Članek
Arhitekturni biro
Objavljeno Jan 16, 2020

Arhitekturni biro je zelo priljubljena tematika za vse tiste, ki se ukvarjajo z iskanjem kvalitetnega arhitekta, notranjega oblikovalca oziroma iščejo specialista s področja arhitekture. Nič naj vas ne skrbi, saj imamo po celotni Sloveniji vrhunske specialiste s področja arhitekture in oblikovanja. Le nekaj časa si morate vzeti in pregledati podatke o posameznih arhitekturnih birojih, ki zaposlujejo specialiste.


				arhitekturni biro

To lahko najlažje storite tako, da vtipkate v internetni iskalnik željeno storitev in kraj kjer živite oziroma je najbližji vašemu domu. Kraj je pomemben zato, ker je arhitektu oziroma oblikovalcu pomembno, da si pride vaše prostore ali objekt resnično ogledati in fotografirati. Tako lahko najlažje oblikuje načrte in sledi poteku delanja. V kolikor pa je oddaljenost velika je malo verjetno, da bo prišel na ogled tako pogosto, kot bi sicer.

Mi vam bomo v nadaljevanju tokratnega članka predstavili arhitekturni biro, ki se nahaja v Celju. Znan je pod imenom Studio List. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem še posebej tisti, ki ste trenutno v fazi iskanja pravega arhitekta ali oblikovalca.

Zanesljivost, odgovornost, izkušenost, znanje in usposobljenost so ene izmed ključnih lastnosti vseh zaposlenih v Arhitekturnem biroju Studio List. Njihova ekipa ima že več kot 25 let delovnih izkušenj. Za seboj imajo izvedenih že več kot 1000 projektov. Na podlagi izkušenj so si pridobili velik spekter kompetenc, ki jim omogočajo opravljanje najzahtevnejših del v dogovorjenem roku in znotraj dogovorjenega finančnega okvirja. Znani so tudi po svojem hitrem in kakovostnem načrtovanju. Pohvalijo se lahko z dolgoročnim sodelovanjem z okoli 73 % naročnikov. Leta 2017 pa so na podlagi priporočil obstoječih naročnikov dobili dodatnih 63 % naročil.

Zavedajo se, da je njihova glavna naloga izvedba projekta, ki bo skladen s pričakovanji naročnika in s pravili stroke. Po tem, ko vidijo, kako zahtevna bo izvedba projekta, določijo ustrezno usposobljene strokovnjake. Slednji bodo najlažje in najhitreje načrtovali, vodili in učinkovito spremljali izvajanje projekta.

V podjetju Studio List niso samo specialisti za načrtovanje bivalnih prostorov, ampak tudi za proizvodne prostore. Planiranje proizvodnje omogoča dolgoročno pozitivne posledice, ki so najpogosteje povezane z večjim dobičkom in z večjim zadovoljstvom med zaposlenimi. Dobro načrtovana proizvodnja je tudi dosti bolj varna, kar pomeni, da je manj možnosti za pojav nesreč pri delu. Njihovo delo pri planiranju proizvodnje poteka tako, da umestijo v prostor (v skladu s standardi in drugimi produktivnimi delovnimi procesi) stroje, tehnološka orodja in opremo ter proizvodno linijo.

Napak pri delu ne odobravajo in so za njih nedopustne. Povzročijo namreč lahko nepopravljivo škodo in dodatne ter večje stroške.

Ali ste vedeli, da v arhitekturnem biroju v Celju razmišljajo drugače, kot v večini ostalih birojev po Sloveniji? To pomeni, da njihovo načrtovanje stavb poteka od znotraj navzven (od posamezne sobe, pisarne ali drugega prostora navzven). Med tem ko večina ostalih arhitektov načrtuje stavbe od zunaj. Najprej razdelijo strukturirane vprašalnike za zaposlene, si ogledajo trenutno obstoječe stanje prostorov in uporabijo sodobno tehnologijo za analiziranje in nadaljnjo sprejemanje odločitev za načrtovanje čim bolj učinkovitih in prijetnih delovnih prostorov. Dejstvo je, da si čisto vsak človek želi imeti urejen in lep prostor. To bo namreč vplivalo na počutje in produktivnost pri delu.

Produktivnost posameznikov je izredno pomembna za uspešno delovanje podjetja. Obstaja nekaj ključnih dejavnikov, ki lahko vplivajo na večjo učinkovitost. To so razsvetljava in temperatura v prostoru, urejenost delovnega mesta, moderna tehnologija in pripomočki, razporeditev delovnih mest, odnosi med sodelavci, karakterne značilnosti med zaposlenimi in konec koncev tudi razpoloženje vsakega posameznika.


				arhitekturni biro

 Za pomoč pri urejanju delovnega ali bivalnega okolja lahko pokličete ali pišete v podjetje Studio list, kjer vam bodo izkušeni celjski arhitekti in notranji oblikovalci svetovali pri opremljanju in postavitvi pohištva. Zagotovite sebi in svojim sodelavcem čim boljše delovne pogoje in s tem povečajte produktivnost.