Članek
COVID-19: ZDA ne bo sodelovala v programu cepljenja WHO - Trump ima načrt Warp Speed- Moderna
Objavljeno Apr 30, 2020

ZDA ne bo sodelovala v programu cepljenja Svetovne zdravstvene organizacije

* * *

Zakaj je cepivo za koronavirus nesmisel?

Mag. Karin Rižner: https://czb8.wordpress.com/2020/04/27/nas-bo-odresilo-cepivo-proti-corona-virusu/?fbclid=IwAR3GGltu8W3dzJGUk1REPvySihVG3ypRE06cHOdT_cggrKFj1o3bdBfl78A

* * *

Združene države Amerike  ne bodo sodelovale pri svetovnem prizadevanju s Svetovno zdravstveno organizacijo za razvoj zdravil in cepiva za boj proti koronavirusu SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19.

Tiskovni predstavnik ameriške misije je za Reuters dejal, da ne bo uradnega sodelovanja ZDA v programu, katerega cilj je pospešiti razvoj cepiva in si deliti vire v boju proti virusu. Povedal je: "Veselimo se, da bomo o tej pobudi izvedeli več, v podporo mednarodnemu sodelovanju, da bi čim prej razvili cepivo proti Covid-19."

Odstop države od skupnih mednarodnih prizadevanj zaradi pandemije je sledil napovedi Donalda Trumpa, da bodo ZDA prekinile financiranje Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), potem ko je agencijo Združenih narodov obtožil, da je "prikrila" izbruh koronavirusa iz Kitajske. Organizacijo je napadel, potem ko se je srečal s podobnimi kritikami, potem ko so poročila pokazala, da je več tednov prezrl opozorila o grožnji izbruha s strani njegove administracije.

Globalno pobudo za pospešitev razvoja potencialnega cepiva sta v petek sprožila francoski predsednik Emmanuel Macron in nemška kanclerka Angela Merkel. 

Predsednik Macron je na sestanku dejal, da upa, da se bodo uskladili okoli te skupne pobude tudi Kitajska in ZDA, saj gre za to, da je boj proti Covid-19 skupno človeško dobro in da ne bi smelo biti delitve, da bi zmagali v tej bitki" . " Skupina se je zavezala, da bo drugim državam zagotovila dostop do zdravljenja in cepiv, se zavezala k mednarodnemu partnerstvu in si delila raziskovalna prizadevanja ter sprejemala premišljene skupinske odločitve glede njihovega odziva. Njene obljube so v nasprotju z močno izolaciističnim tonom odziva Trumpove administracije, ki pušča ameriške države in lokalne vlade, da se same brigajo za epidemijo brez dosledne zvezne napore, ko bi se lahko zanašali na globalno podporno mrežo.

Opomba prevajalca:

Gre za spretno uresničevanje glavnega cilja te COVID-19 pandemije, ki je obvezno cepljenje in digitalna identifikcija ID2020 pod vodstvom globalistov, kot je Bill Gates, ki je postal z odstopom ZDA glavni finacer Svetovne zdravstvene organizacije. Kot je splošno znano, vsebujejo cepiva mnoge zdravju škodljive snovi. Odvetnik Robert F. Kennedy je povedal:

Pri testiranju cepiva leta 2012 za koronavirus SARS CoV na živalih je bilo ugotovljeno, da so cepljenje živali razvile močan odziv imunskega sistema , kar je povzročilo pozneje, ko so se živali okužile z dejanskim koronavirusom SARS CoV, smrt cepljenih živali. 

Konec opombe

ZDA je začasno ustavila 400 milijonov USD sredstev za Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO), potem ko je predsednik Donald Trump zatrdil, da je organizacija WHO prevzela kitajske trditve o virusu in da je zdaj treba za to "odgovarjati". Generalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Ghebreyesys je prejšnji teden dejal, da je "zdaj čas, da se združimo proti skupnemu boju" v svojem odgovoru na trditve predsednika Trumpa.

Opomba prevajalca: Generalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesys je bil član teroristične organizacije in bi moral biti obtožen za zločin proti človeštvu v Etiopiji. Na mesto generalnega direktorja WHO je prišel po prijateljevanju z globalistom Bill Gates-om, ki je zdaj glavni financer WHO

https://www.satenaw.com/international-organizations-leadership-recruitment-policies-failed-experiment-dr-tedros-ghebreyesus-candidacy-director-general-position/

https://www.roughestimate.org/roughestimate/the-crimes-of-tedros-adhanom

Konec opombe 

* * *

Tedros Adhanom Ghebreyesys je rekel: "Ko smo razdeljeni, virus izkorišča razpoke med nami." Generalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije je že prej kritiziral predsednika Donalda Trumpa, da je politiziral virus, češ da "zdaj ni čas za kazanje s prsti". Na podlagi proračunov Svetovne zdravstvene organizacije za obdobje 2020–2021 bi lahko predsednikova opustitev ogrozila milijonske dolarje za financiranje cepljenja in terapij za otroško paralizo, tuberkulozo in HIV / AIDS-a, pa tudi programe za bolezni, ki jih je mogoče preprečiti s cepivom, in zatiranje izbruhov bolezni.

Opomba prev.: Resnica je drugačna, kot trdi Tedros Adhanom Ghebreyesys: 

Odvetnik Robert F. Kennedy: Globalna eksplozija paralize je bila posledica pretežno sevov iz cepiv, kar pomeni, da so posledica programa cepljenja Billa Gates-a v sodelovanju s Svetovno zdravstveno organizacijo. Najbolj zastrašujoče epidemije v Kongu, Filipinih in Afganistanu so vse povezane s cepivi Billa Gatesa. Do leta 2018 je bilo ¾ svetovnih primerov paralize zaradi poliovirusov iz cepiv Billa Gates-a. 

* * *
Trump želi cepiva za korona virus čim prej, ne glede na skrbi glede varnosti
 Predsednik Trump želi, da bo cepivo proti koronavirusu široko dostopno do konca leta 2020, čeprav njegovi strokovnjaki za javno zdravje, kot je dr. Anthony Fauci, trdijo, da bo razvoj trajal vsaj leto do 18 mesecev.
* * *

President Trump’s order came as he grew increasingly frustrated with a warning by Dr. Anthony S. Fauci, left, that a vaccine would take at least a year to produce.

Donald Trump in dr. Anthony Fauci (levo)

* * *

WASHINGTON David E Sanger: 29.4. 2020 - Predsednik Trump pritiska svoje zdravstvene uradnike, naj nadaljujejo s programom za pospešen razvoj cepiva proti koronavirusu, ki bi ga bilo mogoče na široko uporabljati do začetka prihodnjega leta, kljub skepticizmu, da bi takšno prizadevanje lahko uspelo, in veliki zaskrbljenosti zaradi posledic za varnost. Bela hiša ni objavila v javnosti novega prizadevanja, imenovanega Operation Warp Speed. Nekateri uradniki se očitno trudijo, da bi predsednik odstopil od načrta in mu pravijo, da bi bilo bolj škodljivo določiti nerazumno kratek rok, ki bi lahko povzročil napačno cepivo kot čakati na tisto cepivo, ki se izkaže za varno in učinkovito.

A potem, ko so za obstoj načrta Operation Warp Speed v sredo prvič poročali na Bloomberg News, je to potrdilo tudi ministrstvo za zdravje in človeške storitve (DHHS). "Operation Warp Speed ​​je očitno še en podaljšek močnega vodstva predsednika Trumpa in nepripravljenosti sprejemati običajne pristope za reševanje krize Covid-19," je dejal Michael Caputo, pomočnik sekretarja za javne zadeve v oddelku. Naročilo g. Trumpa je prišlo, potem ko se je opogumil z opozorili dr. Anthonyja S. Faucija, direktorja Nacionalnega inštituta za alergijo in nalezljive bolezni in drugih strokovnjakov iz skupine za koronavirus, da bi razvoj cepiva potreboval eno leto do 18 mesecev in da bi bil celo ta urnik lahko ambiciozen. Aleksu M. Azarju II, sekretarju za zdravstveno in kadrovsko službo, je povedal, naj pripravi hitrejši program.

Po besedah ​​enega uradnika ta zamisel Trumpa pomeni, da bi se velikim farmacevtskim in biotehnološkim podjetjem odvzela odgovornosti, če bi njihova cepiva povzročila bolezen ali smrt ter vključitev Pentagona v program testiranja. Toda večina vojaških prizadevanj je bila usmerjena v obrambo proti biološkemu orožju, in ne proti virusom, ki se pojavljajo v naravi ali se prenašajo s širjenjem po skupnosti.

(op. prev.: koronavirus očitno ni naraven, temveč manipuliran v laboratoriju   https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543028/profdr-luc-montagnier-covid-19-virus-hivaids-in-mreza-5g  konec opombe)

70 do 100 podjetij, skupin in akademskih ustanov po vsem svetu dela na cepivih, vključno z univerzo Oxford in več projekti na Kitajskem. Toda največ izkušenih proizvajalcev cepiv in strokovnjakov je v ZDA.

Oblikovalci politik in javne podobve Donalda Trumpa poskušajo pod enim imenom združiti vrsto naporov, ki že potekajo. Skoraj takoj, ko se je začel izbruh koronavirusa COVID-19, je biomedicinska uprava za napredne raziskave in razvoj, ki je del oddelka za zdravje in človeške storitve (DHHS), dvema velikima ameriškim podjetjima Johnson & Johnson in Moderna, namenila približno milijardo dolarjev, da pospeši razvoj različnih pristopov k novemu cepivu.

Večina tega denarja je namenjena za raziskave in klinična preskušanja; Moderna se podaja v preizkuse faze 2. Prejšnji teden je Johnson & Johnson, ki upa, da bodo najprimernejša potencialna cepiva narejena najpozneje do prvega tedna septembra, sporočil, da so sklenili pogodbo s podjetjem Emergent BioSolutions v Marylandu, da množično proizvaja svoja cepiva - čeprav so še daleč od pridobitve dovoljenja. Emergency BioSolutions je v bistvu vlada ustvarila pred leti, da bi zagotovila proizvodnjo cepiv v nujnih primerih.

Ni jasno, koliko denarja je uprava pripravljena vložiti za operacijo Warp Speed, niti kako napreduje ta projekt. Aleksa M. Azarja so prosili, naj začne s prizadevanji za razvoj cepiva, toda oddaljil se je Trumpove uprave med spopadi z drugimi uradniki in je zdaj v bolj slabih odnosih s Trumpom. Ta je sredi ponovne volilne kampanje morda zadovoljen z izjavami, da bo cepivo kmalu na voljo. In še preden bo katero cepivo prejelo uradno odobritev, bi ga lahko določili za "uporabo v nujnem primeru", kar pomeni, da bi ga lahko dali zdravstvenim delavcem.

Ko podjetja pravijo, da bo za izdelavo cepiva potrebno vsaj leto do 18 mesecev, po navadi računajo od januarja 2020- ko je Kitajska zagotovila genetsko kodo virusa - in včasih od takrat, ko so podjetja začela delati na razvoju cepiv.  Toda čas ni popolnoma pod njihovim nadzorom. Veliko je odvisno od uspešnosti preskušanj in pregleda, ki ga opravi Uprava za hrano in zdravila (FDA). Večina drugih držav ima podoben postopek. V bolj običajnih časih lahko razvoj cepiva traja več kot desetletje, da pridobi vsa regulativna dovoljenja. (op. prev. Cepivo za SARS koronavirus ni razvito niti po 18 letih). Nekateri uradniki opozarjajo na nevarnost hitenja: Med Fordovo upravo je cepivo proti prašičji gripi povzročilo več deset smrti in škodljive stranske učinke.

Toda Donald Trump ni skrival svoje nestrpnosti do opozoril dr. Anthony Faucija in drugih o tem, kako dolgo traja, da se s kliničnimi preskušanji dokaže varnost in učinkovitost cepiva. Na srečanju s strokovnjaki za farmacijo in biotehnologijo 2. marca, preden se je število smrti zaradi koronavirusa začelo zelo povečevati, je Donald Trump večkrat vprašal, koliko časa bo trajalo, da se vsak izmed vodstvenih delavcev loti proizvodnje. "Torej vi mislite, da bi v naslednjih mesecih lahko dobili cepivo?," je Trump vprašal enega izmed izvršnih direktorjev. Ta je odgovoril: „Da. Pravilno. S fazo 2. " Dr. Fauci je posredoval: "Ne, cepiva ne boste imeli tako kmalu. Cepivo boste morali preizkusiti. " Nato je dodal: " V leto ali letu in pol."  Trump je odgovoril: " Le nekaj ​​mesecev potrebujete, kajne? Mislim, bolj mi je všeč nekaj mesecev, če sem iskren. "

(Sheryl Gay Stolberg je prispevala k poročanju).

* * *

Cepivo za COVID-19 ni potrebno 

Donald Trump: Cepivo ni potrebno, to bo minilo. Morda bodo ponovitve v jeseni ali naslednje leto, ali pa ne. Za nekatere viruse, niso nikoli našli cepiva, a so izginili in se niso več pojavili. Tudi virusi umrejo, tako kot vse drugo. (vir: komentar 1)

 

Dr. Peter Hotez, dekan National School of Tropical Medicine na Baylor College of Medicine, je sodeloval pri razvoju cepiva za SARS. Nekatere cepljene živali so bile bolj bolne, kot necepljene, ko so se okužile z virusom SARS. https://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2004/12/sars-vaccine-linked-liver-damage-ferret-study
On je rekel, da bi podjetje Moderna, ki je od ameriške vlade dobilo finančna sredstva za hiter razvoj cepiva za SARS CoV-2, morali izvesti poskuse na živalih in ne na ljudeh, kot to nameravajo zaradi sedanje nujne situacije. Rekel je, da lahko pride do nevarnega imunskega okrepljenega odziva, kot se je to zgodilo pri cepivu za SARS. Predstavnik Moderne je izjavil, da se to ni zgodilo pri poskusih na živali s cepivom za MERS virus, ki so ga razvijali v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za zdravje (NIH).  Moderna želi razviti nevarno cepivo mRNA. 

-

Medtem je dr. Anthony Fauci 13.5. 2020 na pričanju pred ameriškim Senatom povedal, da cepivo lahko poslabša bolezen COVID-19, zaradi okrepljenega imunskega odziva (op. prev: ki lahko povzroči smrtnosno vnetno citokinsko nevihto, ko se cepljena oseba okuži s pravim koronavirusom SARS CoV-2)

https://thewatchtowers.org/video-anthony-fauci-testified-today-before-the-us-senate-that-i-must-warn-you-of-negative-consequences-of-a-vaccine-that-is-the-vaccine-could-actually-enhance-the-disease/?fbclid=IwAR09X6RaKVvkL_ZFoVL8c2BZ9fHkqMiFEmc_U--70gvVem87L108-GveOJk

* * *

Profesorja iz Univerze v Pensilvaniji, Ezekiel J. Emanuel in Paul A Offit (zagovornik cepiv in izumitelj cepiva za rota virus) 8.6. 2020

Bi lahko Trump spremenil cepivo v kampanjsko tekmo?
V obupnem iskanju spodbude bi lahko sprostil cepivo proti koronavirusu, kot oktobrsko presenečenje, čeprav se cepivo ni izkazalo za varno niti učinkovito.

V razvoju je 123 cepiv proti COVID-19 in 10 jih je v preskušanjih na ljudeh. Mnogi sploh niso bili testirani ali samo perverzno testirani na živalih.

Ameriški Nacionalni inštitut za zdravje v juliju načrtuje začetek randomiziranih preskusov faze III, da bi preizkusili, ali katero od 10 cepiv preprečuje okužbo s koronavirusom. Nekatera farmacevtska podjetja načrtujejo začetek lastnih poskusov približno ob istem času. Astra Zeneca je že omenila, da namerava začeti svoje cepivo oktobra.

Pfizer namerava dati svoje cepivo približno 8000 pacientom. Nacionalni inštitut za zdravje načrtuje vpis 30.000 udeležencev - 20.000 bo dobilo kandidatno cepivo in 10.000 ljudi bo v kontrolni skupini za nadzor nad raziskavami.

Za primerjavo, preskušanje faze III za eno protivirusno cepivo RotaTeq za preprečevanje driske je od leta 2001 do 2004 vključevalo približno 70.000 dojenčkov, drugo preskušanje rotavirusnega cepiva, Rotarix, pa je od leta 2003 do 2006 vključevalo 63.000 dojenčkov.


Raziskovalci pričakujejo, da bo verjetno potrebnih vsaj še osem do 12 mesecev, da se ugotovi, ali so ta cepiva proti koronavirusu učinkovita. Znanstveniki morajo počakati, da je zadostno število bolnikov izpostavljenih koronavirusu, da ugotovijo, ali cepivo resnično zmanjšuje stopnjo okužbe, pa tudi, koliko ljudi razvije nenavadne neželene učinke. Za primerjavo, preskušanje učinkovitosti rotavirusnih cepiv je trajalo približno štiri leta, študije cepiva proti humanemu papiloma virusu za preprečevanje raka materničnega vratu pa so trajale sedem let.

Obstaja še en scenarij, ki je veliko bolj zlovešč: Tri mesece po preskušanju Nacionalnega inštituta za zdravje, ki se začne julija - torej sredi oktobra - kot študije razkrivajo, bodo mnogi bolniki razvili visoko raven protiteles proti koronavirusu brez hudih stranskih učinkov.

Kot je Bela hiša storila s svojo neusmiljeno promocijo hidroksiklorokinina kot zdravila, bi lahko izsilila F.D.A. da dovoli uporabo cepiva. Več pritiska bi lahko prišlo od farmacetskih podjetij, od katerih bi nekatere lahko namenile do milijardo dolarjev za raziskave in ki se močno borijo za prestiž in slavo. Načrtujejo, da bodo začeli s proizvodnjo kandidatov za cepiva - torej pred zaključenimi študijami, ki bi pokazale, da je njihovo cepivo dejansko učinkovito.

F.D.A. lahko izda dovoljenje za nujno uporabo za eno ali več cepiv. Ta dovoljenja zahtevajo le, da F.D.A. meni, da je "smiselno verjeti", da je cepivo "lahko učinkovito" pri preprečevanju bolezni, ki ogroža življenje, da bi ga lahko dali na trg, ne da bi bilo prej uradno dovoljeno.

Nobeno cepivo od petdesetih let prejšnjega stoletja ni bilo odobreno in licencirano brez zaključenih velikih, perspektivnih, s placebom nadzorovanih študij varnosti in učinkovitosti.

Tudi če cepivo ustvari protitelesa, to ne dokazuje, da je cepivo učinkovito pri preprečevanju okužbe; samo bolj verjetno je, da bi bilo cepivo učinkovito. Približno polovica cepiv proti drugim boleznim, ki delujejo in so na trgu, dejansko nimajo jasnih imunoloških korelatov za zaščito, kar pomeni, da so učinkovita, vendar pacientova protitelesa, imunske celice ali drugi markerji ne določijo, ali je bolnik zaščiten. Tudi pri začetnih preskušanjih bomo verjetno imeli malo podatkov o tem, ali bodo starejši ljudje vzpostavili imunsko reakcijo in bili zaščiteni.

Če cepivo prejme le 20.000 udeležencev, lahko manjkajo resni, a redki neželeni učinki. Če bi se sčasoma pojavile takšne poškodbe, bi to lahko še poslabšalo šibko zaupanje v cepivo in ogrozilo možnost cepljenja dovolj ljudi za vzpostavitev čredne imunosti. To bi bila katastrofa. ... Pred licenco in distribucijo cepiva je bilo potrebno randomizirano, kontrolirano preskušanje. 

Agencija za hrano in zdravila F.D.A. za odobritev cepiva, tudi za izdajo dovoljenja za nujne primere, potrebuje več kot le proizvodnjo protiteles. F.D.A. bi morala ko neodvisna agencija za varnost in spremljanje podatkov, ki jo sestavljajo zdravniki, raziskovalci in biostatistiki, pregledati zbrane podatke preskušanja, da bi ocenila varnost in učinkovitost cepiv, preden se lahko odloči o odobritvi.

Na tisoče Američanov je že umrlo, ko je Donald Trump nenehno preložil učinkovite javnozdravstvene posege in podal slaba terapevtska priporočila. Moramo biti pozorni, da mu preprečimo, da bi pokvaril strogo oceno varnosti in učinkovitosti cepiv Covid-19, da bi naredil oktobrsko presenečenje s cepivom, zato da bi poskusil biti ponovno izvoljen.

Vir: https://www.nytimes.com/2020/06/08/opinion/trump-coronavirus-vaccine.html

* * *

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/coronavirus-vaccine-who-project-trump-us-covid-19-a9483421.html?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1WwYdpdr4Xuj7_NlGbQDfw-iiJ6ciPLokjrmbgJD_H8QWy9oUdhMQXa1U#Echobox=1587761840

-

https://www.nytimes.com/2020/04/29/us/politics/trump-coronavirus-vaccine-operation-warp-speed.html?fbclid=IwAR1vRMOTfiMy7pie8vsmA0NkaSXGC84y9kXA0YFquoOLSf1TaW9LbEHFCq4

Donald Trump financira GAVI: https://www.thelastamericanvagabond.com/top-news/vaccine-bait-switch-millions-pulled-from-who-trump-gives-billions-gates-founded-gavi/?fbclid=IwAR2hULDg65_M5SgXcseFw7awdc4I9rWAblkDAWv16tMhmbyZdkwZDvmwUr4

Del Bigtree in resnica o varnostni študiji COVID-19 cepiva podjetja Moderna; https://www.facebook.com/watch/?v=2020810431389129

Trump, Fauci in direktor NIH hvalijo cepivo https://www.facebook.com/aca.tesic.313/videos/628716641409148/

27.7. 2020 https://www.cnbc.com/2020/07/27/moderna-gets-further-472-million-us-award-for-coronavirus-vaccine-development.html

https://www.cnbc.com/2020/07/30/moderna-board-member-resigns-to-avoid-conflict-of-interest-during-coronavirus-vaccine-trial.html

Bela Hiša zavrača opozorila FDA glede varnosti  in hiti s cepivi, pred volitvami za predsednika https://www.nytimes.com/2020/10/05/us/politics/coronavirus-vaccine-guidelines.html?fbclid=IwAR1prkQS8XLhfD5-8mGHh2QWe11WVgwTV3_5noUHo-UtDZZYfbqDlxjzIck

*

Johnson and Johnson cepivo https://www.lifesitenews.com/news/another-covid-vaccine-using-aborted-baby-cell-line-pauses-trials-after-participants-unexplained-illness?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=03ac0c4a47-Freedom_10_15_2020&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-03ac0c4a47-407977330

*

Del Bigtree o cepivu, Moderni, Johnsonu https://www.facebook.com/watch/live/?v=342459363637344&ref=watch_permalink

*

Sasha Stone: skalarna naprava razkriva: Moderna je čisto zlo: https://www.facebook.com/newearthproj/videos/790171368485780

*

Warp speed distribucija cepiv https://www.youtube.com/watch?v=240DMmhgp4M&feature=emb_logo&fbclid=IwAR1y2IahaU0eW0pF6sZbxfTZw73DVIes6_G_veJ3dETbd5us2H2gGWLvc-E

*

dr. John Campbell o Moderna cepivu: V študiji je bilo 30.000 ljudi, od tega je bilo 15.000 ljudi v kontrolni skupini in 15.000 ljudi je prejelo cepivo. Cepljeno skupino je bilo 11 blagih okužb. Placebo skupino je dobila fiziološko raztopino. Okuženih je bilo 185 ljudi, od tega jih je 30 imelo hude simptome in 1 je umrl. Rezultat je 100% zaščita pred okužbo in smrtjo, tako kot pri Pfizer in Astra Zeneca cepivu. Stranski učinki so bili utrujenost in glavobol. FDA naj bi cepivo Moderne odobril 20.12. 2020

https://www.youtube.com/watch?v=GPpoPA0D2fw

*

https://www.lifesitenews.com/news/13-people-died-during-modernas-covid-vaccine-trial?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=0636b1a663-Freedom_12_22_20&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-0636b1a663-407977330

*

https://childrenshealthdefense.org/defender/operation-warp-speed-big-payouts-pharma-execs/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=28064d4b-139b-4dc8-922f-eb2d45ba463c

*

https://www.technocracy.news/operation-warp-speed-your-one-way-ticket-to-total-surveillance/

*

https://www.europeanpharmaceuticalreview.com/news/130172/jj-pauses-covid-19-vaccine-clinical-trial-after-participant-illness/

*

Znanstveniki so analizirali ostabek cepiva Moderne v viali in so objavili sekvenco mRNA za kodiranje beljakovinske bodice SARS CoV-2 : https://www.youtube.com/watch?v=dF0JFY-_V7w

https://github.com/NAalytics/Assemblies-of-putative-SARS-CoV2-spike-encoding-mRNA-sequences-for-vaccines-BNT-162b2-and-mRNA-1273/blob/main/Assemblies%20of%20putative%20SARS-CoV2-spike-encoding%20mRNA%20sequences%20for%20vaccines%20BNT-162b2%20and%20mRNA-1273.docx.pdf

*

Moderna slovi po tveganih raziskavah: https://news.yahoo.com/ego-ambition-turmoil-inside-one-090030083.html

*

*

https://childrenshealthdefense.org/defender/moderna-clinical-trials-flawed-fda-pharma-executive-alexandra-latypova-rfk-jr-podcast/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=e31bafb2-88b9-4ba5-9cac-dbee41fc5d19

Klinična preskušanja zdravila Moderna so bila zelo pomanjkljiva - in FDA je to vedela, je povedala nekdanja izvršna direktorica farmacevtske družbe.

V kliničnih preskušanjih cepiva COVID-19 podjetja Moderna so bile "strašne napake" - in ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA) je to vedela, je povedala Alexandra (Sasha) Latypova Robertu F. Kennedyju Jr. v nedavni epizodi podkasta RFK Jr. The Defender Podcast.

*

Ameriška vojska bo izvedla cepljenje vseh Američanov v roku 24 ur https://www.facebook.com/marija.stoj.1/videos/132033995379333

https://www.youtube.com/watch?v=R_bFLORl1-g&fbclid=IwAR0I10EBb5h2jfaMHl5AQQnjM_dhuHz9CDQR8K8fmNPCM_DWVvWqfkU7B98

Trump se ni zmotil, ko je govoril o terapiji z intravenozno UV svetlobo, ki ubija mikrobe v krvi. Ta metoda bi se lahko uporabljala zlasti za ubijanje na antibiotike rezistentnih mikrobov, za katere pravijo da bodo ubili 10.000.000 ljudi na leto, kar je veliko več kot COVID-19. Res pa je, da intravenozna UV terapija za koronaviruse ni primerna, ker ti ne krožijo po krvi, ampak se zadržujejo v sluznicah, zlasti v pljučih. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4783265/

Klinična preskušanja cepiva Moderne so bila zelo pomanjkljiva - in FDA je to vedela, je povedala nekdanja izvršna direktorica farmacevtske družbe. V kliničnih preskušanjih cepiva COVID-19 podjetja Moderna so bile "strašne napake" - in ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA) je to vedela, je povedala Alexandra (Sasha) Latypova Robertu F. Kennedyju Jr. v nedavni epizodi podkasta RFK Jr. The Defender Podcast. https://childrenshealthdefense.org/defender/moderna-clinical-trials-flawed-fda-pharma-executive-alexandra-latypova-rfk-jr-podcast/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=e31bafb2-88b9-4ba5-9cac-dbee41fc5d19

..https://regionalobala.si/novica/bostonski-zdravnik-dobil-hudo-alergijsko-reakcijo-na-cepivo-moderna-covid-v-preiskavi-tudi-cepivi-pf?fbclid=IwAR2U90vu6wrNKFNBI_6429CnDDyn7EeFZFwSqkc8FOkZswcD-BLVi2YCqTs

Ne razumem zakaj nasprotniki cepljenja tako nestrpno čakajo tako ogrožajoče vnašanje v telo. Saj je en kup škodljivih snovi kot je AL formaldehidi i.t.d., ki s cepljenjem človeka uničijo, da ne omenjam čipov, ki ga pri tem spremljajo. Poguba z virusom ali cepljenjem? Imeli bomo izbiro :-)

Zdaj vemo, zakaj Google nacistična cenzura briše vse videoposnetke zdravnikov, ki govorijo, da imamo uspešna zdravila proti COVID-19. Google je del Warp Speed programa za razvoj cepiva za COVID-19, zato jim ni v interesu, da bi javnost izvedela za učinkovita zdravila za COVID-19. Prejemnike cepiva Moderna bodo dve leti po prejemu dveh odmerkov cepiva spremljali s posebnimi aplikacijami za sledenje, da bi videli, ali se bodo pojavili kakšni škodljivi stranski učinki cepiva. To je kršenje Ustave in Nuremberškega zakona, ki prepovedujeta biološke eksperimente na ljudeh. https://www.thelastamericanvagabond.com/google-oracle-monitor-americans-who-get-warp-speeds-covid-19-vaccine-for-two-years/

Midva (Charlene in Ty Bollinger) čakava, da se predsedniška kandidata jasno opredelita do obveznih cepiv za COVID-19, zlasti glede na dejstvo, da nedavne ankete kažejo, da se več kot 50% Američanov zaradi varnosti ne bo cepilo. V četrtek, 15. oktobra, se je izpolnila najina želja, saj sta predsednik Donald J. Trump in nekdanji V.P. Joe Biden pojasnila svoja stališča. In tako kot pri večini vprašanj tudi pri tem ne bi mogla biti bolj diametralno nasprotna ... Predsednik Trump je v intervjuju za Stuarta Varney-ja iz Fox News dejal, da za Američane ne bo uzakonil obveznega cepiva proti koronavirusu. Zapisal je in izjavil: "Ne verjamem, da bi kdaj naredil obvezno cepivo, ker preprosto mislim, da ne bi naredil tako, da bi ga morali prejeti. ... ker nekateri ljudje močno občutijo celotno situacijo. " V četrtek zvečer se je v mestni hiši ABC pojavil nekdanji V.P. Joe Biden, ki je izjavil: "Morali bi razmišljati o tem, da bi bilo [cepivo COVID] obvezno," in dodal, da bi verjetno zaprosil guvernerje, župane in člane sveta, naj določijo cepiva kot obvezna.

Trump bo itak s pitjem čistil vse nadigral ampak šele po volitvah :-(

Profesorja iz Univerze v Pensilvaniji, Ezekiel J. Emanuel in Paul A Offit (zagovornik cepiv in izumitelj cepiva za rota virus) 8.6. 2020 Bi lahko Trump spremenil cepivo v kampanjsko tekmo? V obupnem iskanju spodbude bi lahko sprostil cepivo proti koronavirusu, kot oktobrsko presenečenje, čeprav se cepivo ni izkazalo za varno niti učinkovito. V razvoju je 123 cepiv proti COVID-19 in 10 jih je v preskušanjih na ljudeh. Mnogi sploh niso bili testirani ali samo perverzno testirani na živalih. Ameriški Nacionalni inštitut za zdravje v juliju načrtuje začetek randomiziranih preskusov faze III, da bi preizkusili, ali katero od 10 cepiv preprečuje okužbo s koronavirusom. Nekatera farmacevtska podjetja načrtujejo začetek lastnih poskusov približno ob istem času. Astra Zeneca je že omenila, da namerava začeti svoje cepivo oktobra. Pfizer namerava dati svoje cepivo približno 8000 pacientom. Nacionalni inštitut za zdravje načrtuje vpis 30.000 udeležencev - 20.000 bo dobilo kandidatno cepivo in 10.000 ljudi bo v kontrolni skupini za nadzor nad raziskavami. Za primerjavo, preskušanje faze III za eno protivirusno cepivo RotaTeq za preprečevanje driske je od leta 2001 do 2004 vključevalo približno 70.000 dojenčkov, drugo preskušanje rotavirusnega cepiva, Rotarix, pa je od leta 2003 do 2006 vključevalo 63.000 dojenčkov. Raziskovalci pričakujejo, da bo verjetno potrebnih vsaj še osem do 12 mesecev, da se ugotovi, ali so ta cepiva proti koronavirusu učinkovita. Znanstveniki morajo počakati, da je zadostno število bolnikov izpostavljenih koronavirusu, da ugotovijo, ali cepivo resnično zmanjšuje stopnjo okužbe, pa tudi, koliko ljudi razvije nenavadne neželene učinke. Za primerjavo, preskušanje učinkovitosti rotavirusnih cepiv je trajalo približno štiri leta, študije cepiva proti humanemu papiloma virusu za preprečevanje raka materničnega vratu pa so trajale sedem let. Obstaja še en scenarij, ki je veliko bolj zlovešč: Tri mesece po preskušanju Nacionalnega inštituta za zdravje, ki se začne julija - torej sredi oktobra - kot študije razkrivajo, bodo mnogi bolniki razvili visoko raven protiteles proti koronavirusu brez hudih stranskih učinkov. Kot je Bela hiša storila s svojo neusmiljeno promocijo hidroksiklorokinina kot zdravila, bi lahko izsilila F.D.A. da dovoli uporabo cepiva. Več pritiska bi lahko prišlo od farmacetskih podjetij, od katerih bi nekatere lahko namenile do milijardo dolarjev za raziskave in ki se močno borijo za prestiž in slavo. Načrtujejo, da bodo začeli s proizvodnjo kandidatov za cepiva - torej pred zaključenimi študijami, ki bi pokazale, da je njihovo cepivo dejansko učinkovito. F.D.A. lahko izda dovoljenje za nujno uporabo za eno ali več cepiv. Ta dovoljenja zahtevajo le, da F.D.A. meni, da je "smiselno verjeti", da je cepivo "lahko učinkovito" pri preprečevanju bolezni, ki ogroža življenje, da bi ga lahko dali na trg, ne da bi bilo prej uradno dovoljeno. Nobeno cepivo od petdesetih let prejšnjega stoletja ni bilo odobreno in licencirano brez zaključenih velikih, perspektivnih, s placebom nadzorovanih študij varnosti in učinkovitosti. Tudi če cepivo ustvari protitelesa, to ne dokazuje, da je cepivo učinkovito pri preprečevanju okužbe; samo bolj verjetno je, da bi bilo cepivo učinkovito. Približno polovica cepiv proti drugim boleznim, ki delujejo in so na trgu, dejansko nimajo jasnih imunoloških korelatov za zaščito, kar pomeni, da so učinkovita, vendar pacientova protitelesa, imunske celice ali drugi markerji ne določijo, ali je bolnik zaščiten. Tudi pri začetnih preskušanjih bomo verjetno imeli malo podatkov o tem, ali bodo starejši ljudje vzpostavili imunsko reakcijo in bili zaščiteni. https://www.nytimes.com/2020/06/08/opinion/trump-coronavirus-vaccine.html

LONDON, May 22 (Xinhua) -- Kitajska preizkuša cepivo za COVID-19 v fazi 1 kliničnih študij, na 108 ljudeh. Rezultati bodo ocenjeni v 6 mesecih. En odmerek novega cepiva adenovirus tip 5 vectored COVID-19 (Ad5-nCoV) proizvaja specifična antitelesa in T celice v 14 dneh, je povedal prof. Wei Chen iz Beijing Institute of Biotechnology, ki vodi raziskavo. Vendar pa je potrebna previdnost pri tolmačenju rezultatov. Izzivi pri razvoju cepiva za COVID-19 so nepredvidljivi in zmožnost cepiva, da sproži imunski odziv še ne pomeni, da bo cepivo varovalo pred COVID-19. Rezultati kažejo obetavno vizijo za razvoj cepiva, a je še dolga pot do točke, ko bo cepivo na voljo vsem, je povedal prof. Wei Chen. http://www.xinhuanet.com/english/2020-05/22/c_139080039.htm?fbclid=IwAR3NX5tmI3Nj0XlEyHtMq-doEsfXOuUJARPgtEcQ2CUGc11KrmZrgDcw1ys

Patogeni (zli) mikrobi so torej v krvi. Prihajajo pa iz obolelih celic. V kolikor UV svetloba ne deluje škodljivo na druge sestavine krvi bi krvotok preusmerili skozi izven telesni aparat (kot pri dializi) ter z UV žarki očistili kri. Tako namreč nekateri vodovodni sistemi namesto klora uporabljajo UV za dezinfekcijo pitne vode. Verjamem pa, da je zadrega drugje :-o V samem žarišču/gojišču okužbe in se mora telo z lastnimi borci boriti od znotraj, da premaga vraga! (na #10)

Zim Zelen, dobro razmišljaš, vendar je to ultravijolična intravenozna terapija, to pomeni, da se svetloba vnese v krvni obtok in ubije patogene mikrobe, kajti v krvi ne sme biti nobenih mikrobov. Človek ima 10 krat več mikrobov v telesu, kakor lastnih celic in to se imenuje mikrobiom, v katerem morajo prevladovati koristne bakterije. So v vseh organih in tkivih, na primer tudi v možganih, toda ne živijo v krvi, zato ni nevarnosti, da bi z UV intravenozno terapijo uničili koristne mikrobe, ampak samo tiste, ki so patogeni.

Zim Zelen, dobro razmišljaš, vendar je to ultravijolična intravenozna terapija, to pomeni, da se svetloba vnese v krvni obtok in ubije patogene mikrobe, kajti v krvi ne sme biti nobenih mikrobov. Človek ima 10 krat več mikrobov v telesu, kakor lastnih celic in to se imenuje mikrobiom, v katerem morajo prevladovati koristne bakterije. So v vseh organih in tkivih, na primer tudi v možganih, toda ne živijo v krvi, zato ni nevarnosti, da bi z UV intravenozno terapijo uničili koristne mikrobe, ampak samo tiste, ki so patogeni.

#7 Spodnji link nisem pregledal je verjetno za mene prezahteven :-) Se pa sprašujem, če so s to svetlobo sposobni osvetliti točno določene viruse bakterije ne da bi unčili ves živi svet, ki ga nosimo s seboj. Trump zaupa znanstvenikom in ti si bodo razbijali glave, če jih ne bo kar odpustil! ❃

#4 No ja, Trumpa so opravičevali na vse mogoče načine (izjava kot sarkazem in podobno) ampak video-zvočni zapis pa le ne gre jemati kot izmišljotina. Dajal je vtis, da misli resno. Zapis izgleda takole (MMC) Povzetek "Obeta razkužilo, ki deluje v minuti" Predstavnik notranjega ministrstva je dejal, da je treba raziskavo vzeti s pridržkom, Trump pa je predlagal nadaljnje študije v to smer: "Če telo izpostavimo zelo močni svetlobi, lahko je tudi ultravijolična ... Tega še niste preizkusili, kajne? In če potem to svetlobo prenesete v telo, skozi kožo ali na kakšen drugačen način. Tudi to boste preizkusili, kajne? Sliši se zanimivo. In potem obeta tudi razkužilo, ki deluje v minuti. V minuti. Lahko kaj naredimo s tem, na primer z vbrizganjem razkužila v telo, da bi šlo za neke vrste čiščenje? Res bi me zanimalo, da bi se to preizkusilo." Nato se je obrnil k Deborah Birx, vladni koordinatorki za boj proti covidu-19, in jo vprašal, ali je že kdaj slišala, da bi za zdravljenje uporabili "vročino in svetlobo". "Ne kot način zdravljenja. Vročina je seveda dobra stvar, saj se z njo telo odzove na tujek. A nisem še slišala, da bi se na tak način borili proti novemu koronavirusu," mu je odgovorila. GOOGLE :Odziv podjetij po Trumpovi izjavi: Ne vbrizgajte si čistilnih sredstev v telo! https://4d.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/174688565 *naravno zdravljenje! Seveda vem saj budno spremljam prispevke tudi drugih in na drugih mestih. Res nas silijo v cepljenja, ki imajo tudi stranske učinke za nekatere celo usodne. Verjetno je to cena, ki jo nedolžni plačajo za večinski del prebivalstva. Spomnimo se izbruha črnih koz na Kosovu L.1972 ko je bilo cepljeno 18.000.000 Jugoslovanov. Lp

Društvo Moldavit Face Book 25.4. 2020 ČE CEPITE SVOJEGA OTROKA v prvih 6 letih življenja, prejme naslednje: • 17.500 mcg 2-fenoksietanola (antifriz) • 5.700 mcg aluminija (nevrotoksin) • neznana količina fetalnega govejega seruma (kri kravjega fetusa) • 801,6 mcg formaldehida (rakotvorno sredstvo za balzamiranje) • 23 250 mcg želatine (zmleti živalski trup) • 500 mcg človeškega albumina (človeška kri) • 760 mcg mononatrijevega L-glutamata (povzroča debelost in diabetes) • neznana količina celic MRC-5 (splavljen človeški fetus) • več kot 10 mcg neomicina (antibiotik) • nad 0,075 mcg polimiksina B (antibiotik) • več kot 560 mcg polisorbata 80 (rakotvorna snov) • 116 mcg kalijevega klorida (uporablja se v injekcijah za usmrtitev) • 188 mcg kalijevega fosfata (tekoče gnojilo) • 260 mcg sode bikarbone (pecilna soda) • 70 mcg natrijevega borata (borax, uporablja se za zatiranje ščurkov) • 54.100 mcg natrijevega klorida (namizna sol) • neznana količina natrijevega citrata (aditiv za živila) • neznana količina natrijevega hidroksida (zelo nevaren, jedek) • 2800 mcg natrijevega fosfata (strupen za katerikoli organizem) • neznana količina monohidrata natrijevega fosfata (strupen za katerikoli organizem) • 32.000 mcg sorbitola (prepovedano injiciranje) • 0,6 mcg streptomicina (antibiotik) • Več kot 40.000 mcg saharoze (trsni sladkor) • 35.000 mcg kvasnih proteinov (glive) • 5000 mcg sečnine (presnovni odpadki iz človeškega urina) • Ostanki drugih kemikalij.

Zim Zelen, nisi razumel sporočila Trumpa, ko je govoril o Varikini oziroma o dezinkefcijskem sredstvu za zdravljenje okužbe s koronavirusi. To je bil posmeh farmacevtski industriji, ki v cepiva daje industrijsko čistilo Triton X ( uraden podatek ameriškega centra za nadzor bolezni) in druga sredstva podobna varikini, kot je folmaldehid, direktno v žilo novorojencev. A to te pa nič ne moti? Je s tem vse v redu? Ali pa boš rekel, da nisi vedel? No, zdaj veš

Zim Zelen, nisi razumel sporočila Trumpa, ko je govoril o Varikini oziroma o dezinkefcijskem sredstvu za zdravljenje okužbe s koronavirusi. To je bil posmeh farmacevtski industriji, ki v cepiva daje industrijsko čistilo Triton X ( uraden podatek ameriškega centra za nadzor bolezni) in druga sredstva podobna varikini, kot je folmaldehid, direktno v žilo novorojencev. A to te pa nič ne moti? Je s tem vse v redu? Ali pa boš rekel, da nisi vedel? No, zdaj veš

Trump me vedno znova navduši s svojimi izvirnimi idejami. Cepljen z Varekino je varen pred vsemi virusi, tudi tistimi, ki jih je naročil na Kitajskem!

Donald Trump: Cepivo ni potrebno, to bo minilo. Morda bodo ponovitve v jeseni ali naslednje leto, ali pa ne. Za nekatere viruse, niso nikoli našli cepiva, a so izginili in se niso več pojavili. Tudi virusi umrejo, tako kot vse drugo. https://www.facebook.com/gracie.louu.5/videos/10163778747915045/UzpfSTY5MjE3MzA1MjpWSzoxNDk0OTcxMTE3MzI0MTg5/?multi_permalinks=1494971117324189,1494967253991242¬if_id=1589010271958553¬if_t=group_activity