudneža, mojega malčka nekoč, da sem preverjal ali me posluša ali ve vsebini in včasih je hudoval, če sem malo po svoje povedal..., ko so bile pravljice glavna tema pred spanjem. 

Porazno, ni kaj..to je tako, kot, da bi Pepelka bila srečnica, ki je zadela na Euro J.pot...hahahaha.

Zanimivo pa je, da je pred volitvami neki strankarski kandiat spraševal podjetnike (uspešne), če jim je uspelo narediti kakšen obvoz in odgovori so bili različni, odvisni od vesti, poštenja. Tako je pač to, Pustite otroke pri miru, F.Levstika in Marina Krpana in inšpektorji, delajte svoje delo, predvsem po bankah in javni upravi!!!!!!

Mešati jabolka z hruškami, Bog pomagaj Sloveniji!. Vsa čast Martinu Krpanu, bil je "faca" !

lep primer je tukaj:

Jaz pa mislim, da bodo uradniki morali enkrat končno ugotoviti, da so naš servis in ne rabelj. Da morajo podpirati, da bo gospodarstvo teklo kot naoljen stroj, ne pa igrati policaje. Če ne bodo to hitro "ugotovili", bodo tudi sami brez plač. Kmalu. Verjamem, da nihče ne verjame. Ampak brez skrbi, se bo zgodilo. :(