Članek
NOVO V IVANČNI GORICI: DELAVNICE ZA OSEBNO RAST 'BOLJŠA VERZIJA SEBE' V IZVEDBI KAJE CEGLAR
Objavljeno Jan 11, 2023

Konec leta 2022 je s podjetniškim usposabljanjem zaključila že šesta skupina udeležencev, ki se je usposabljala v okviru projekta Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR). Med idejami so vse od unikatne obnove retro pohištva,  unikatnih oblačil, praženja vrhunske brazilske kave do izdelave digitalnih personaliziranih voščilnic s QR kodo. Tudi tokrat pa je bila skupina močna v storitvenih dejavnostih, namenjenih predvsem ohranjanju duševnega in telesnega zdravja. Med njimi izstopa Kaja Ceglar iz Ivančne Gorice, ki vabi v svojo Svetovalnico Objem.

Kaja Ceglar, terapevtka medicinske hipnoze in praktikantka integrativne psihoterapije z večletnimi izkušnjami individualnega in skupinskega dela z ljudmi, je v projektu PONI LUR svoje znanje prelevila v Svetovalnico Objem, kjer posameznikom ponuja ljubeče in varno okolje za raziskovanje sebe in njihovega notranjega sveta, za premagovanje osebnih stisk in omejujočih prepričanj ter prostor, kjer brez sodb lahko ustvarjajo nove poti do lahkotnejšega, svobodnejšega in samozavestnejšega jutri.

»Posameznike, ki se obrnejo name za pomoč, podpiram tako na zavedni kot podzavedni ravni s tehnikami medicinske hipnoze in na tak način zasledujem vizijo Svetovalnice Objem – okrepiti samozaupanje in notranjo moč posameznika ter njegov občutek, da zmore«, pri svoji predstavitvi poudarja Kaja. 

V svoji svetovalnici s posamezniki sodeluje bodisi individualno - v osebni terapiji 'Stik s sabo', ki je prilagojena trenutni situaciji in izzivom, s katerimi se soočajo, bodisi v manjših skupinah, kjer se udeleženci v sklopu petih delavnic za osebno rast 'Boljša verzija sebe' učijo načinov, kako vzpostaviti in ohranjati zdrav odnos do sebe, kako se učinkoviteje zoperstaviti stresu, kako krepiti medosebne odnose ter lastne podporne misli in občutke. Svetovanja potekajo v Ivančni Gorici, v prijetnih prostorih na Ulici Juša Kozaka 1, delavnice pa v Šentvidu pri Stični 38 v Zavodu Pot do zdravja, kjer bo s prvim sklopom delavnic pričela v mesecu marcu 2023.

Več informacij:

gsm.: 051 343 773

mail: svetovalnica.objem@gmail.com

web: www.svetovalnica-objem.si

FB: https://www.facebook.com/SvetovalnicaObjem/

INSTA: https://www.instagram.com/svetovalnica_objem/

#IvančnaGorica #aktualno