Ne vem, kdo je ta doktor in ne vem, če je kaj res.... preberite in porabite kar se vam zdi smiselno :)
Dr Stephen Mak zdravi bolnike s končnim stadijem raka na nenavaden način
in je tako pozdravil že veliko pacientov.
Njegova razlaga:
Najprej uporabi sončno energijo, da ugotovi pacientovo bolezen. Verjame v moč naravnega zdravljenja v telesu proti bolezni. Preberite spodnji članek.
Hvala za sporočilo o sadju in sokovih.
Gre za eno izmed strategij pri zdravljenju raka.
Trenutno je moja uspešnost pri zdravljenju raka 80 %.
Pacienti z rakom ne bi smeli umirati - zdravilo proti raku je že odkrito, pa če verjamete ali ne.
Žal mi je za stotine za rakom obolelih pacientov, ki umrejo zaradi klasičnega zdravljenja.
Hvala
JESTI SADJE
Vsi mislimo, da pomeni >jesti sadje< to, da ga kupimo, nareženo na koščke in stlačimo v usta. A ni tako enostavno, kot si mislite. Pomembno je vedeti, kako, predvsem pa, KDAJ jesti sadje.
Kako jemo sadje pravilno?
TO POMENI, DA SADJA NE SMETE ZAUŽITI PO OBROKU!
SADJE JEJTE VSELEJ LE NA PRAZEN ŽELODEC!
Če boste sadje uživali tako, bo to ključno pomagalo pri razstrupljanju vašega sistema; oskrbelo vas bo z veliko energije - npr. za hujšanje ali druge aktivnosti.
SADJE JE NAJPOMEMBNEJŠA HRANA. Npr. da pojeste dva koščka kruha in zatem rezino sadja. Ta rezina sadja bi morala hitro skozi želodec, naravnost do prebavil, a ne more.
Ves obrok začne trohneti, razpadati in se spremeni v kislo gmoto. V trenutku, ko pride sadje v želodcu v stik s prebavnimi sokovi, se začne celotna zmes kvariti...
Jejte torej sadje, prosim, na prazen želodec, ali pa pred jedjo! Ste opazili, da se ljudje pritožujejo, da jih vsakič, ko pojedo melono, me napihne, da morajo teči na stranišče ipd. Vse to se ne bi dogajalo, če bi pojedli sadeže na prazen želodec. Sadje se pomeša z razkrajajočo se drugo hrano in povzroča nastanek plinov, kar je razlog za napihnjenost.
Lasje, ki sivijo, izpadanje las (plešavost), živčni izbruhi, temni kolobarji pod očmi - vse to se NE BI dogajalo, če bi jedli sadje na prazen želodec.
Pri tem upoštevajmo, da je nekatero sadje sicer kislega okusa, a glede na raziskave Dr. Herberta Sheltona deluje v telesu alkalno - npr. pomaranče, limone.
Če morate piti sadni sok - pijte le sveži sok, NIKAKOR soka iz konzerv (sem sodi tudi tetrapak). Prav tako ne pijte pregretega soka.
Ne jejte kuhanega sadja, ker ne boste zaužili hranljivih snovi, ki jih vsebuje surovo sadje - vse, kar boste dobili, je le okus sadja. Kuhanje uniči vitamine.
Bolje kot piti sokove je pojesti cel sadež. Če že pijete sok, ga pijte po požirkih in počasi, tako da ga nekaj časa zadržite v ustih, da se lahko premeša s slino, preden ga požrete. Odločite se lahko za 3-dnevno sadno kuro, da si prečistite telo. Jejte le sadje in pijte sadni sok tri dni in boste presenečeni, ko vam bodo prijatelji povedali, da izgledate bleščeče!
KIVI: majhen, a mogočen. Je dober vir fosforja, magnezija, vitamina E in vlaknin. Njegova vsebnost vitamina C je dvakrat višja od pomarančinega.
JABOLKO: jabolko na dan odžene zdravnika vstran? Čeprav ne vsebuje veliko vitamina C, ima mnogo antioksidantov in flavnoidov, ki povišajo aktivnost vitamina C in tako pomagajo znižati tveganje raka na črevesju, srčnega napada in kapi.
JAGODA: zaščitno sadje; jagode imajo najvišjo vsebnost antioksidantske moči med pomembnejšim sadjem in varuje telo pred prostimi radikali, ki povzročajo raka.
POMARANČA: najbolj sladko zdravilo. Če zaužijete 2 do 4 dnevno, lahko z njimi preženete prehlad, znižate holesterol, zaščitite ledvice in celo raztopite ledvične kamne in tudi znižate tveganje za nastanek raka na debelem črevesu.
LUBENICA: naj boljše sredstvo proti žeji. Sestavljena je iz 92 % vode in vsebuje velikansko količino glutoatina, ki pomaga pri izgradnji imunskega sistema. Lubenice so tudi dober vir likopena - oksidanta, ki pomaga premagovati raka. Druga hranila, ki so jih našli v lubenici, sta še vitamin C in fosfor.
GUAVA in PAPAJA: odneseta glavno nagrado glede vsebnosti količine vitamina C. Guava je bogata tudi na vlakninah in pomaga proti premočnemu potenju. Papaja je bogata na karotenu, kar je dobro za oči.
Pitje hladne vode po obroku = rak! Lahko to verjamete? Za vse, ki radi popijejo po obroku kozarec hladne vode, bo ta članek posebej dragocen. Hladna voda namreč strdi vse maščobe, ki ste jih med obrokom zaužili, kar upočasni prebavo. Ko ta >zmes< reagira s kislino, se bo razgradila hitreje od ostale hrane in jo bo zato črevesje posrkalo prej kot trdne delce hrane, kar bo povzročilo črevesja. To se bo kmalu spremenilo v maščobe in zatem v raka. Najbolje, kar lahko naredite, je, da popijete po obroku toplo juho,čaj ali toplo vodo.
Resna opomba glede poteka srčnega napada: vsak srčni napad se ne začne z bolečino v levi roki. Bolečina se lahko pojavi tudi v ČELJUSTI. 60 % ljudi doživi srčni napad med spanjem. Bolečina človeka zbudi - bodi pozorni nanjo in se je zavedajte. Več kot vemo o srčnem napadu, več ljudi ga bo lahko preživelo.
Nov 10, 2015