Članek
Koliko denarja, sreče, ljubezni preneseš?
Objavljeno Feb 24, 2016

V življenju preneseš samo toliko ljubezni, sreče in denarja, kolikor jih  imaš v tem trenutku! Seveda bo vsakdo rekel, kar potestiraj me, da prenesem več vsega, vendar če tega v tem trenutku nimaš, ga ne preneseš. To je princip! 

Če pogledamo na primeru denarja. Mesečno dobiš nekako konstantno enako količino denarja. In če nenadoma dobiš npr. nekaj 100 Eur nepričakovanega priliva se potem zgodi, da dobiš tudi “nepričakovano” položnico. In potem naš ego najde razlago: še dobro, da sem dobil/a ta denar, da sem lahko plačal/a to položnico. Vendar ta denar ni bil namenjen za nek nepredviden dogodek, ki smo ga dejansko podzavestno sami zmanifestirali. Naš ego ne prenese več, ne prenese spremembe in zato sami sebe podzavestno blokiramo. Ne pravim, da si to želimo ali naredimo zavestno, da ne bo pomote.

Kakšna je pot ven iz tega. Prvi korak je, da zamenjamo in ojačamo svojo energijo. Močnejša kot je naša energija, močnejši kot so naši notranji organi, več energije in s tem ljubezni, sreče, denarja, zdravja prenesemo. Vzporedno s tem pa moramo spremeniti svoj pogled na življenje in pretentati svoj ego. Ego nas poskuša obvarovati pred poškodbo in nevarnostmi, na isti način pa nas “obvaruje” pred pozitivnimi spremembami, ki jih ne pozna in jim ne zaupa. Zato je sprememba tako težavna, oziroma najtežji je začetek – od odločitve, da se bomo spremenili do prvih korakov. 

Če želimo nekaj spremeniti v svojem življenju, je najbolj pomembno, da ujamemo moment, da zajahamo val energije, ki nas ponese čez začetne prepreke. Ta val je lahko pogovor z nekom, delavnica, seminar, nova knjiga. In zelo zelo zelo zelo pomembno je, da takoooooj sledimo svoji intuiciji in gremo v AKCIJO. V kolikor premlevamo, razmišljamo, racionaliziramo, se izgubi energija momenta in večinoma ostanemo “pametni” na istem nivoju, praktično pa se nič ne zgodi.

Želim ti, da najdeš val spremembe in se nanj zavihtiš, ga zajahaš in se odpelješ novim dogodivščinam in novemu življenju naproti!