Članek
COVID-19: Poziv vladam sveta in Svetovni zdravstveni organizaciji: uporabite klorokin in prenehajte z napačnimi terapijami
Objavljeno Sep 21, 2020

Na www.zdravo-slovenija.com je objavljen nov prispevek:

Poziv vsem vladam sveta s strani zdravnikov in pravnikov

Naslovniki:
Tedros Adhanom Ghebreyesus, Svetovna zdravstvena organizacija; Mario Monti, vodja zdravstva pri Svetovni zdravstveni organizaciji; Ursula Von der Leyen, predsednica Evropske komisije; David Sassoli, predsednik Evropskega parlamenta; Predsednikom vseh držav; Ministrom za zdravje vseh držav.

PošiljateljaAntonietta Gatti, Sodelavka iz Soc. Of Biomaterials in Eng., Italija, Robert F. Kennedy,
Ml.,
 Pravnik, ZDA


Spoštovani predsedniki in ministri, kot mednarodna skupina znanstvenikov, zdravnikov in pravnikov vas danes naslavljamo glede pandemije SARS-CoV-2, ki je spremenila življenje po vsem svetu. Številni vidiki virusa SARS-CoV-2 in z njim povezane terapije so se izkazali za napačne. Zraven sodijo podatki, ki so jih predložili WHO, EU in vladni organi v številnih evropskih državah. Zaskrbljeni smo predvsem zaradi mehanizma, na katerega virus deluje, in terapevtskih protokolov, ki se po svetu uporabljajo skoraj enako. Številni klinični vidiki vedenja SARS-CoV-2, ki smo jih opazili, so v popolnem nasprotju s tem, kar so poročali organi za obveščanje in mediji. Za pravilno razumevanje virusne aktivnosti SARS-CoV-2 potrebujemo več informacij. Ključno vprašanje je, zakaj je bila koncentracija smrtnosti [% smrtnih primerov od vseh pozitivnih oseb] v evropskih državah tako različna. Zato želimo razumeti in znanstveno razložiti koncentracijo razlik v umrljivosti [razlike v stopnjah umrljivosti] od virusa v različnih državah in območjih Evrope. To znanje je bistvenega pomena za ugotavljanje, ali je ad hoc cepivo z vsemi povezanimi tveganji res potrebno, kot so mnogi že navedli. Če odgovora ne bo, vas bomo obravnavali v skladu z našimi sklepi. Zahvaljujemo se vam za pozornost in vas upanju v vaše povratne informacije ter vas prisrčno pozdravljamo.

Pismo od: Luc Montagnier, Nobelov nagrajenec za medicino, Francija

Spoštovani predsedniki in ministri, Kot mednarodna skupina znanstvenikov, zdravnikov in pravnikov vas danes naslavljamo glede epidemije SARS-CoV-2, ki je spremenila življenje ljudi po vsem svetu. Po obdobju zmede pri oblikovanju diagnoze okužbe s covid-19 in zdravljenja bolnikov se zdi, da tako kot pri mnogih drugih virusnih okužbah obstajajo tri vrste kliničnih značilnosti te okužbe:

1. asimptomatska pri bolnikih s pozitivno PCR;

2. simptomatska z blagimi kliničnimi znaki;

3. simptomatska s hudo odpovedjo organov.

Izkazalo se je, da ima terapija, prvič eksperimentalno preizkušena na Kitajskem, ki jo je v Franciji razvil Pr Didier Raoult, določeno učinkovitost pri prvih dveh skupinah bolnikov. Ta terapija vključuje uporabo zmernih odmerkov hidroksiklorokina v kombinaciji z azitromicinom, imunomodulatorji in antioksidanti, njegov namen pa je preprečiti, da bi se ti bolniki razvili v najhujšo fazo tri.

Predlagamo, da zdravniška komisija razvije terapevtski protokol, ki temelji na kliničnih izkušnjah. Ta odbor bi moral biti neodvisen od gospodarskega pritiska farmacevtskih družb, političnih skupin in urednikov znanstvenih revij. Dokazano je bilo, da bi lahko razvoj bolezni od faze 2 do faze 3 preprečil zgoraj navedeno zdravljenje. Posledično je lahko smrtnost (razmerje umrlih in PCR pozitivnih bolnikov) pomemben parameter učinkovitosti tega protokola. Če odgovora ne bo, bomo ravnali v skladu z našimi sklepi. Lep pozdrav.

Prvi podpisniki:
Wolfgang Wodarg, zdravnik, Nemčija
Chinda Brandolino, zdravnica, Argentina
Maria José Albarracin, zdravnik, Španija
Reiner Füllmich, pravnik, Nemčija
Markus Haintz, pravnik, Nemčija
José Ortega, pravnik, Španija
Jean Pierre Eudier, dr. zobozdravstveni kirurg, Luksemburg
Luca Speciani, zdravnik, Italija
Tiziana Vigni, odvetnica, Italija Wilhem Engel,
Farmaceutical Sciences, Nizozemska

Do 18. 9. 2020 je poziv podpisalo 72. 365 ljudi, 92 združenj iz 121 držav. Svoj podpis podpore pozivu lahko kot pozameznik ali združenje, druuštvo podate TUKAJ.

V Sloveniji so o preučitvi ukrepov razpravljali dr. Sebastjan Piberl, prof. dr. Eldar Magomedovič Gadžijev, dr. Uroš Dobnikar, dr. Matjaž Figelj in dr. Vladimir Pirnat.

Podprite neodvisni medij Zdravo Slovenija, ki že 5 let deluje na področju ozaveščanja javnosti. Pay Pal na koncu strani. Hvala.

http://web-tribune.com/iza-kulisa/cuveni-makedonski-doktor-ne-umiru-ljudi-od-ovog-virusa-vec-od-pogresnog-lecenja-sok-video

https://www.technocracy.news/joseph-mercola-shows-that-a-global-uprising-against-medical-dictatorship-is-underway/

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/562795/znanstvena-studija-je-dokazala-da-je-imel-trump-prav-glede-hidroksi-klorokina-kot-zdravila-za-covid-19

*

Prof dr. Dolores Cahill: Zakaj FB in Youtube brišejo informacije o zdravljenju in preventivi COVID-19, ki bi pomagale ohraniti življenja? Ukrepi zaklepanja (lockdown) povzročijo več smrti, kot rešijo življenj: 

https://www.facebook.com/ifpdolorescahill/videos/410772786957284

*

Do 18. 9. 2020 je poziv podpisalo 72. 365 ljudi, 92 združenj iz 121 držav. Poziv lahko podpišete tudi vi, na strani https://www.internationalfreechoice.com/