Članek
Kje so tvoje sanje?
Objavljeno Feb 22, 2016
Še vedno sanjaš, da boš nekoč uspešen in ti bo uspel veliki met? Koliko časa že? 

Če hočeš biti uspešen, se moraš najprej “zbuditi” in začeti planirati. Uspeh se ne zgodi čez noč, uspeh se ne zgodi  po naključju, uspeh se zgodi samo, če ga planiraš! 

Če pošljemo sporočilo svojemu prijatelju, mu ne pošljemo naključno izbranih neurejenih črk ali nametanih besed iz slovarja. To bi bila zelo slaba komunikacija. In rezultat še slabši… Prijatelj potrebuje jasno sporočilo! 
Če hočeš priti do rezultata, se moraš najprej soočiti s svojimi željami in tudi strahovi, ki se ob tem pojavijo! Želim si to in to – pa si res želiš ali samo upaš, da mogoče, nekako in po nekem naključju pride do tega, da bi se mogoče pa res manifestiralo? Če nekaj želiš, si zapiši na papir in naredi plan. Bodi jasen v svojem formuliranju. To so tvoja navodila za tebe, tvoj notranji jaz in za vesolje!

Spomni se, da si kot otrok vedno vse dobil. Ko si se navdušil nad nečem, si takoj povedal svojim staršem in ljudem okoli sebe. Npr. novo kolo. Starši te na začetku niso jemali resno, vendar nisi obupal. Vsakič, ko sta z mamo ali očetom šla mimo trgovine s kolesom, si zopet pokazal: “Takšno kolo hočem mami, takšnega bi jaz imel oči!” Zbiral si slike kolesa, risal si ga z barvicami,…, sanjal si svoje sanje!

Jasna namera, neustavljiva vztrajnost, neodstopanje od odločitve, so potem dali rezultat v obliki darila za rojstni dan, presenečenja od Dedka Mraza ali Miklavža ali pa starih staršev in naša manifestacija je bila pred nami. 

Potem pa, ko smo postajali starejši, so nas naučili – ne moreš imeti vsega v življenju, bodi skromen, kdor z malim zadovoljen ni…. (ima vse kar si poželi.) In mi smo to sprejeli in je bilo konec naših sanj, konec naših manifestacij.
Čas je, da se zopet spomnimo, da je vse mogoče, da imamo pravico sanjati in da imamo pravico dobiti rezultate svojih sanj!

Obdajmo se z ljudmi, ki še vedno verjamejo, ki še niso pozabili vznemirljivost otroških sanj, prebirajmo “sanjske knjige” in se oborožimo s sanjskimi prijatelji, osebnimi trenerji, ljudmi, ki verjamejo, ki verjamejo v nas in nas podpirajo in po potrebi porinejo naprej. Danes je nov dan in sanje so dovoljene. In ne pozabi – izogibaj se ljudi, ki te hočejo zbuditi, prizemljiti in prepričati, da je sedaj čas za realno življenje.  

Realno življenje je samo tisto, ki si ga sam realiziram. Nekoč sem že bil kreator in čas je, da se spet prebudim in sanjam svoje sanje!