Članek
Etnobotanika
Objavljeno Jan 19, 2022

Etnobotanika je spletna trgovina, kjer lahko naročite številne naravne izdelke. V Sloveniji so vodilno podjetje za 100 % naravno barvanje in nego las. Prisotni so v ekoloških trgovinah in tudi frizerskih salonih. Poslovne partnerje izbirajo po načelu etične in pravične trgovine. Z redno prisotnostjo na poljih pa skrbijo za kvaliteto in svežino rastlin. Tekom pridelave spoštujejo naravo in tudi ljudi, ki so prisotni v tem procesu.

Večina njihovih strank je žensk, ki razumejo, da so le zdravi lasje in lasišče predpogoj za lepe lase. V primerjavi z nekaterimi drugimi ponudniki na trgu, vam v omenjenem podjetju Etnobotanika ne nudijo vnaprej pripravljenih mešanic rastlin za vaše lase, ampak individualno formulirane rastline po meri vaših las in trenutnih želja.

100% naravni in ekološki produkti za lase in kožo

Na uradni spletni strani etnobotanika.eu lahko pod kategorijo izdelki poiščete različne produkte, ki so namenjeni negi kože ali las. Poleg tega prodajajo tudi različne pripomočke ali komplete negovalnih izdelkov. Za vse vas ponujajo nespremenjene in originalne staroselske recepture izdelkov. S tem namreč prispevajo k ohranjanju kulturne dediščine za naslednje rodove, obenem pa z nakupom pomagajo tamkajšnjim prebivalcem. Njihov način je »način pravične trgovine«, s katerim prispevajo k bolj dostojnemu preživetju. Vse sestavine, ki jih uporabljajo pri izdelavi izdelkov so kontrolirane in avtohtone. Vsi tisti, ki so udeleženi v procesu izdelka, so pravično plačani za svoje delo. Poleg tega sam proces proizvodnje ne izkorišča živali ali pa naravnih resursov. Tako lahko dejansko pišemo o etični trgovini, ki ponuja garancijo kvalitete. Predpogoj za njihove izdelke je certifikat za ekološko vzgojo rastlin. Naravne barve za lase in še ostala negovala te znamke imajo 100 % sestavin naravnega izvora.

Ne spreglejte pa tudi članka šamponi proti izpadanju las.

Nazadnje naj še zapišemo, da v Etnobotaniki ne morejo obljubiti najnižjih cen, lahko pa vam obljubijo najvišjo možnost kakovosti rastlinskih pigmentov in garancijo, da bodo vaši lasje po uporabi naravnih izdelkov omenjene blagovne znamke - živi, sijoči in zdravi.