Članek
Smrt po COVID-19 mRNA cepivu: okrepljen odziv imunskega sistema ADE in T celic ubijalk
Objavljeno Feb 06, 2021

Knjiga dr. Roberta Maloneja, izumitelja mRNA cepiv o nevarnostih covid-19 cepiva in ADE

https://drive.google.com/file/d/1Oyy6lznQ6EY9EYxKBAsxf43QTx8TknuA/view

*

NUJNO SPOROČILO PROF. SUCHARIT BHAKDIJA 1. FEB 2021

Vir: slovenski podnapisi: https://www.bitchute.com/video/cVDDutc4124E/

https://uncut-news.ch/urgent-message-from-prof-sucharit-bhakdi/ž

Dober dan. Moje ime je Robert Cibis. Naredil sem ta video, ker smo dobili zaskrbljujoče novice. Nekateri ljudje iz doma za starejše občane so umrli, ko so prejeli cepivo za COVID. Poseben del te novice je, da so vsi ti ljudje bili pozitivni na testu za COVID-19. To se ujema s predpostavko dr. Sucharit Bhakdija, ki jo je pred nekaj meseci objavil v svoji knjigi o koronski krizi. On je pojasnil, kot en najbolj citiranih strokovnjakov v imunologiji in infektologiji, kaj je lahko vzrok tega in kaj bi to lahko pomenilo. Morali bi zbrati več podatkov in razmisliti o tem, kaj lahko naredimo in česa naj ne delamo.

Nujno sporočilo prof. Sucharit Bhakdija

Mislim da nam ti dogodki, ki smo jih imeli včeraj v Nemčiji, dajejo edinstveno priložnost, da razmislimo ali bi ves koncept, kateremu vsi sledimo, bilo treba opustiti in preklicati. S tem bi ustavili to pandemijo. Pandemija in prevare v ozadju nje so nastale zaradi nesporazuma glede tega, da imamo opravka z novim koronavirusom. Seveda je nov - ko se otrok rodi, je novo človeško bitje, a je še vedno človek. Ta koronavirus je bil nov, a istočasno ni nov, saj je to koronavirus, kot vsi drugi člani te družine.

Če virus vstopi v vaše telo in celice, ste okuženi. Če je moja glava kot celica in virus vstopi, sem okužen in celice proizvajajo te viruse, kot na primer v pljučih. Ko celice proizvajajo te viruse, nastajajo odpadni produkti, ki se postavijo pred vhodna vrata celice. Na primer kot so moja očala odpadni produkt virusov v moji glavi. Naš imunski sistem nima le protiteles, ki preprečujejo vstop virusa tako, da se vežejo nanj. Ne, dejansko so limfociti osnova delovanja imunskega sistema proti virusom. Ko virusi sprva vstopijo v telo, ko gre otrok v vrtec prvo leto in je ves čas bolan, ima serijo prehladov zaradi koronavirusov. Teh okužb se ne da preprečiti. Virusi vstopijo, se razmnožujejo, nastajajo odpadni produkti in potem bodo prišli vaši limfociti, predvsem T celice, ki bodo videle te odpadne produkte virusov in se bodo prebudile in aktivirale. In se bodo šolale s temi virusi. Med limfociti immo skupino ubijalskih T celic, ki bodo napadli celico in jo poskušali ubiti. Torej so tam ubijalski limfociti, ki ubijejo celico, ki proizvaja viruse. In potem otrok ozdravi in s tem je končana prva zgodba. Ko pride naslednji virus, se aktivirajo kloni ubijalskih limfocitov, ki navskrižno prepoznajo te produkte virusov, ker so si podobni med seboj. Podobno imajo tudi odrasli cel spekter ubijalskih limfocitov, ki prepoznajo dobesedno vse obstoječe koronaviruse, zato imate s staranjem vse manj gripe in okužb s koronavirusi. Kašljate, a nimate pljučnice.

Bilo nas je strah, kaj se bo zgodilo s tem cepljenjem. Ko nekoga cepite z mRNA, zabodete iglo v mišico in pošljete v telo milijarde majhnih paketkov genov virusa. Ti paketki grejo v krvni obtok in se razpršijo po telesu. Ti paketki grejo v celice in nihče ne ve, v katere celice bodo šli, zato ker se nihče ni obremenjeval s tem, da bi to preveril. To je ena kriminalnih stvari, ki se zdaj dogaja. Na ljudeh izvajajo eksperimente, ne da bi pred tem izvedli poskuse na živalih. Kajti vsekakor je potrebno pogledati, kam bodo šli ti mRNA paketki. Mi pa vemo, da se dogaja, saj je znano da se paketki mRNA razširijo po telesu.

Dokaz: https://www.naturalnews.com/2021-06-02-horrifying-study-reveals-mrna-vaccine-nanoparticles-are-circulated-throughout-the-entire-body-brain-heart-liver-ovaries-testes.html

https://trialsitenews.com/should-you-get-vaccinated/?utm_source=Contextly&utm_medium=ChannelEmail&utm_campaign=Ivermectin&utm_content=Popular%2BTrending

*

https://m.planet-lepote.com/znanstveniki-naredili-smo-veliko-napako-cepivo-za-covid-poskoduje-organe/

https://dokumentarac.hr/covid-19/napravili-smo-veliku-pogresku-protein-siljka-iz-covid-cjepiva-putuje-s-mjesta-ubrizgavanja-te-moze-uzrokovati-ostecenje-organa/

Zamislimo si zdaj, da katerakoli celica v telesu izraža te virusne beljakovine. Imamo ubijalske limfocite, ki to vidijo in se vzburijo. Pravijo: Hej dečki, moramo iti na delo. Začnejo trenirati in napadati celice, ki izražajo virusne beljakovine. In zato vidimo, da ti ubogi ljudje, ki prejmejo cepivo, dobijo neželene stranske učinke. Po drugem odmerku Pfizer/BionTech cepiva 50% ljudi ne more iti v službo; imajo vročino, bolečine po vsem telesu, glavobol in so bolni. To lahko tudi ubije stare in krhke ljudi, ki imajo kronične bolezni. Mi mislimo, sicer ne vemo, a domnevamo, da imamo zato toliko smrti nekaj dni po prejemu cepiva. In dalje: zamislite si da ti ubogi ljudje v domovih za starejše dobijo popolnoma običajen koronavirus, ki gre v pljuča in se replicira, toda zdaj nima samo peščice ubijalskih limfocitov, ki pridejo in tiho delujejo, ampak ima celo armado ubijalskih limfocitov, ki so podivjani in ko vidijo preprost stari koronavirus, se aktivirajo in napadejo pljuča teh ubogih ljudi. In ne morete verjeti, kako hitro ubijalski limfociti uničijo pljuča. To se imenuje ADE – okrepljen imunološki odziv, ki poslabša stanje bolezni.

*

*

Torej, ali se je to zgodilo včeraj v Nemčiji? Ali je to vzrok vseh teh smrti v New Yorku v domovih za starejše občane? Te smrti bodo označili kot okužbe COVID-19. Mislimo, da se je to lahko zgodilo in zdaj imamo veliko priložnost, da to ugotovimo. Potrebno je zahtevati vpogled v podatke preminulih ter rezultate PCR testa. In vprašati, kakšen je bil Ct- prag ciklov oz podvojitev, kajti danes na srečo vsi vemo, da cikli praga - Ct nad 30- kažejo, da ni šlo za SARS CoV-2, temveč je moral biti nek drug virus. Vse kar morate narediti je, da pogledate podatke. V trenutku, ko vidite, da je bil prag cikla- Ct več kot 30 ali celo več kot 28, imate dokaz. To pomeni, da so cepljeni ljudje ogroženi zaradi ADE – pretiranega odziva imunskega sistema, kot je bilo ugotovljeno že pri cepivih za druge koronaviruse, gre za povečano število protiteles, medtem ko gre zdaj verjetno za povečano število ubijalskih T limfocitov. To je nova vrsta okrepitve imunskega sistema, čeprav pravzaprav ni nova. Bilo je že ugotovljeno povečano število ubijalskih T limfocitov pri okužbi z virusom denge mrzlice. A to je druga zgodba, katero bom povedal ob drugi priložnosti.

*

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/cyto.a.24047

Dengue Fever, COVID‐19 (SARS‐CoV‐2), and Antibody‐Dependent Enhancement (ADE)

*

Cepivo je na splošno zasnovano tako, da izzove odziv protiteles. Skratka, zato je bilo proizvajanje cepiva denv tako težko. Če cepivo povzroči samo odziv protiteles proti enemu serotipa virusa (recimo DENV-1), ima ta bolnik potem večje tveganje za hudo okužbo z DENV, kot bi bilo brez cepiva. Za izdelavo učinkovitega cepiva proti DENV je treba takoj pripraviti odziv protiteles proti vsem štirim serotipom virusa, da posameznik ne bi bil dovzeten za hujšo okužbo. To se je izkazalo za zelo težko.

https://stuarts-science.blogspot.com/2015/06/maybe-one-less-thing-to-worry-about.html

*

ŠTUDIJA JE DOKAZALA TRDITVE DR. BHAKDIJA: CEPIVA ZA COVID-19 POVZROČIJO ADE IN POSLABŠAJO KLINIČNO SLIKO BOLEZNI:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/

Int J Clin Pract
2021 Mar;75(3):e13795.
 doi: 10.1111/ijcp.13795. Epub 2020 Dec 4.

Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of COVID-19 vaccines worsening clinical disease

Affiliations 
  • PMID: 33113270
   
Free PMC article

Abstract

Aims of the study: Patient comprehension is a critical part of meeting medical ethics standards of informed consent in study designs. The aim of the study was to determine if sufficient literature exists to require clinicians to disclose the specific risk that COVID-19 vaccines could worsen disease upon exposure to challenge or circulating virus.

Methods used to conduct the study: Published literature was reviewed to identify preclinical and clinical evidence that COVID-19 vaccines could worsen disease upon exposure to challenge or circulating virus. Clinical trial protocols for COVID-19 vaccines were reviewed to determine if risks were properly disclosed.

Results of the study: COVID-19 vaccines designed to elicit neutralising antibodies may sensitise vaccine recipients to more severe disease than if they were not vaccinated. Vaccines for SARS, MERS and RSV have never been approved, and the data generated in the development and testing of these vaccines suggest a serious mechanistic concern: that vaccines designed empirically using the traditional approach (consisting of the unmodified or minimally modified coronavirus viral spike to elicit neutralising antibodies), be they composed of protein, viral vector, DNA or RNA and irrespective of delivery method, may worsen COVID-19 disease via antibody-dependent enhancement (ADE). This risk is sufficiently obscured in clinical trial protocols and consent forms for ongoing COVID-19 vaccine trials that adequate patient comprehension of this risk is unlikely to occur, obviating truly informed consent by subjects in these trials.

Conclusions drawn from the study and clinical implications: The specific and significant COVID-19 risk of ADE should have been and should be prominently and independently disclosed to research subjects currently in vaccine trials, as well as those being recruited for the trials and future patients after vaccine approval, in order to meet the medical ethics standard of patient comprehension for informed consent.

VAERS poročilo o poškodbah po mRNA cepivu do 27.1. 2021 (339 strani)

https://e.pcloud.link/publink/show?code=XZjaLkZ4qSdMEVjJV7o6FQlCjdi00RQKNfV&fbclid=IwAR1zQOzCj6cS7wP2ZZsAif1l1XMw5pYN0VpW1V94EP2JZicF0d_JlADwqMk

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/581147/dr-rainer-fuellmich-in-dr-dolores-cahill-o-mrna-cepivu-in-kriminalu-ministrov-zdravnikov-in-patologov

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/581469/ali-cepivo-pfizer-povecuje-tveganje-za-okuzbo-in-smrt-zaradi-covid-19

*

Dr. Andrew Wakefield o nevarnostih COVID-19 cepiva: https://uimedianetwork.org/en/playing/dissecting-the-vaccine?fbclid=IwAR2pX_KSgofPyyMoldDCltiEaT5zroBFhejewqkavptlrAf83BNj8gbFPEE

*

https://hpv-vaccine-side-effects.com/covid-19-vaccine-side-effects-world-map/?fbclid=IwAR1gDPgm7vSHFsBFY98-o5Vwa0aaptz60miJRkM23IBeCxWTbu-ZwJv8qaE

*

Dr. Sucharit - slovenski prevod : 

https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/1674628642717870

*

Del Bigtree in dr. Sucharit Bhakdi: https://thehighwire.com/videos/the-biggest-experiment-ever-done/

*

https://www.youtube.com/watch?v=2xUxCIfMjIQ

*

Prof. Sucharit Bhakdi: Nesmisel je testirati zdrave ljudi, saj PCR test ne pokaže ali ima oseba aktiven virus ali fragmente virusa, ki ne povzročajo okužbe. Prag ciklusa je 20, če ima oseba virus in več kot 20, če ima oseba fragmente mrtvega virusa. Vedeti je treba, koliko ciklov izvajajo v laboratoriju. Ta prag cikla ni bil nikoli postavljen za RT PCR. Nemški laboratorij, ki je ustvaril PCR test je uporabil 45 ciklov. Če ste zdravi in imate PCR s pragom cikla več kot 40, ne bi bilo potrebno da ste v karanteni, ker nimate aktivnega virusa. PCR bo lahko pozitiven, tudi če imate drug koronavirus in ne SARS CoV-2, ker je PCR test zelo občutljiv. Zaradi visokega praka cikla je večina rezultatov PCR testov napačna. Drosten ni imel nikoli SARS CoV-2 virusa, da bi v skladu z njim lahko kalibriral PCR test. Ameriški zdravniki, kot je dr. Fauci ne vedo ničesar več o medicini. Kako je to mogoče? in če niso pozabili, zakaj zdravniki ne spregovorijo in priznajo, da je test neprimeren. S cepivi pa ubijajo ljudi in se nič ne sramujejo. Drvimo v največjo katastrofo v zgodovini, tako kot se je Izrael spremenil v živi pekel, podobno bo v ZDA. Neumnost je trditi, da cepivo COVID varuje in je učinkovito.  Virus pride v telo po normalni poti preko sluznic in ne v kri. Večina imunskih celic je v sluznicah, da prepreči okužbo in da se virus ne širi po krvi. Kako potem lahko cepivo prepreči infekcijo v pljučih? Sramotno je, da zdravniki tega ne povedo. Če ste stari 70 let in nimate kroničnih bolezni, je skoraj nemogoče, da bi umrli zaradi COVID-19. Največji svetovni epidemiolog prof. Ioannidis je izračunal, da je stopnja smrtnosti za osebe mlajše od 70 let, le 0.05%. Med 10.000 ljudmi jih bo umrloi le 5, kar ni veliko in SARS CoV-2 ni smrtonosen virus. Potrebno bi bilo cepiti milijarde ljudi in pogledati, ali so necepljeni umirali bolj pogosto. To niso storili in zato je laž, da je COVID-19 cepivo učinkovito. Cepivo ne preprečuje okužbe in bolezni COVID-19. ljudje, ki bi lahko imeli teoretično korist od cepljenja bi lahko bili starejši, ki imajo pridruženi bolezni. Jaz sem vedno bil za cepiva, jaz nisem antivaxx, toda to cepivo je zelo zelo slabo. Po vsem svetu vidimo smrti zaradi cepiva in to je neetično in kriminalno.

Cepivo je neuporabno za mlajše pod 70 in tudi za starejše nad 70, ker ni bilo testirano na njihovi starostni skupini. Cepivo vsebuje mRNA pakete, ki jih injicirajo v mišico, nato v limfo in v krvni obtok. In tega vam nihče ni povedal, da bodo virusni geni krožili po krvnem obtoku, na milijarde le teh, ki so ujeti v krvnem sistemu. Vstopili bodo lahko v krvne celice in (tega nihče ni objavil, a jaz sem to videl) v celice v endoteliju krvnih žil. Te celice bodo potem proizvajale beljakovinske bodice SARS CoV-2, odpadni material bo na površini celic v notranji steni žil. Ta beljakovinska bodica lahko trombocite ob stiku aktivira in takoj se začnejo delati krvni strdki. imunske celice naravne ubijalke bodo poskušale ubiti celice, ki proizvajajo beljakovinske bodice in tako bodo ubijalski limfociti napadli in ubili celice v setni žil. kri teče lazlično hitro, v venah počasi in ne vemo, kam bodo šli paketi mRNA z virusno genetiko. Tega niso testirali in človeštvo je udeleženo v eksperimentu, v katerem bodo po cepljenju nastajali krvni strdki. kaj je glavni simptom po prvem in drugem odmerku cepiva? Glavobol, vrtoglavica, slabost, paraliza obraznega živca, nog ali rok, izguba motorične kontrole, bolečine v mišicah. In kaj je skupnega temu? To sem objavil v knjigi, kjer smo napovedali hude trombotične dogodke. Glavobol in izguba zavesti je znak, da nastajajo strdki v možganih v venah, kar je zelo redek dogodek (cerebralna sinuska venska tromboza), zdaj po cepljenju pa je zelo pogosta.

Vsak strdek je potencialno smrtonosen, če nastane v veni v noge gre lahko v pljuča in ubije osebo. Lahko pride do pomanjkanja trombocitov in pride do krvavitve pod kožo ali v možganih. Zato je cepivo potencialno nevarno, to vam govorim kot znanstvenik iz nevtralne pozicije. Ni mi mar, če se cepijo politki, me pa skrbi, če se cepijo moji sosedje ali otroci. Intenzivnost poškodb s cepivi je odvisna od imunskega sistema, od ubijalskih limfocitov. Mlajši, ki bi zlahka preboleli COVID-19, imajo lahko po cepivu večje poškodbe, zaradi bolj intenzivnega odziva imunskega sistema. Intenzivnost poškodb s cepivi bo odvisna od agresivnosti odziva imunskega cepiva cepljene osebe. Ubijalski limfociti bodo po cepivu šli v limfne vozle in po okužbi s pravim koronavirusom SARS CoV-2 bo prišlo do ADE, to je od protiteles odvisno ojačanje imunskega odziva (op. prev. kar vodi v smrtnonosno citokinsko vnetno nevitho v pljučih) 

Če se bo oseba želela cepila jeseni proti neki novi inačici virusa, ne nasedajte. Če ste bili cepljeni 1x, bodo po naslednjem cepljenju ubijalski limfociti še močnejši in ne cepite se 3-4x, ker boste s tem prispevali s depopulaciji človeške rase. Moramo se upreti in reči NE, saj je nas zelo veliko. če ne, nam bodo vsilili nekaj, kar ubija ljudi trajno. Potrebno bo iti na sodišča, a problem je tudi, da so sodišča lahko podkupljena. Zato se mora vsak posameznik upreti in zaščititi sebe in naslednje rodove. Če ne, gremo v živi pekel ne samo mi, ampak tudi naši otroci. Veliko ljudi se zelo trudi, da zatuvaijo to, a v Uk bodo sprejeli zelo kmalu zakone. Politična agenda je enaka po vsem svetu, vse vlade so se strinjale, da bodo to izvedle. Videl sem zelo grozne posledice cepljenja, in če ste bili cepljeni 1X, ne vzemite naslednjega cepiva in opozorite tudi druge ljudi, da se ne cepijo. 

Corona unmasked je naslov knjige dr. Sucharita. V njej je poglavje o cepljenju in to poglavje lahko prenesete brezplačno. 

https://rumble.com/vfx0h3-german-microbiologist-they-are-killing-people-with-covid-vaccines-to-reduce.html

*

Poglavje iz knjige Corona unmasked, v katerem dr. Bhakdi govori o posledicah COVID-19 cepiva: https://www.goldegg-verlag.com/goldegg-verlag/wp-content/uploads/corona_unmasked_engl_leseprobe.pdf

*

Dokaz, da so dr. Anthony Fauci iz ameriškega Nacionalnega inštituta za zdravje (NIH), strokovnjak za recenzije dr. Stanley Plotkin, CEPI (Koalicija za inovacije pripravljenosti na epidemijo) in ostale uradne inštitucije že 4. marca 2020 vedeli, da cepivo za COVID-19 lahko povzroči okrepitev bolezni zaradi t.i. ADE (antibody dependent enhancement).
Po sedanji cepilni kampanji, ko je cepljenih z enim odmerkom 33,8% in z dvema odmerkoma 22,4% prebivalstva v RS, lahko v jeseni pričakujemo velik val COVID-19 bolezni in smrti.
Dokument je dokaz tudi tega, da so cepivo proti COVID-19 razvijali, še preden je bila razglašena pandemija s strani Svetovne zdravstvene organizacije dne 11. marca 2020.

Dr. Stanley Plotkin je en vodilnih strokovnjakov za cepiva, ki je na zaslišanju moral priznati, da so v cepivih tkiva splavljenih fetusov

https://rumble.com/vfpgoh-dr.-bhakdi-interview.html

*

Dr. Reid Sheftall,11. marec 2021:Resnica v znanosti: Ne cepite se, dokler ne vidite tega:Podrobna razlaga ADE: (od 6.30 minute dalje): https://www.youtube.com/watch?v=2xUxCIfMjIQ

*

Dr. Bhakdi https://dokumentarac.hr/covid-19/video-dr-bhakdi-kod-del-bigtree-na-the-highwire-s-prijevodom/

*

mRNA cepivo povzroči smrt telesnih celic (apoptosis) : https://odysee.com/@shortXXvids:e/Dr-VS-K-why-m-RNA-vacine-different:2?src=open&r=BWSeHJ8asYoo4uRLsWhCb8D17qQ2xW22&fbclid=IwAR0KJ1_GHe6ea7VDbXafSbcMk1eajvL6g22jnV6he7Ggnyl3FvOHY20savE

*

COVID-19 cepiva povzročajo krvne strdke: https://www.ukcolumn.org/article/clotting-and-covid-science?fbclid=IwAR3MV3uWXW-h4762hTlE8CgBNJ3yfGveXeD4KEDLYl-4ybsQNJvSzyP4rnY

*

Ameriški rdeči križ sporoča, da cepljeni, ki so preboleli COVID-19 ne morejo darovati plazme za pomoč drugim bolnikom, ker cepivo uniči naravna protitelesa proti SARS CoV-2 https://www.facebook.com/anos.srbija/videos/156182429806502

*

COVID-19 encompasses a wide clinical spectrum, ranging from very mild to severe pulmonary pathology and fatal multi-organ disease with inflammatory, cardiovascular, and blood coagulation dysregulation [22-24]. In this sense, cases of vaccine-related ADE or immunopathology would be clinically-indistinguishable from severe COVID-19 [25]. Furthermore, even in the absence of SARS-CoV-2 virus, Spike glycoprotein alone causes endothelial damage and hypertension in vitro and in vivo in Syrian hamsters by down-regulating angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2) and impairing mitochondrial function [26]. Although these findings need to be confirmed in humans, the implications of this finding are staggering, as all vaccines authorized for emergency use are based on the delivery or induction of Spike glycoprotein synthesis. In the case of mRNA vaccines and adenovirus-vectorized vaccines, not a single study has examined the duration of Spike production in humans following vaccination. Under the cautionary principle, it is parsimonious to consider vaccine-induced Spike synthesis could cause clinical signs of severe COVID-19, and erroneously be counted as new cases of SARS-CoV-2 infections. If so, the true adverse effects of the current global vaccination strategy may never be recognized unless studies specifically examine this question. There is already non-causal evidence of temporary or sustained increases138 in COVID-19 deaths following vaccination in some countries (Fig. 1) and in light of Spike’s pathogenicity, these deaths must be studied in depth to determine whether they are related to vaccination.

Unanticipated adverse reactions to SARS-CoV-2 vaccines

Another critical issue to consider given the global scale of SARS-CoV-2 vaccination is autoimmunity. SARS-CoV-2 has numerous immunogenic proteins, and all but one of its immunogenic epitopes have similarities to human proteins [27]. These may act as a source of antigens, leading to autoimmunity [28]. While it is true that the same effects could be observed during natural infection with SARS-CoV-2, vaccination is intended for most of the world population, while it is estimated that only 10% of the world population has been infected by SARS-CoV-2, according to Dr. Michael Ryan, head of emergencies at the World Health Organization. We have been unable to find evidence that any of the currently authorized vaccines screened and excluded homologous immunogenic epitopes to avoid potential autoimmunity due to pathogenic priming.

Some adverse reactions, including blood-clotting disorders, have already been reported in healthy and young vaccinated people. These cases led to the suspension or cancellation of the use of adenoviral vectorized ChAdOx1-nCov-19 and Janssen vaccinesin some countries. It has now been proposed that vaccination with ChAdOx1-nCov-19 can result in immune thrombotic thrombocytopenia (VITT) mediated by platelet-activating antibodies against Platelet factor-4, which clinically mimics autoimmune heparin-induced thrombocytopenia [29]. Unfortunately, the risk was overlooked when authorizing these vaccines, although adenovirus-induced thrombocytopenia has been known for more than a decade, and has been a consistent event with adenoviral vectors [30]. The risk of VITT would presumably be higher in those already at risk of blood clots, including women who use oral contraceptives [31], making it imperative for clinicians to advise their patients accordingly.

At the population level, there could also be vaccine-related impacts. SARS-CoV-2 is a fast-evolving RNA virus that has so far produced more than 40,000 variants [32,33] some of which affect the antigenic domain of Spike glycoprotein [34,35]. Given the high mutation rates, vaccine-induced synthesis of high levels of anti-SARS-CoV-2-Spike antibodies could theoretically lead to suboptimal responses against subsequent infections by other variants in vaccinated individuals [36], a phenomenon known as “original antigenic sin” [37] or antigenic priming [38]. It is unknown to what extent mutations that affect SARS-CoV-2 antigenicity will become fixed during viral evolution [39], but vaccines could plausibly act as selective forces driving variants with higher infectivity or transmissibility. Considering the high similarity between known SARS-CoV-2 variants, this scenario is unlikely [32,34] but if future variants were to differ more in key epitopes, the global vaccination strategy might have helped shape an even more dangerous virus. This risk has recently been brought to the attention of the WHO as an open letter [40].

The risks outlined here are a major obstacle to continuing global SARS-CoV-2 vaccination. Evidence on the safety of all SARS-CoV-2 vaccines is needed before exposing more people to the184 risk of these experiments, since releasing a candidate vaccine without time to fully understand the resulting impact on health could lead to an exacerbation of the current global crisis [41]. Risk-stratification of vaccine recipients is essential. According to the UK government, people below 60 years of age have an extremely low risk of dying from COVID-191 187 . However, according to Eudravigillance, most of the serious adverse effects following SARS-CoV-2 vaccination occur in people aged 18-64. Of particular concern is the planned vaccination schedule for children aged 6 years and older in the United States and the UK. Dr. Anthony Fauci recently anticipated that teenagers across the country will be vaccinated in the autumn and younger children in early 2022, and the UK is awaiting trial results to commence vaccination of 11 million children under 18. There is a lack of scientific justification for subjecting healthy children to experimental vaccines, given that the Centers for Disease Control and Prevention estimates that they have a 99.997% survival rate if infected with SARS-CoV-2. Not only is COVID-19 irrelevant as a threat to this age group, but there is no reliable evidence to support vaccine efficacy or effectiveness in this population or to rule out harmful side effects of these experimental vaccines. In this sense, when physicians advise patients on the elective administration of COVID-19 vaccination, there is a great need to better understand the benefits and risk of administration, particularly in understudied groups.

https://americanconservativemovement.com/2021/05/08/57-leading-scientists-doctors-and-public-policy-experts-call-for-immediate-halt-to-covid-vaccine-programs/

*

*

ADE: https://www.naturalnews.com/2021-05-18-study-covid-vaccines-worsen-disease-upon-exposure.html

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/ - Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of COVID-19 vaccines worsening clinical disease

*

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/294852

*

Dr Bhakdi: povišanje D-dimer -ja po cepljenju za COVID-19 pokaže pojav krvnih strdkov, kar je potencialno smrtonosno. Zato naj se odrasli ne cepijo, sploh pa ne otroci, ker je to zločin:

https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/389781938988855

*

"Obstaja etiološka povezava, povezana z osnovnimi pogoji Paternòja, ki je razvil imunski odziv, povezan s prejšnjo tiho prebolelostjo covid".

To je izjavila glavna tožilka Sirakuze Sabrina Gambino, ki koordinira preiskavo smrti Stefana Paternòja, podčastnika mornarice, ki je umrl 9. marca v svojem domu v Misterbiancu (Catania) petnajst ur po prejemu prvi odmerek cepiva Astrazeneca.

»Ta imunski odziv je skupaj z odgovorom, ki ga je povzročilo cepivo, povzročil silovito in nenormalno vnetno reakcijo, ki je povzročila respiratorni stres. Paternò je imel vrednosti trikrat višje od običajnih », je dodal. Paternò bi torej razvil razmerje protiteles in pojav, imenovan ADE (izboljšanje, odvisno od protiteles), to je vnetna ojačitev odziva, ki izhaja iz protiteles.

"Nasvet je bil pravkar vložen - je zaključil tožilec Gambino - Od danes se začenjajo ocene odgovornosti, vendar alarmno sporočilo o cepivih ne sme biti sprejeto." V smernicah Svetovne zdravstvene organizacije, ki jih izvaja Ministrstvo za zdravje, pred cepljenjem ni treba opraviti serološkega presejanja, da bi ugotovili prisotnost protiteles in zato vedeli, da ste z virusom zboleli, ne da bi se tega zavedali.

https://www.lasicilia.it/news/419644/stefano-paterno-aveva-avuto-il-covid-ecco-il-perche-della-abnorme-risposta-immunitaria-dovuta-al-vaccino.html

*

https://dailyexpose.co.uk/2021/06/20/evidence-of-antibody-dependent-enhancement-majority-of-covid-deaths-are-the-fully-vaccinated-and-ae-attendance-is-breaking-records/

*

Študija maj 2021: Cirkulirajoči antigen cepiva SARS-CoV-2, odkrit v plazmi prejemnikov cepiva mRNA-1273

Povzetek

Beljakovine SARS-CoV-2 so bile izmerjene v vzdolžnih vzorcih plazme, zbranih pri 13 udeležencih, ki so prejeli dva odmerka cepiva mRNA-1273. Pri 11 od 13 udeležencev so bile zaznavne ravni proteinov SARS-CoV-2 že prvi dan po prvem vbrizgu cepiva. Izbris zaznavnih beljakovin SARS-CoV-2 je bil povezan s tvorbo IgG in IgA.

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075

*

Cepljenje z mRNA SARS-CoV-2 povzroči funkcionalno različna protitelesa proti NTD, RBD in S2

Poudarki

-Odzivi protiteles po cepljenju z mRNA SARS-CoV-2 so usmerjeni proti RBD, NTD in S2

-Cepljenje z mRNA SARS-CoV-2 povzroči visoko stopnjo ne-nevtralizirajočih protiteles

-Cepljenje povzroči navzkrižno reaktivna protitelesa proti sezonskim β-koronavirusom

-Variantna mutacija N501Y poveča afiniteto do človeškega ACE2, medtem ko jo E484K zmanjša

 V tej študiji smo profilirali s cepivom povzročena poliklonska protitelesa in mAbs, pridobljene iz plazmablasta, pri posameznikih, ki so prejeli cepivo SARS-CoV-2 mRNA beljakovinske bodice. Odzivi poliklonskih protiteles pri cepljenih osebah so bili močni in primerljivi ali višji od tistih, ki smo jih opazili po naravni okužbi. Vendar je bilo razmerje med vezavnimi in nevtralizacijskimi protitelesi po cepljenju večje kot po naravni okužbi, na monoklonski ravni pa smo ugotovili, da večina protiteles, nastalih s cepljenjem, ni imela nevtralizacijske aktivnosti. Ugotovili smo tudi, da so prevladovala mAb, usmerjena proti NTD in RBD beljakovinske bodice SARS-CoV-2, in izvirni antigenskim (antigenic sin like) proti beljakovinskim bodicam sezonskih človeških koronavirusov OC43 in HKU1. Nevtralizacijska aktivnost mAbs za NTD, ne pa tudi za RBD, proti kliničnemu virusnemu izolatu, ki je nosil E484K in obsežne spremembe v NTD, je bila odpravljena, kar nakazuje, da lahko delež protiteles, ki se vežejo na RBD, povzročenih s cepljenjem, zagotovi znatno zaščito proti virusnim različicam, ki imajo enojne mutacije E484K RBD.

https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(21)00706-6?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0092867421007066%3Fshowall%3Dtrue

*

Dr. Bhakdi: slabosti cepiv za C-19: https://www.facebook.com/1104846566256038/videos/1510243332640818/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

napačno je mnenje, da naš imunski sistem ne prepozna koronavirusov in da se ne bo pravočasno odzval na okužbo SARS CoV-2 s proizvodnjo protiteles. In zato naj bi bilo nujno cepljenje. A zadnje študije kažejo, da SARS CoV-2 ni tako drugačen od drugih koronavirusov, da jih naš imunski sistem ne bi prepoznal. Ko se imunski sistem spomni, da se je srečal z nekim patogenom prej, se odzove hitro in naredi IgG in IgA (recall) protitelesa, ki preprečujejo vstop virusa v celico. Če se prej ni srečal s patogenom, se odzove bolj počasi, v 4 tednih nastanejo protitelesa IgM (spominski imunoglobulin) . Okuženo celico ubijejo T celice naravne ubijalce. Protitelesa se vežejo na bakterijo, kar sproži nastanek komplementa in levkocitov, ki pojedo bakterijo. Krožijo po krvi in se aktivirajo. Tako imamo limfocite, ki delujejo proti virusom in imamo levkocite, ki delujejo proti bakterijam. 

Ali se naš imunski sistem odziva in prepozna SARS CoV-2? Koliko časa potrebuje, da naredi protitelesa. Imamo nove študije, ki kažejo kako hitro se imunski sistem odzove na virus. Počasen odziv je nastanek IgM v 15-30 dnevih, hiter odziv pa je nastanek IgG in IgA. Cepljeni se odzovejo z tvorbo IgG in IgA hitro, v nakej dneh, kar pomeni, da je imunski sistem prepoznal SARS CoV-2. kajti pri vseh inačicah se spreminja del beljakovinske bodice in naš imunski sistem prepozna vse te inačice SARS CoV-2.

Danska študija kaže, da pri okužbi s SARS CoV-2, tudi če je asimptomatična, bo imunski sistem hitro naredil protitelesa IgG in IgM. To pomeni, da je čredna imunost v populaciji že dosežena. Ko virus vstopi v sluznico grla, se razmnožuje nekaj dni in to stanje ni tako nevarno, kot če vstopi v pljuča. Z okužbo v grlu nastajajo protitelesa IgG in IgA in smo zaščiteni, cepljenje pa je nepotrebno, ker je nevarno in se širi po telesu. Celice, ki zaradi cepiva izražajo virusne beljakovine, bodo napadene od ubijalskih limfocitov in to je začetek krvnih strdkov. Po 3-4 tednih je veliko protiteles v krvi in če bo celica izražala virusne beljakovine, jih bodo napadali tudi levkociti, ki bodo mislili, da so celice bakterije. Kajti okužba je virusna ali bakterijska, a v primeru cepljenja pride do odziva limfocitov in levkocitov sočasno. 

Scientific literature references for Dr. Bhakdi's presentation:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075 

https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.06.005

*

 https://www.facebook.com/svetovnezarote/videos/192833308860209

Dr. Bhakdi

https://www.youtube.com/watch?v=9v-qVoAQTYY

*

https://theexpose.uk/2021/08/21/study-finds-vaccinated-are-at-real-risk-of-suffering-antibody-dependent-enhancement/

*

Dr Sucharit Bhakdi (slovenski podnapisi): https://www.facebook.com/odprite.oci.9/videos/565186491206722

https://www.youtube.com/watch?v=F7iqwC3Q5uM&fbclid=IwAR2DVisId6_YoVtURSvouyLG-N_Vkmu6VBNRHettkFa9ln7Tse9X39g_hUg

Tjaša Vuzem je delila povezavo. 8tSpl donsdomredch · TUDI ZA OTROKE SE ŽE NEKAJ ČASA PRIPRAVLJA CEPIVO PROTI KOVIDU ‼️ Nemški minister za zdravje Jens Spahn ga obljublja že poleti. Poglejmo, kako daleč smo z razvojem cepiv za naše najmlajše. Korona cepivo za otroke- študije že potekajo Biontech/Pfizer: Kot edino cepivo proti koroni v Evropi je novo mRNA cepivo podjetja BionTech iz Mainza in njegovega ameriškega partnerja Pfizer je že odobreno za mlade, stare 16 let in več, Po njihovih lastnih podatkih proizvajalca od septembra testirata svoje cepivo na mladih med dvanajstim in 16. letom, v načrtu pa so študije cepiva na do 15 let. Zanimivo tudi: Več cepiv - ali centri za cepljenje dosežejo svoje meje? Moderna: Ameriški proizvajalec farmacevtskih izdelkov Moderna za cepivo že od decembra išče 3000 prostovoljcev, ki so stari med 12. in 17. letom. Zaenkrat so v študijo "TeenCove" vključene samo ameriške klinike. Mladostniki so cepljeni dvakrat na mesec z enomesečnim premorom, nato pa jih spremljajo 13 mesecev. Rezultat študije se pričakuje sredi leta 2022. Astrazeneca: Britansko-švedski proizvajalec, ki sodeluje z univerzo Oxford, namerava v prihodnjih mesecih začeti študij v starostni skupini od šest do 18 let. Družba je prejšnji teden napovedala, da bodo podrobnosti objavljene "pravočasno". _______________________________________________________________________ Najprej maske, potem testi, potem cepivo za odrasle, sedaj tudi za otroke. POZOR! Nimamo več veliko časa. Začnimo danes, ko se bomo odločili, da temu rečemo STOP! VAŠ PRISPEVEK JE LAHKO ŽE DANES NA PROTESTU V LJUBLJANI OB 15.00 URI.